View Full Version : Не зная коя съм !
OpenedSky
11-23-2008, 19:00
Здравейте ! Wow , моя проблем не е като на другите тийнове (...) Просто от известно време не мога да разбера коя съм - в една компания съм една ,а в сруга - съвсем различна , но и в двата случея се чуствам добре - не знам коя съм каква музика ми харесва , как се харесвам самата аз - все слушам другитя - плс помогнете ми да намеря себе си дайте съвет
П.п моял без тъпи подигравки :-)
xXxXSweetDreamsxXxX
11-23-2008, 19:10
Мога да ти кажа само едно - вслушай се в себе си... бъди такава каквото си,а не такава каквато другите искат да бъдеш... слушай музиката която на ТЕБ ти харесва,а не тази която се харесва на другите,прави нещата които на ТЕБ ти харесват,а не тези които другите ти казват да правиш...Надявам се да си разбрала поне едно от нещата,които изръсих... :]]]
NamelessRomantic
11-23-2008, 20:05
За майтапа:Погледни си личната карта и ще разбереш.Добре,не можах да се сдържа!
А сега сериозната част:помисли дали ако покажеш истинското си лице ще се харесаш на другите и най-вече дали ако не се харесаш ти пука.Все пак по този начин се открояват най-добрите ти приятели.Но изборът е твой.
Jumbie483
11-23-2008, 20:19
Мила, преди и аз бях така...
Както вече ти казаха, слушай музиката която на ТЕБ ти харесва. Пък и музиката не прави човека, тъй че... :)
Бъди такава каквато си.. Тук мога да ти дам личен пример.
Аз преди няколко години бях затворено момиче, опитващо се да се хареса на хората, които смятах за приятели. В последствие разбрах, че ако съм себе си хората ме харесват повече :)
Просто се съобразявай със себе си, не с другите. Размишлявай върху това и се надявам да постигнеш някакъв напредък...
someone_else_
11-24-2008, 07:27
Никой освен теб не може да разбере коя си.Аз мисля,че знаеш,но още не си го разбрала. :grin: Била съм в твоето положение.Просто в един момент ще ти писне да се променяш в зависимост от компанията ти,ще ти писне и да слушаш другите.Тогава ще ти светне лампичката какво да правиш,как да се държиш и най-важното-да слушаш себе си!
plamenka
11-25-2008, 17:11
Моят съвет е да се вслушаш в сърцето си!
Един стил музика не те прави определен човек. Щом и в двете компании се чувстваш добре няма лошо. Явно си /както се казва/ всестранно развита личност. ;)
По въпроса за това, че и ти самата не знаеш как се харесваш --> ами разбери. Спри да слушаш все другите и направи така, че ти сама да се харесваш.
Успех. :-)