Влез

View Full Version : не мъ ибе кво ще си помислите...

jghgh
11-24-2008, 08:00
...но майка ми супер ме дразни. о.О
Тя е направо алчна, не икономична. Направо болна по икономиите. Отказа да ми купи блузка. Окей, викате си - тая кво се оплаква за няква блузка, но проблема е че с майка просто не се живее - как ви се струва да каже че вие и сестра ви/брат ви сте тъпи крави, които не си мият гъзовете, ами само изхарчвали тоалетната хартия... о.О Вярно, че тоалетната хартия много бързо винаги свършва, но... да си смяташ тоалетната хартия е просто... пфф....
Истинско неблагоразумие е да излезеш от банята и да забравиш да угасиш светлините, да не говорим че събота и неделя е решила вече да не ми дава пари, освен за уроците ми. Просто е побъркана. А не харча много. 2 лв на ден и толкова. Оправям се...
Сега я помолих да отидем на магазин и да си взема някоя друга блузка, защото нищо от миналата ми година не ми става (буквално нищо... и имам страхотно малко дрехи, да кажем 2 блузки само, някои са ми и леко къси...) изобщо... не преувеличавам - абсолютен недостиг на дрехи... и не става дума за фръцкане, за сменяне на облекло през ден.. става дума за нещо нормално - просто да имам кво да облека, а не цяла седмица да ходя с едни и същи неща.. ама не, майка разчита единствено на униформата ми за даскало.. не е наред ве.. не е наред.. Твърди че всичко което можела ни дава - подслон и храна. Съвсем забравя че сме пубертети и имаме нужда и от нещо друго.
Копнея татко да се прибере от корабите и да отида да живея при него - той не ме глези, но не е толкова свидлив!!!
И сега я напсувах и й казах че е тъпа и че я мразя + още хиляда колоритни епитети. Е, не е за първи път, но наистина бях бЕсна. Не се гордея, но с тва животно не може по дрг нчин. Само се опитва да ме изкара търтей и мърла, но аз въобще не се чувствам виновна. Тя не ме кара да чистя, и ми вика че съм мърла. Е, съжалявам, като ми каже тогава ще чистя (правила съм го.. но да, не се сещам сама..)
Втръсна ми от фалшиви икономии. Сметката на телефона този месец е 8лв и слава богу, доволна е. А като е 15-20лв не е, въпреки че осъзнава че сумата си е малка, ако се сравняват другите семейства, мои приятелки, предишни телефонни сметки (преди да ни затегне...)
Много е тъпа и наистина я мразя. Не само заради болната й икономичност, граничеща с безумие, ами и заради отношението й към мен - вика ми "мърла", "търтей" и не знам си кво. Стаята ми била бърдак. Аз и да си я почистя, нещо друго ще си намери. Изкарва ми като довод да не ми вземе наистина НЕОБХОДИМАТА блузка или горнище ли, квото и да е там, че стаята ми била неподредена и кой знае колко дрехи съм имала, ама не съм ги виждала... само че не позна - нямам никакви които да ми стават :lol: И по дяволите искам само една блузка бе, някво анораче. Така да имам за събота-неделя.
Тя си мисли че като сме с униформи в даскало и само с тях трябва да ходя ли... Наистина е жалко. Искам като другите деца. С нормални родители, които мислят нормално. Които няма да мислят че са се прекарали като вземат някоя дрешка за детето си...
Аз не съм суетна. Но наистина имам нужда, щото вече се виждам в шаш какво да правя. Все ровя в гардероба и там има само стари, проядени неща, скъсани, омалели... И почти нямам с кво да излизам.
И в отговор на тва "Аве не сме рокфелери ве, ще си изкараш зимата с квото имаш"
Тъпа мърша. Казвайте ми лигаве, ОК, аз я мразя - от дъното на душата си. Тя е луда и тъпа и само крещи за щяло и нещяло. Обижда.
От 15 години й се нервя на тъпото отношение. Все казва че я изнудвам или грабя. Държи се с мен меко казано отвратително. Искам пак при баща ми... а не при тая ненормалната - като отивам на магазин веднага скача за рестото, ще кажеш искам да го задържа и я ограбвам. Дразни ме тъпото отношение... няма да й крада от парите, не съм толкова изпаднала.
Ненормална женица...

Не коментирайте, само се оплаквам...

пп. заглавието нарочно е написано неграмотно 8-)

edit: не я мразя бе.. нещо съм тъпа и не си владея емоциите..

scoobydors
11-24-2008, 09:24
Изкуших се да напиша нещичко... 8-)

Наистина начина по който си я описала я право направо чудовище. Не мога да се поставя на твое място, защото родителите ми не са такива. (понякога татко и той е скръндза, но с повечко мрънкане се оправят нещата)
А за какви кораби говориш? Баща ти къде е ... ?
Най-добре отиди да живееш с него ако можеш. :)

Schneeflocke
11-24-2008, 16:56
А защо просто не си намериш някаква работа?

jghgh
11-24-2008, 17:00
Защото уча. Иначе това лято ще работя, няма как.

Ще живея с татко, естествено. Само да се върне от рейс (работи на кораби, капитан е) и отивам при него.

MileyY
11-24-2008, 17:51
Горката ... с моите родители нямам подобни проблеми,никога нещо не са ми отказали и за нищо не са ми се скарали - ест и аз не съм дала поводи (поне които са им известни :D ) ... Няма какво да ти кажа освен да идеш при баща ти като се върне,а междувременно при някоя баба,леля не можеш ли да се подслониш :neutral:

marin4itu
11-24-2008, 19:07
Абе Мила ние като ходихме оня път до вас майка ти не изглеждаше толкова гадна бе хаха Не знам какво да ти кажа при наще като помънкам малко и стават работите..
А иначе сестра ти каво мисли за тази 'икономичност' на майка ти ?

П.П.: Новата ти прическа много ма кефи :-)

jghgh
11-24-2008, 19:10
Еми тя се съгласява много отдавна с нея, двете си пестят там, ала бала.
И хубаво, наистина има криза, ама малко крайно ми идват тия неща.

Нищо никога не изглежда такова, каквото е. В нас доста често си се караме, но както и да е.

Мина ми яда от днеска, въпреки че сега се скарах с нея за друга тъпотия, ама нейсе.

Мерси за коментарите..

krem4et0
11-25-2008, 14:18
Темата се заключва по молба на автора.