Влез

View Full Version : какво мислите за децата който са отраснали без баща?

kotenceto_bonbon
11-25-2008, 09:08
И как ги възприемате ?

jghgh
11-25-2008, 09:41
Епа що трябва да ги възприемам по някъв особен начин?

mumiikataa
11-25-2008, 09:46
Да не би те да са виновни,че са отрасли без бащи?!

Fickle
11-25-2008, 11:26
Аз съм израсла, и рАСта без баща. Това каква ме прави? По различна ли ?

kotenceto_bonbon
11-25-2008, 12:06
ne az sa6o razta bez ba6a i iskax da razbera dali kato razberat tova 6e se otdrapnat ot 4oveka (xora vsqkakvi) i izvinqvai ako sam te zasegnala ne go priemai li4noi za6oto znam kakvo e i.. sam ybedena 4e si po dobre vaspitana ot xorata s 2ma roditeli

Punisherrr
11-25-2008, 16:59
хмм ми и аз може да се каже,че съм израсла без баща... след като от 1 клас до сега не го бях виждала... както и да е...
Много ми е добре и си се чувствам по-по-по-по-най нормална от всички с двама родители заедно :D
Чудно ми е такава каквато съм си!
Да ви кажа по някви скромни наблюдения имам чувството,че тези с по един родител са даже по-силни,по-възпитани... абе някак си... по-точни хора стават от тях... :P така ми се струва поне..като гледам около мен.

Wrathchild
11-25-2008, 17:13
КоИто.
Защо да не са като останалите? :shock:

marilyn
11-25-2008, 17:54
Не мисля, че трябва да ги възприемаме различно. Те нито са виновни, нито го искат.

Slave4You
11-25-2008, 18:16
О боже.. бившата ми най-добра фр няма баща.. и при това е осиновена. И какво.. да не е извънземно?? Човек, който се отнася странно с деца, които са без бащи или майки или осиновени са просто суперски ограничени..

Infinity
11-25-2008, 18:41
е аз съм отраснала без баща дори не го познавам но в никъкав случай не мисля че това ме прави по-малко човек или по-различна! :)

b00m
11-25-2008, 18:49
е аз съм отраснала без баща дори не го познавам но в никъкав случай не мисля че това ме прави по-малко човек или по-различна! :)
ставаме двама
на мен не ми пука ..
ся имам много приятели тренирам супер оценки и ми е супер
така че КВО СТАА КОПЕЛЕ
:)

olii
11-26-2008, 09:22
Не виждам причина да ми се промени отношението.

kotenceto_bonbon
11-26-2008, 09:53
хмм ми и аз може да се каже,че съм израсла без баща... след като от 1 клас до сега не го бях виждала... както и да е...
Много ми е добре и си се чувствам по-по-по-по-най нормална от всички с двама родители заедно :D
Чудно ми е такава каквато съм си!
Да ви кажа по някви скромни наблюдения имам чувството,че тези с по един родител са даже по-силни,по-възпитани... абе някак си... по-точни хора стават от тях... :P така ми се струва поне..като гледам около мен.
+++1

mickelangelo
11-26-2008, 10:10
Възприемам хората .. каквито са си .. и по принцип много бързо разбирам 1 човек какъв е ... какво има какво няма .. и тнт. :)

UFOs
11-26-2008, 11:34
Както съм се държал преди,така и сега ;)

akinom
11-26-2008, 12:12
много зависи от майката..

Pliok0019
11-26-2008, 12:38
Баща ми никога не е играл роля в живота ми...Епизодична и далеч не главна, може би. Може да се каже, че съм израстнала без баща. Никога нищо не ми е липсвало. Даже напротив. Смея да твъря, че съм била и съм доста щастлива.

Никой никога не си е променял мнението за мен, като разбере, че не ме създал отговорен човек. И да беше...нямаше да ме интересува.

hooliganka89
11-26-2008, 12:57
Е,сега повечето които сте писали в темата и които нямате бащи се опитахте да изкарате хората с двама родители по-нисши от вас.
Примерно аз имам баща,но от скоро нямам майка и вече се възприемам като различна от другите или поне виждам различно отношение спрямо тях преди и сега,но както и да е.Познавам няколко момичета и момчета без бащи,на едните са починали,а на другите просто бащите им са ги зарязали.Не възприемам хората без бащи по някакъв различен начин,но ако родителят им е починал гледам да не говоря за моя баща пред тях и изобщо да я споменавам тази дума.
А тези другите които са зарязани от бащите им също не ги възприемам по различен начин.Някои от тези момичета са доста прости,но мисля,че тва няма нищо общо с липсата на бащите им 8-)

Lady_Black35
11-26-2008, 15:49
Една от най добрите ми приятелки е без баща. Починал е, но тя никога не ни го е казвала. Разбрах съвсем случайно и то много време след като се запознахме. Не бих и не съм си променяла мнението за нея. В крайна сметка тя не е виновна. Избягвам темата за родителите пред нея и това всъщност е единственото, с което се съобразявам в разговорите си с нея. Познавам и други деца на разведени родители и не мисля, че те с нещо са по различни.

miloto_girl_4e
11-26-2008, 17:03
Те са нормални чонешки същества и аз ги възприемам като такива :!:
На никого не му е приятно да вижда в хорските очи съжаление, такаче не бих се държала по-различно с тях, защото те НЕ са различни, просто семейството им не е стандартното..

Sintya
11-26-2008, 17:17
;-)

Jamalska
11-26-2008, 17:53
Ъм...най-близката ми съученичка 5те години в гимназията не познаваше биологичния си баща,но никога не сме говорили за това,особено след като започна да нарича доведения си баща 'татко'.Сега най-близката ми колежка в университета също няма баща,само че нейния е починал.Е пак не мога да я възприемам различно от останалите хора.А и са страхотни и 2те,така че определено не мисля за това през цялото време като си лафим.

FockidyFockFock
11-26-2008, 18:37
...тези с по един родител са даже по-силни,по-възпитани... абе някак си... по-точни хора стават от тях...
Факт.

Locci
11-26-2008, 20:25
те са като всички други :)

[B]a[N]D[i]T[k]a
11-27-2008, 00:25
и аз се присъединявам в отбора.. при мен е малко по различно .. баща ми го виждам веднъж в годината за месец месец и половина .. но като бях малка тои никога не беше там когато се нуждаех от него .. сега сиг близките 2 3 години няма да се видим .. ии .. държа се с останалите които нямат таткофци по същия начин по които искам с мен да се държат-както с всички останали и да не правят разлика м/у мен и детето до мен което има тати .. :-o