View Full Version : Моля ви, изкажете мнение и съвети..много съм объркана
jilibonka_
11-25-2008, 14:07
Nakratko-predi 3 meseca otidoh v seloto na nai-dobrata mi priqtelka po povod nqkakuv panair na koito vecherta se subrahme v edna kyshta.Tam se zapoznah s edno momche,koeto mi haresa strashno mnogo-suvpadashe tochno s ideala mi za momche i kato harakter i kato vunshev vid-vsichko!iskah da stane neshto s nego i izlqzohme da se razhodim sami..syhtata vecher prespah s nego i mi beshe za purvi put.Beshe mnogo hubavo,toi beshe mn nejen i mn vnimatelen.Na drugiq den trqbvashe da se vryshtame i az ne znaeh nishto za nego(pod nishto ne znaeh kade jivee koi grad,kvartal) i mi beshe mn gadno.Plakah mn vreme zatova che postypih tolkova glupavo no i den dneshen si mislq,che vinovnika beshe alkohola!Dve sedmici sled tova s nego zapochnahme da si pishem sms-i,da si zvannim i s neshtata koito toi mi kazvashe mi davashe nadejdi che shte se poluchi neshto mejdu nas i ne sum mu samo za broikata.Toi e mn stranen,predpochita da ne govori mnogo i kogato kaje neshto da e neshto smisleno i zabavno otkolkoto da izrusi nqkoq glupost.Izglejda naistina seriozen,no mai se strahyva da iam seriozna vryzka.No po edno vreme kontaktite mi s nego sprqha.Poqvi se neochakvano za men na rojdeniq mi den i kato za kapak az se napih mn zdravo i poneje bqh dostatuchno hlutnala po nego si legnahme otnovo.No sled tozi put poveche ne sum go vijdala osven prez avtobusa,na nqkoe kafe ili chuvam ot poznati che sa go sreshtnali nqkude.Chuvahme se izvestno vreme po telefona i neshtata koito mi kazvashe me ubarkvaha prekaleno mnogo..ediniq den mi kazva" shte imash vazmojnost da me opoznaesh po dobre ot vseki drug..az mrazq da govorq po telefon mn,ama neshto mi e mn interesno s teb" dokato na drguiq den" ae dneska nqq se vijdame ne razbra li ko da napraq che vseki den ti ubeshtavam i sam zaet da ne si mi nai vajna da ne trqq samo s teb da se vijdam.." dumi,ot koito boli da gi chuesh ot chovek,koito e vajen za teb!Nai-dobrata mi priqtelka se reshi da izleze s nego da govorqt,toi prie no imashe edna negova replika sled koqto tq otkaza da se wijda s nego" ako shte govorim za priqtelkata ti..nishto nqma da stane" .. otkazah se ot vsichko koeto si bqh predstavqla che moje da imam s nego i se okaza che sum bila v zabluda.Sled okolo 2-3 sedmici trygnah s edno momche s koeto mi beshe mnogo hubavo,no izvednuj sqkash che znaeshe koga sam shtastliva.za da doide i da pomrachi shtastieto mi...obadi mi se nqkolko puti podred s molbata da se vidim,no az vseki edin ot putite otkazvah.Otrqzah momcheto s koeto hodih i nai-nakraq se reshih da widq kakvo iska ot men,no mai che beshe prekaleno kusno..toi nito mi vdigna telefona,nito me potarsi..Istoriqta mi e mn slojna,no na kratko tova predstavlqva.Ne znam kakvo stava mejdu men i nego,nqmame vryzka no s vs koeto pravim i si kazvame se durjim vse edno imame..i tochno kogato reshih da go zabravq i da prekratq vsichko s nego..toi sqkash znae koga sam shtastliva i koga iskam da se otdalecha ot nego,za da me potarsi..idva ogato reshi,za da ostavi spomeni ot koito boli dulgo vreme!Ne znam kakvo da pravq,izkluchitelno mnogo sum privarzana kum nego i prosto ne znam kak da mu otkaja daje..NE mojee da mi se izvarti ezika da kaja edno " ne" .. ujasno e ,zashtoto ne znam toi dali prosto se strahuva ot seriozna vryzka,no naistina ima chuvstva kam men ili me izpolzva.. ;( molq vi pomognete mi,zashtoto veche treti mesec se mucha s tova..kolkoto i smeshno da zvuchi za povecheto ot vas,no prosto ne sum opisala cqlata istoriiq nito kakvi tochno sa horata,koito uchastvat v neq !
ami kato na4alo si postupila dosta glupavo,44e si prespala s nego o6te purvata ve4er,kogato ste se zapoznali,estestveno,4e 6te te razigrava.toi znae,4e si v rucete mu i vijda kak si gotova da zareje6 vsi4ko(dori gadje),za da si s nego.spored men prosto si igrae s teb.plus tova-ti kapka sebeuvajenie i dostoinstvo nqma6 li?kak taka ti kazva"da ne si mi ti nai-vajna"...i ti se nadqva na ne6to istinsko s tozi 4ovek.toi prosto se zabavlqva,a ne 4e se strahuva ot seriozna vruzka-toi ne iska takava s teb!Sujalqvam za gruboto mnenie,no spored men e taka
sentient_
11-25-2008, 14:37
Много си проста, незнаеш кво искаш че ние ли да знаем
Moderated by miloto
т.2 от Правилника:!:
ImmortalForever
11-25-2008, 15:15
Nakratko-!
Излъга!
Amiii ot negovite dumi,che ti ne si mu nai vajna i ot razgovora mu s priqtelkata,ti bi trqbvalo da razberesh che toi ne e choveka za tebe.Ako naistina iskashe da ste zaedno shteshe da si mu nai vajna i da govori za tebe.Prosto mu pokaji che poveche ne te interesuva i produlji napred bez nego!
Тоя само те използва!Не се занимавай с него.И само..(Censored)..спят с момче още на първата вечер.
На кратко :
Да беше писала на кирилица,ама айде....за другият път ще занеш ;)
По темата - поен си признава ,че си псотъпила глупаво след акто си си легнала с него.Както и да е това си е твоя работа...Ти както го разказа разбрах ,че сте от един и същ град.Тък като и ти си объркана,обади му се попитай го дали иска да излезете .Ако ти откаже,забравяш за него.И ако пак се върне ти казваш ,че вече има друг независимо дали все още имаш симпатии към него или не !
Nakratko-!
Излъга! :lol: ХАХАХ ТВА МЕ РАЗБИ ТА ПО ТЕМАТА !! ххмм абе тва само леко момиче може да го направи да преспи първата вечер още лелеле а и си била девствена траало е да мислиш кой ти зима най- ценното ПЪРВИТЕ ОСТАВАТ ПЪРВИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ :-x ТЦТЦ СА СИ КУКЛА НА КОНЦИ ЗА НЕГО НЕ МИСЛИ ИЗОБЩО ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НИЩО ИЛИ ДА СТАНЕ НЕЩО
beachy_bunny
11-25-2008, 15:53
xax май само ти си имала чувства ... а от негова страна " ХаХ ем няам к'фо да правя да взема да я наеба ли ? " Забрави гоо забрави го ... и следващия път като смяташ да спиш с някой го питай как се казва поне това да знаеш ... и ако скоро започне в този град да се носи слуха , че на едиси коя най-добрата и приятелка е курва .... не се сърди :x :x :x
MiSs_Dimitrova
11-25-2008, 16:39
Здравей! :)
По темата- и аз не мисля по различно от другите форумци,които са ти казали какво мислят по твоя проблем, за това няма да се повтарям.
Но ми направи впечатление че от цялата история си е изпатило момчето,с което си ходила и то за нищо. :?
И аз като другите мисля,че си постъпила адски глупаво като си преспала с него още като сте се запознали ... но според мен това момче не изпитва никакви чувства към теб .. просто знае,че си хлътнала по него и едва ли не "си му в ръчичките" и за това само те разиграва ... Гледай от тук нататък да избягваш всякакъв контакт с него и след време ще го забравиш. :)
Хах да ххлупаво си постъпила определено :)
По-добре не се занимавай с него, под написаното разбирам че е някъв адски несериозник който не знае какво иска.. или го иска само за момента :D По-добре го забрави и не му обръщаи внимание [mm]
Schneeflocke
11-25-2008, 17:38
Сигурно съветът ми ще ти се стори странен, но... защо не спреш да пиеш...? Ще ти спести доста неразумен секс...http://anikaos.com/0034-purple-kao-ani/purple-hikagoutte.gif
SunShinePearl
11-25-2008, 19:28
съгласна съм със Schneeflocke :D
hooliganka89
11-25-2008, 19:36
Наистина спри алкохола като за начало.
Иначе не си постъпила правилно,но това ще ти е за урок,нали трябва един път да се сгреши,че да се знае какво да се прави следващият път.
Села , съвети , като за начало започни да пишеш на Български , после го посбий на не пошече от 10-12 реда и ще си засипана от коментари.