PDA

View Full Version : страхувам ce

sladuraNna321
11-26-2008, 11:28
Здравейте всички!
Знам че има НАИСТИНА МНОГО такива теми но....
Харесвам едно момче от скоро й се страхувам да му го кажа ...Незнам дали същото изпитва към мен.... съмнявам се..Всичко започна така:значи аз се прибирах от училище и тои ми каза нещо(не помня вече),беше с още 2 момичета.Аз нищо не му казах,а после го чух тои да казва:аз им говоря те се правят на ударени!" 8-) Въпросът е че оттогава не спирам да мисля за него :д знам,че е глупаво(маи съм много влюбчива :д )...Следващият случаи беше аз си вървя в ушилището с една моя фр. и той вика "ей мацко"...пак нищо не казах и се разхилихме с тая моя фр....А миналата седмица аз вървя на долу по стълбите на у4илището и тои малко ме пръсна с шишето с вода...:д,аз му казах абе ееей и той се хили след това аз викам "тъпанар такъв" :Д това също беше мн.тъпо(от моя страна..)Та въпросът ми е според вас дали и той има нещо към мен или да не се заблуждавам и занасям??? :(

AtlantidaLove
11-26-2008, 11:39
mi tva che ti e kazal macko ili se e zakachal ne mislq che e neshto osobeno,ama moje id a te haresva... :)

hooliganka89
11-26-2008, 11:41
Нямам никаква представа дали те харесва или не.

sasha_90
11-26-2008, 12:36
Така се държаха момчетата от основното училище.

Re5peC7
11-26-2008, 12:39
да наистина като го чета тва и...се сещам за някакви малки срамежливи момиченца на по не повече от 13-14 год от основното училище :D иначе мисля че те е харесал

hooliganka89
11-26-2008, 13:07
И аз искам да попитам нещо подобно.
Днес в банката моя приятел си купи билет от държавна парична предметна лотария и част от числата съвпадат с неговот ЕГН,дали ще спечели десетте бона другата седмица?Моля отговорете ми. :razz:

sweet4esf
11-26-2008, 13:14

:)
no moje i da te haresva..zagvorigo neshto ... ili shte ima da se chudish osshte dosta vreme

Kid
11-26-2008, 16:38
ако толкова го харесваш направи нещо и сори ама не мисля че "Хей мацко" е признак че те харесва :?

SomeGirl
11-26-2008, 16:56
И аз искам да попитам нещо подобно.
Днес в банката моя приятел си купи билет от държавна парична предметна лотария и част от числата съвпадат с неговот ЕГН,дали ще спечели десетте бона другата седмица?Моля отговорете ми. :razz:

:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
mmm tarkam si kristalnata topka 4e ot tolkova gledane ve4e se e omazala...mmm sega, ne e mn qsno tova koeto pokazva, abe kaji my ako ne spe4eli pak da si kypi bilet :-D

scoobydors
11-26-2008, 18:24
Нямам никаква представа дали те харесва или не.

:razz: :razz: :razz:
И аз.... :D

anSsito
11-26-2008, 18:33
Ахъх.. и вие на колко сте!?
Чрез тези маймунски действия не показваха ли наистина момчетата в основното,че харесват някоя!? Ако и той е на тази възраст - честито,харесва те! :D

zaraaa
11-27-2008, 11:24

:)
no moje i da te haresva..zagvorigo neshto ... ili shte ima da se chudish osshte dosta vreme

+3