View Full Version : обеца на езика
cat_woman
11-26-2008, 14:14
здравейте ! Можете ли да ми кажете колко лв. ви излиза пробиването на езичето заедно с обичката.Също боли ли, опасно ли е....аз се поразрових, но открих много противоречиви мениям, а мн искам да си го пробия :)
Jamalska
11-26-2008, 14:49
Няма да получиш по-единодушни мнения.Едни и същи хора отговаряме тук,а и в някои други сайтове.
Не боли,опасно е ако пиърсърът е некадърен и не поддържаш хигиена.40лв. беше едно време с 2те обици,ся може и повече да е.
mynichka
11-26-2008, 16:23
В Търново в 50 лв. с двете обици ..не боли докато ти го пробиват, а след това като мине упойката ..и по точно усещаш, че имаш нещо в устата и е странно :P
titinkaa
11-26-2008, 18:53
вчера като бях в едно кафе едно моче се запозна с мен и той имаше обеца на езика една моя фр го пита дали го е боляло когато си я е сложил,и той каза че страшно мн боли и че до някъде съжалявал че си е пробил езика
kat4enceto
11-26-2008, 19:56
Въобще не боли когато те пробиюат ама след 1-2 дни като запо'не да ти се подува езика тогава боли ама търпимо :-D
My6mYLka
11-26-2008, 20:13
В Търново в 50 лв. с двете обици ..не боли докато ти го пробиват, а след това като мине упойката ..и по точно усещаш, че имаш нещо в устата и е странно :P
и аз знам така една фр си проби каза че я поболявало само на пробиването ама лека болка обаче после и се беше подул езика и мн съскаше :-D :)
Jamalska
11-26-2008, 20:13
вчера като бях в едно кафе едно моче се запозна с мен и той имаше обеца на езика една моя фр го пита дали го е боляло когато си я е сложил,и той каза че страшно мн боли и че до някъде съжалявал че си е пробил езика
или е напрайл някое от нещата,които казах,или се е прайл на мъж пред вас.
еффф...има толкова мн теми по този въпрос...
не не боли....грам даже не боли пробиването.... 28 лв ми излезе на мен ...
след това е малко гадно докато свикнеш...
Wrathchild
11-26-2008, 20:21
Най-вероятно го е продупчил некадърник.
Аз честно казано грам не си спомням колко ми излезе пиърсинга, отдавна беше, а и не беше на реалната цена, тъй като пиърсъра е приятел на майка ми и взе пари само за материалите.
Но докато се пробива не боли, само си спомням, че след като ме пусна упойката ме болеше отдолу под езика и при юздичката, от самото подуване и обицата, която натискаше кожата там. След това си спомням, че в продължение на седмица ме болеше всяка сутрин, но след като си жабурех подобното на вода за уста (биодент май беше) болката минаваше.
chocoleptic
11-26-2008, 20:31
http://piercing-bg.com/forum/viewforum.php?f=8
Тук би трябвало да намериш това,което ти трябва.
(;
mynichka
11-27-2008, 07:01
и аз знам така една фр си проби каза че я поболявало само на пробиването ама лека болка обаче после и се беше подул езика и мн съскаше :-D :)
ем да така е ..то всъщност можеш да ядеш само супички и понякога банан :P
зависи как те дупчат на повечето места е 30 лева.. гадничко е 1-та една седмица после е супер а и също така яденето може да е сякакво се пак ти сама ще си прецениш кое ди деиства добре и кое ти понася .. промвките се правят със сандрин които е не повече от 3 лева ии се промиваш след всяко ядене и ако пушиш на всеки 5 цигари :P
зависи как те дупчат на повечето места е 30 лева.. гадничко е 1-та една седмица после е супер а и също така яденето може да е сякакво се пак ти сама ще си прецениш кое ди деиства добре и кое ти понася .. промвките се правят със сандрин които е не повече от 3 лева ии се промиваш след всяко ядене и ако пушиш на всеки 5 цигари :P
ама това е само докато зарастне нали?