Влез

View Full Version : мм тревоман

aka6a_vamp
11-26-2008, 19:15
Еми въпроса е мн прост:страшно хлътнах по едно момче,сега сме заедно и сичко си е точно...само дето е тревоман.Нз проблем ли е или не,ноо искам да го откажа,а нз дали ще мога.Ако може да ми дадете съвет,защото така или иначе се притеснявам за него..

MaMkaMy
11-26-2008, 19:24
няма нищо страшно, щом не друса, а само пуши тревица. завъртете двамата по 1 коз да се поотпуснете ;)

MakeMeFeel
11-26-2008, 19:24
Еми от опит знам , че няма да успееш да го откажеш съвсем ... щото и аз така тръгнах с един с надеждата, че ще мога да го променя , но нещо не се получи ... Нормално е да се притесняваш за него , но моя съвет е опитвай се постепенно да го отказваш или поне да го накараш да пуши по-малко . Аз със моя така направих .. и постепенно и той осъзна, че му е по-добре като пуши по - рядко.. :)

F_CK_all_I_need_is_U
11-26-2008, 19:32
Бифшия ми беше тревоман. :-s Много исках да го откажа,защото знаех,че тфа му вреди,но не постигнах нищо. :? Приятелите ми ми казваха да го накарам да избира между мен и пушенето,но аз не го направих,първо,защото много го обичах,а второ,щото беше тъпо.В крайна сметка реших,че ще го приема и обичам такъв какъвто е,пък и все пак,от трева никой не е умрял до сега :smt003 ....Негова си работа,щом не иска помощ,не го тормози,не се карайте,обичай го какъвто е :) успех

jghgh
11-26-2008, 19:38
Мен такива отрепки ме отвращават*. Даже не знам как може да си си загубила ума по него.
Трудно ще го откажеш, а дали пък въобще ще можеш? :?

*само рок-звездите и въобще знаменитостите имат право да са отрепки =D

scoobydors
11-26-2008, 19:44
няма нищо страшно, щом не друса, а само пуши тревица. завъртете двамата по 1 коз да се поотпуснете ;)

Кво лошо има :D

High love * :-D :razz:

aka6a_vamp
11-26-2008, 20:18
Аз откакто го познавам знам за това,но започнах да се тревожа толкова много,защото всеки път го ядосам за нещо,отива и се напушва с приятели...даже последния път и бонбонки е взел... :-#

F_CK_all_I_need_is_U
11-26-2008, 20:33
Мен такива отрепки ме отвращават*. Даже не знам как може да си си загубила ума по него.

Не са отрепки веее.. :shock: :shock: нит ги попзнаваш нит нищо,пък ги обиждаш :x
ае у лево ... !

PepiDesigns
11-26-2008, 21:02
И аз съм тревоман ..

Питай го дали може да спре ..
БИ трябвало моментално да каже

"Да"

Защото не се пристрастяваш толкова много към него ..

Пък и му кажи , че някой път по-нататък, ако не пуши много време , ще правите тяга (който не знае какво е това ... някой друг път ще обясня)

Това , че пуши трева , не значи , че е отрепка и т.н. ..
Щото гледайки себе си , не знам защо не виждам отрепка .. нито който и да е друг ;)

Питай го .. :)

Frozen_Flame
11-26-2008, 22:06
Не можеш да промениш никой без той самия да го иска, така че колкото и усилия да положиш той като не проявява желания да спира...Кауза Пердута...

Seducti0n
11-26-2008, 22:17
Дразнят ме подобни "амбиции", пък дори и да имат потенциала да доведат до добро.Прецени си-искаш ли да бъдеш с него и да го приемаш такъв какъвто е, или си търсиш момче, което да моделираш така както на теб ти харесва./или ще е яко хлътнало, или ще е слабохарактерно, за да ти позволи такова вмешателство/

jghgh
11-26-2008, 22:22

Не са отрепки веее.. :shock: :shock: нит ги попзнаваш нит нищо,пък ги обиждаш :x
ае у лево ... !
Тихо бе, пикло.

Тревоманите не са отрепки, така ли?

Долни и мизерни са според мен, айде ти у лево, да си имаме уважението на мненията. ;)
Не ми подвиквай повече.

Swingswing
11-26-2008, 23:05
И какво като пафкаме тревица? Повечето ми приятели, които го правят изобщо не им личи включително и на мен... това, че има лабилни дебили и пикли дето си мислят, че е много яко да си напушен си е техен проблем. Важното е всичко да е с мярка. Имам един приятел, който ходи с гаджето си за 4 месеца и половина са правили секс ненапушени точно 3 пъти(а те си правят всяка вечер след работа). Какво да направя като си ги кефи повече така? Пък и те са зрели хора и не можеш изобщо да кажеш, че го правят особенно момичето.
Сега им е времето на тия неща, за да не си задавам после въпроса "Ами ако бях...?"...

sweet4esf
11-26-2008, 23:08
Еми от опит знам , че няма да успееш да го откажеш съвсем ... щото и аз така тръгнах с един с надеждата, че ще мога да го променя , но нещо не се получи ... Нормално е да се притесняваш за него , но моя съвет е опитвай се постепенно да го отказваш или поне да го накараш да пуши по-малко . Аз със моя така направих .. и постепенно и той осъзна, че му е по-добре като пуши по - рядко.. :)

:)

HONDA
11-26-2008, 23:34
Не можеш да промениш никой без той самия да го иска, така че колкото и усилия да положиш той като не проявява желания да спира...Кауза Пердута...
+954

ivo_joyn7a_
11-27-2008, 00:04
няма отказване...не само отностно до наркотиците...за каквото и да е и за пиене и за пушене на цигари и за пофене на тревица и за шмаркане и за изневеряване...щом го иска никои не мойе да промени това което иска...иска го получава го няма отказване...

varnen4e
11-27-2008, 06:12
Еми въпроса е мн прост:страшно хлътнах по едно момче,сега сме заедно и сичко си е точно...само дето е тревоман.Нз проблем ли е или не,ноо искам да го откажа,а нз дали ще мога.Ако може да ми дадете съвет,защото така или иначе се притеснявам за него..

Еми опитай, ние не можем да го откажем вместо теб.
:)

varnen4e
11-27-2008, 06:12
няма отказване...не само отностно до наркотиците...за каквото и да е и за пиене и за пушене на цигари и за пофене на тревица и за шмаркане и за изневеряване...щом го иска никои не мойе да промени това което иска...иска го получава го няма отказване...

Ти ше каеш.

jjjjjj6363
11-27-2008, 07:09
4e to i az pusha , mi to vuv nqkoi strani trevata e pozvolena izpolzvase kato lekarstvo tui4e ne si nabivaite nqkakvi filmi 4e e super vrednoto neshto

F_CK_all_I_need_is_U
11-27-2008, 07:16

ае у лево ... !
Тихо бе, пикло.

Долни и мизерни са според мен, айде ти у лево, да си имаме уважението на мненията. ;)
Не ми подвиквай повече.

Не съм аз повърхностния кретен,който обижда,без изобщо да знае,за кфо става въпрос. :wink:
Ти тревомани познаваш ли,изобщо хора познаваш ли..? :lol:

MartyParty
11-27-2008, 07:39
ОМЩРГ!Не били отрепки,вие чувате ли се? :shock: В нашия клас има един такъв нещастник.Ходи като призрак из коридорите,говори като баба ми,движи се като нея(та даже по-бавно),а когато даскалкото му каже "What's the difference between the antigen and the antibodies?" единствените думи,които излизат от устата му са:"Ъъъ,нечух въпроса.. :lol: "

Victorya
11-27-2008, 07:50
Не знам колко ще ме разберете,но имам чувството,че ако не се опитваше да го откажеш и да се изживееш като негова майка-мила,загрижена,командваща-нямаше да си с него.Той си има майка,има си най-вече и мозък.Няма смисъл да го отказваш от навиците,които му доставят удоволствие,били те и вредни.Сякаш би било приятно някой теб да те откаже от нещо,което харесваш.А ти би ли се отказала наистина?То и яденето е вредно,но ядем.Хайде сега да тръгнем да се подлагаме на терапия един друг,а?

beb4yy
11-27-2008, 08:49
ооо тва си е пристрастяване няма начин да го откажеш ма наистина не е чак толкова сташно стига да не посегне към нещо повече по сериозно ! ма както прочетох в коментарите по горе мое да врътнеш и ти с него да се отпуснеш за купона :P

TupacShakur
11-27-2008, 09:04
и аз пушиш преди тревица и гаджето ми успя да ме откаже :)
също и много пиех 8-) и пак ме отказа... как го прави тая жена нз
яко бой и дисциплина
:P

jghgh
11-27-2008, 09:10

ае у лево ... !
Тихо бе, пикло.

Не ми подвиквай повече.

Не съм аз повърхностния кретен,който обижда,без изобщо да знае,за кфо става въпрос. :wink:
Ти тревомани познаваш ли,изобщо хора познаваш ли..? :lol:

А ти нормални хора познаваш ли?
Не ми казвай че не знам тревомани.
Даже един мой приятел пред очите ми се разваля. Беше добро пълничко момченце, сега като види по-големите си приятелчета само ги пита да правят партия, да си взимат козче, постоянно пита за схеми и изобщо много се развали... съвсем скоро ще стане тревоман, ама и той вика "О, нищо ми ня'а бееее", въпреки че е затъпял и с него вече почти не може да се говори за музика, за нещо интересно, освен в какви филми се бил вкарал, как се бил напушил и т.н. Тъпо, а?
А във Варна отделно има една много известна напушенячка, дето едно смислено изречение не може да върже и като види някой "К'о ста'а?!? Имате ли масееее?!?" и тва й е основния речник - не съм я чула да приказва нормално, на външен вид изглежда бавна, ползва 2-3 въпроса за трева и се мъкне с бавна походка.
И после тревоманите не били отрепки.
Не знам твоята компания дали има тру тревомани или само някви смешни гъзета, дето си свиват от време на време (което пак не е похвално!), но редовните пушачи са си отрепки и тва е. Гнусни при това. Почти толкова колкото алкохолизираните лекета.
Не ми казвай аз кво познавам. Нагледала съм се на отрепкави истории, защото движа в г/д такава среда. И са ми пред очите.

mickelangelo
11-27-2008, 09:17
бягай далече докато можеш ...

ПС: съвета е основан .. на личен опит .. :o

aka6a_vamp
11-28-2008, 16:44
Последното,което бих направила е да го оставя заради това....

Viche
12-02-2008, 19:50
Да ти имам притесненията :D Ще ти дава козче,ще си се отпускате заедно..добре е не се притеснявай само гледай да не прекалява много,че се изтъпява :D

fc
12-02-2008, 21:01
Тва с тягата ми се струва добра идея.

fc
12-02-2008, 21:05
Ама ти си много тъпа ма.Има някои дето наистина прекаляват ама си има и нормални. Ко ми ги слагаш под един знаменател? Аз един път месечно пуша ама като гледам не съм затъпял.

aka6a_vamp
12-03-2008, 17:14
ехейййййй,леко с епитетите!!

LigLichKa1936
12-03-2008, 17:20

Йес! а някои дори го показват само пред публика за имидж а всищност са...

Та по темата
Пробвай ,но внимавай ,защото една приятелка(Бог да я прости) така си изпати! Вместо да ГО накара да спре тойя накара да почне... :-# :-# :-#

F_CK_all_I_need_is_U
12-03-2008, 18:16
Глупаци, ОТ ТРЕВА НЕ СЕ УМИРА!

:!:

LigLichKa1936
12-03-2008, 18:19
извинявай ама глупчаката си ТИ!

фърли ено око на neumirai.org ;)

MakeMeFeel
12-03-2008, 18:21
F_CK_all_I_need_is_U пак те изкараха мъжко беее 8-)

Whyniser
12-03-2008, 18:23
Глупаци, ОТ ТРЕВА НЕ СЕ УМИРА!

но се затъпява ? :-o

:!:

Е машино къде се изгуби 8)

UnHappyy
12-03-2008, 18:31
аа проблемм ти пъкк.. м0е си пафкате заедно и тъйй......как може да питаш дали е проблем !!!! сега е на тфа ,след време ще почне с по-тежкото (да се надяваме ,че няма..) ако наистина ти хар опитай да го откажеш макар че леекичко ще ти е трудно..гледай само да не те завлече и тебе

Whyniser
12-03-2008, 18:35
еи ме на , и ти ми липсваше :-o 8)
Има ли нещо интересно или основното псевдо-ревливи непрокопсаници дето се оплакват от живота 8-)

F_CK_all_I_need_is_U
12-03-2008, 18:38
извинявай ама глупчаката си ТИ!

фърли ено око на neumirai.org ;)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

]Между трева и наркотици има разлика!!!

LigLichKa1936
12-03-2008, 18:44
Даа :smt010 а аз съм снежната кралица :grin: :razz: :razz:

ни мъ разсмивай само... от както съм се родила съм израстнала с информация за тея неща ... толко съм изчела по тея теми (:

Тровите си живота тва е!

soul1199
12-03-2008, 18:48
Дразнят ме подобни "амбиции", пък дори и да имат потенциала да доведат до добро.Прецени си-искаш ли да бъдеш с него и да го приемаш такъв какъвто е, или си търсиш момче, което да моделираш така както на теб ти харесва./или ще е яко хлътнало, или ще е слабохарактерно, за да ти позволи такова вмешателство/
+1

soul1199
12-03-2008, 18:49
Даа :smt010 а аз съм снежната кралица :grin: :razz: :razz:

ни мъ разсмивай само... от както съм се родила съм израстнала с информация за тея неща ... толко съм изчела по тея теми (:

Тровите си живота тва е! :lol: :lol: mhm :lol:

F_CK_all_I_need_is_U
12-03-2008, 18:52
[quote="LigLichKa1936"]Даа :smt010 а аз съм снежната кралица :grin: :razz: :razz:

Аз съм МаdаFaКa Принцеssa,приятно ми е :lol:

Ае да не плашиме момичето,да се обичат и да се кефят,пък той да си пуши кфот си иска ;д

LigLichKa1936
12-03-2008, 19:01
Нека не я плашим, но съм права и някога след мноОоого време е го осъзнаеш (:

ПП. И на мен ми е приятно :lol: :lol: :lol:

JustOneBoy
12-03-2008, 19:07
Тревичка на купонче става а у..ама редовно ... не е мн добре. Поговори с него за това...каже му,че не искаш да се трови.

LigLichKa1936
12-03-2008, 19:11
Тревичка на купонче става а у..ама редовно ... не е мн добре. Поговори с него за това...каже му,че не искаш да се трови.

СЛънцее :smt075 :smt075 :smt075

ти за треви няма д ами говориш ,че ше става лошо :smt021

Ако ше пушиш ше са чисти цигари иначе ше се караме! :-) :-) :-)

JustOneBoy
12-03-2008, 19:14

СЛънцее :smt075 :smt075 :smt075

ти за треви няма д ами говориш ,че ше става лошо :smt021

Ако ше пушиш ше са чисти цигари иначе ше се караме! :-) :-) :-)

За мен няма да се тревожиш...не съм тревоман :razz: ... попринцип пушенето не е моята страст...от известно време димът не ми понася ...смис не ме кефи такова...ще гледам да се ограничавам само с мощни дози алкохол :-D

LigLichKa1936
12-03-2008, 19:14
sure!

така по-става :-)

miloto_girl_4e
12-03-2008, 19:18
Дано си остане само тревоман, а не продължи напред...
Не вярвам да го откажеш, това не става лесно ..
Или ще се примириш, че пуши трева или си търси друго момче(аз бих си потърсила друг, не мога да търпя около себе си тревомани и наркомани)

aka6a_vamp
12-03-2008, 19:20
Мииии аз говорих с него,каза,че и той искал да я отказва...нз,не искам да излезе,все едно му се налагам.

aka6a_vamp
12-03-2008, 19:22
Мии,ако не може да я откаже,такъв ще го приема...

Alabalaportokala
12-03-2008, 19:42
Дамата в зелено

Започвам шибаната песен със това,
Че пуша трева,
Независимо кога МериДжейн - това е дамата,
Облечена в зелено,
Ще ти кажа откровено,
Когато съм напушен имам навик да минавам на червено.
Бавно, денем правим движение с колата,
Ритъм, бас и задължително затворени стъклата.
Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан, слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко,
Във следващия момент съм вече много нависоко.
Чудесно виждам през тъмните очила,
Обичам да летя.
С тази зелена дама,
Пак се видяхме рано,
А кръгчето от хора беше точно подбрано,
МариХуанa,
От сутринта до вечерта - цял ден
Знам когато умра ковчегът ми ще е зелен.

Листото с пет лъча е символ на живота,
БОГ я е създал,
Да създал я е защото,
Тя е за НАС !
Той е категоричен,
И понякога се чувстваш ти малко по-различен.
Който я обича, значи добре я познава,
И знае, че като нея втора няма такава,
Питаш ме защо съм със очила,
Защото, когато съм...
Не обичам светлина.
Хей приятел,
За мене няма почивка,
Всеки ден съм със 124 каратова усмивка,
Понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, събота,
неделя,
Цяла седмица,
Съм напушена овца.
Днес съм един,
А утре съм друг,
Сега изчезвам после пак се появявам тук,
Но в живота ми за нея място има отредено,
Дамата, облечена в зелено,
МариДжейн, baby.

Авторката. Не се притеснявай че приятелят ти пафка трева. От трева не се умира, от трева не се затъпява. Който пуши зло не мисли. Хората които бохат трева не са лоши хора. Тревата не е лошо нещо а най хубавата билка с която майката природа ни е дарила. Не ги слушай тези папагали които ти натякват че е лошо. Техните познания за тревата се базират на научните изследвания които гледат по телевията. Те мразят тревата заради 1 закон и няколко статии прочетени от интернет (значи са пълни кретени и ти искаш съвет от кретени). Аз пуша от 6 години и нито съм затъпял нито имам някаква форма на тежка неизлечима зависимост. Не съм бавноразвиващ, нито имам проблеми с паметта или патката. Всичко ми е наред. Съвета ми към тебе е да не правиш дандания от това че гаджето пуши, но със зъби и нокти го пази от бялото. Не знам дали си пушила, но пробвай да се напушиш и да правиш секс. Чудесно и незабравимо изживяване.

Поздрави !

Kostadin_682
12-03-2008, 19:47
Единствения съвет, бих могъл да ти дам(Ако не искаш да го загубиш)е...Нокога не му казвай "Е кое избираш Тревата ? или мен?.... защото в 90% от случаите ще избере тревата..."

F_CK_all_I_need_is_U
12-03-2008, 19:48
[b]
Авторката. Не се притеснявай че приятелят ти пафка трева. От трева не се умира, от трева не се затъпява. Който пуши зло не мисли. Хората които бохат трева не са лоши хора. Тревата не е лошо нещо а най хубавата билка с която майката природа ни е дарила. Не ги слушай тези папагали които ти натякват че е лошо. Техните познания за тревата се базират на научните изследвания които гледат по телевията. Те мразят тревата заради 1 закон и няколко статии прочетени от интернет (значи са пълни кретени и ти искаш съвет от кретени). Аз пуша от 6 години и нито съм затъпял нито имам някаква форма на тежка неизлечима зависимост. Не съм бавноразвиващ, нито имам проблеми с паметта или патката. Всичко ми е наред. Съвета ми към тебе е да не правиш дандания от това че гаджето пуши, но със зъби и нокти го пази от бялото. Не знам дали си пушила, но пробвай да се напушиш и да правиш секс. Чудесно и незабравимо изживяване.

Поздрави !

EВАЛА!

aka6a_vamp
12-04-2008, 18:16
Благодаря много на всички за съветите...хубаво премислих нещата :)

Nefarian
12-04-2008, 19:19
Често отказвам тревата, заради путка :D :D

hooliganka89
12-04-2008, 21:44
Видях доста противоречиви мнения.
Ама и аз ще се изкажа.
Познавам доста хора(повечето са си лапета),които редовно се напушват и като се видят,следва: "Брат,има ли...?","Партия...?",и всякакви такива изказвания на чисти олигофрени.
Аз съм от другия тип.
С моя приятел почти всяка вечер си свиваме трева и си теглим филм и горе-долу да се каже,така се забавляваме.Аз или той няма да посегнем към нещо друго,защото много отдавна сме минали през тези "моди".
Тревата много ми помага да се отпусна след тежък ден,а когато съм прекали с кафетата или съм превъзбудена от много негативни емоции и не мога да заспя,предпочитам да посегна към тревата от колкото към лексотана.

Та снигнах до извода,че пушенето и самото пристрастяване към тревата и към начина на живот на тея тревомани ,много зависи от годинките.
Даже вчера се видях с едни стари познати от квартала(16-17 годишна възраст),като ги видях тъкмо са взели да навлизат в този период от пубертета и направо ми свиха шапката.
През цялото време се дрънкаха глупости от сорта на "Ма ти къде са губиш ма?Търистка ли си тука ма пача?Ние с братаа взехме масура за днеска..."Горе-долу тва запомних от малумщината им.
Та тея въпросните които описах за си чист зян(според мен),но тези които си пушат ей така за релакс,както се казва са си съвсем наред.

psychopath
12-04-2008, 22:47
чадел сравнително лесно се отказва :)

Alabalaportokala
12-04-2008, 23:53
Та снигнах до извода,че пушенето и самото пристрастяване към тревата и към начина на живот на тея тревомани ,много зависи от годинките.

Зависи не толкова от годините колкото от ПСИХИКАТА. Ако психически 1 човек е стабилен, нито към спринцовката ще се пристрасти, нито към другите синтетични боклуци...

VeSna
12-05-2008, 00:56
И аз имах сходен проблем - 2 седмици след като се хванах с едно бивше гадже разбрах, че отвреме на време пуши трева. Не съдя хората, не ми и пука за тях (който иска и го кефи - нека си го прави), но лично аз съм против и за себе си и за човека до мен. Тааа за 2-та месеца дет ходихме (казах му, че това ще ни е проблем) и всеки ден заедно - не е пушил... Но после пак започна ( разделихме се за няколко дни и се обажда "мила обичам те бля бля бля - викам пиян ли си той - нееее пушиме тука една трева... Моята реакция беше - Пуши и повече не ме видя...) Тааааа може би ще спре... Временно...

LigLichKa1936
12-05-2008, 03:25
И аз имах сходен проблем - 2 седмици след като се хванах с едно бивше гадже разбрах, че отвреме на време пуши трева. Не съдя хората, не ми и пука за тях (който иска и го кефи - нека си го прави), но лично аз съм против и за себе си и за човека до мен. Тааа за 2-та месеца дет ходихме (казах му, че това ще ни е проблем) и всеки ден заедно - не е пушил... Но после пак започна ( разделихме се за няколко дни и се обажда "мила обичам те бля бля бля - викам пиян ли си той - нееее пушиме тука една трева... Моята реакция беше - Пуши и повече не ме видя...) Тааааа може би ще спре... Временно...

+1

...

Хора кво мрънкате и в сайта го има:
http://www.teenproblem.net/s/1455.html

...

NaNa_SladuRana
12-05-2008, 16:55
не знам,аз съм против тревата,алкохола,дрогата,ц гарите...и се радвам,че моето момче е само и единствено пристрастено към мен :oops:

slun4ice_90
12-06-2008, 10:30
Не се занимавай...Ако не искаш и ти да започнеш като него... 8) На такива хора не може да им се помогне,без те първо да осъзнаят,че се нуждаят от помощ!