Влез

View Full Version : Писна ми .... :x

Water
11-27-2008, 05:48
леле вече ще изперкам
всеки ден като се приберас още от вратата мама почва да ми се кара и да ми вика за какво ли не тая година имам 2 двойки по математика а през живота си никога не съм имала по малко от 6 по нещо тя ме изяде да решавам зада4и и вече не знам кара ми се защото и се обаждам за6тотогледам ТВ наместо да ре6авам задачи а после ми се кара по 2-3 часа и само си намира нещо защо не съм изчистила на зайчето и вдигна такъв скандал какво да права старая се да правя всичко добре ама не става и не става кара ми се даже че ям бързо

моля ви се кажете ми какво да правя

Addictive
11-27-2008, 06:25
И при нас беше така.. :wink:
Просто си решавай задачи.. Не гледай ТВ .. И чисти на зайчето.. :-D
Майка ти да не би да работи някаква стресираща работа.. Моята е лекар.. и за това като се прибере всичко, което и се е натрупало си го изкарва на мен.. Тъпо е.. ма кфо да се прави..

Ти гледай да си правиш всичко точно.. пък тя да си вика :)

darla
11-27-2008, 09:19
maika ti na kolko godini e?Za6toto ako nablijava 40 ili gi e minala,to togava e suvsem normalno da se iznervq za elementarni ne6ta.fakt e 4e ti moje i da si vinovna v nqkoi ot slu4aite,no e o6te po-veroqtno ako q godi kriti4eskata da si go izkarva na teb i da ti se kara za elementarni gre6ki. Prosto budi po-smirena vku6ti,izbqgvai konfliktite vku6ti,ugajdai i s kakvoto moje6

Water
11-28-2008, 08:21
аз не искам да кажа че мама е гадна или нещо просто не мога да разбера защо така :-o :-o :-o :-o
мама не работи гледа брат ми и е на 36 и 10-20 дена
ама са се старая и се пооправиха нещата много мерси на всички
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

shell
11-28-2008, 08:57
Може майкаги да е в гаден период и затова да ти се кара :) Ще й мине,а и щом си отличничка защо не й кажеш,че както винаги си се справяла така ще се справиш и сега :wink:
Между другото и аз имам зайче :D и моята майка понякога ми вика за това,че не съм му изчистила

DulceGatito
11-29-2008, 20:19
:shock: :shock: :shock: :shock: леле все едно аз съм го писала ... и мойта е същата :? и на мен ми е викала за чистенето на зайчето 8-) и за това,че гледам ТВ или че съм на компа.. пфф :? дори и на мен беше ми се скарала че ям бързо :lol: 8-) :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Сигурно е някакъв период..ще й мине..направи така,че да няма за какво да ти се кара..(макар че майките винаги намират за какво да мрънкат :booooomb: 8-) ) айде Успех :-)

_InSaNe_
12-12-2008, 18:29
емии.. споко.. родителите имат такива периоди... аз попринцип в такива моменти се опитвам да игнорирам наще и да се правя не безразлична... и те дигат ръце от мен... :D