View Full Version : Споделям..
iwhswgrs
11-27-2008, 15:40
Значи аз съм момче на 16 години..и има едно момиче от моя клас което много харесвам..не знам дали тя ме харесва..въпреки че вече 3-та година сме в един клас не сме си общували много много от тази година пробвам да я опозная по-добре…ама като сме на даскало няма какво толкова много да си говоря с нея смисъл не знам за какво да си говоря с нея…ся от началото на годината я изпратих няколко пъти до тях и тогава си поговорихме повече някои път се държи мн добре с мене друг път някакси по хладно..и тя по принцип е момиче което не и липсва внимание от момчетата ..сега си няма гадже..и аз мисля да действам…аз съм си срамежлив малко..и другите момчета в моя клас някои път ми се подиграват смисъл бъзикат се с мене за разни работи и не знам дали това не и прави лошо впечатление за мене..и като се замисля имам чувството че в 8-и клас тя ме е харесвала просто като се сетя за някои нейни действия тогава…се навеждам на тази мисъл..та хора дайте някакви съвети какво да предприема?!?Как мога да разбера дали ме харесва или не…. Нз как да я опозная по добре…а забравих да кажа нещо съществено – досега не съм имал гадже…
ами..гледай да има повече моменти в които да сте двамцата..все ще измислите за какво да си говорите..а пък и тя ако е навита няма да имаш никъв просблем всичко ще тръгне както трябва..покани я на разходка или кафе..нз реши си ти...
soul1199
11-27-2008, 16:08
ami ne se pritesnqvai,ot tova,4e si nqmal gadje,spox,emi pitai q,kakva myzika sly6a,abe ne my misli tolkova,moje nqkoi put,kogato q izpra6 da q celyne6 po buzkata,kato za na4alo ili,kakto iska6 i pokani q na kafe,na razhodka
iwhswgrs
11-27-2008, 16:40
ami ne se pritesnqvai,ot tova,4e si nqmal gadje,spox,emi pitai q,kakva myzika sly6a,abe ne my misli tolkova,moje nqkoi put,kogato q izpra6 da q celyne6 po buzkata,kato za na4alo ili,kakto iska6 i pokani q na kafe,na razhodka
еми работата е че дори да я поканя на среща и нали някои слънчев ден и разкрия чувствата си..то попринцип кво се очаква от мене да я целуна... нз ??!
dilqnkata
11-27-2008, 17:18
еми няма начин да разбереш дали те харесва или не ?! кажи и чувствата ти и ако наистина изпитва нещо към теб ще се проличи :)
еми работата е че дори да я поканя на среща и нали някои слънчев ден и разкрия чувствата си..то попринцип кво се очаква от мене да я целуна... нз ??!
Не означава, че още на първата среща трябва да я целунеш, излзиайте, опознайте се добре и тогава пристъпвай към целувката :)
iwhswgrs
11-27-2008, 18:22
еми ще опитам...няма за къде да чакам..ама лошото е че нямам самочувствие хем го знам ама не моа ... нз мн съм неуверен... :(
Не означава, че още на първата среща трябва да я целунеш, излзиайте, опознайте се добре и тогава пристъпвай към целувката :)
Точно така.
Повярвай- ако между наистина има нещо, цеувката ще си дойде сама и всичко ще е ОК.
Успех!!
еми работата е че дори да я поканя на среща и нали някои слънчев ден и разкрия чувствата си..то попринцип кво се очаква от мене да я целуна... нз ??![/quote]
Не означава, че още на първата среща трябва да я целунеш, излзиайте, опознайте се добре и тогава пристъпвай към целувката :)[/quote]
+1 Подкрепям мнението напулно :) първо я викни на кафенце нещо ала бала ще я изпращаш до тях,ако се получи работата и някви базичета ала бала ...ще видиш как е работата и ако е добре може тя да те цунка даже може и ти просто трябва да осетиш момента :)
настани се до нея на чина и си лафите...
само трябва да се научиш как да "експлоатираш" факта, че си срамежлив... и мацките ще ти капят ;)
не.. разбира се това беше лъжа...
спри да се срамуваш... и бъди по-наперен... ако и тя те харесва ще бъде по-срамежлива/колеблива от теб и така няма да се хванете един друг :)
Е ти след 3 години се сети...Сега ще ти бъде много по-трудно щом за 3 години не сте си говорили много,значи едвали те харесва.Трябва да си промениш поведението към нея,да общуващ все по-често с нея,да си постоянно до нея (е,почти постоянно де).Трябва да и се харесаш и чак тогава да действаш,защото сега действията ти са обречени на провал.
varnen4e
11-28-2008, 06:07
Най- важното е да не се притесняваш и да бъдеш себе си.
sasha_90
11-28-2008, 13:36
И какво като си нямал гадже досега?Това не е проблем-винаги има първи път.Няма кой знае какво за правене.Просто продължавай да си общуваш с нея и с течение на времето ако имате чувства все ще излезе нещо.
iwhswgrs
11-28-2008, 18:48
Еми ще пробвам..ама мисля че тя не ме харесва...
sladur4etyYy
11-28-2008, 18:56
Еми ще пробвам..ама мисля че тя не ме харесва...
ми ест, че не те харесва, няма какво да се лъжем... от теб зависи дали ще успееш да промениш нещата или ще продължиш да се жалваш.
iwhswgrs
12-02-2008, 19:11
хора...още веднъж мерси за съветите..ся има един познат дето я харесва...и не знам ко да прая смисл...аз и иначе не знам как да постъпя спрямо нея..примерно ако я поканя на среща нз какво да правя и т.н.
sexi_lady_666
12-02-2008, 19:19
izlezte nqkade :p pravete ne6to zaedno i pogovori s neq kato smetne6 4e si gotov ;)
iwhswgrs
12-02-2008, 19:24
да де ама работата е че дори да я поканя да излезем не знам къде да я заведа и за какво ще си говорим...
"ае скии ся , от 3 години сме в един клас пък нищо не знам за теб.Пък ми е тъпо тъи щот сме всеки ден в 1 стая по 6-7 часа.Ала бала пички мички , искам да та опозная"