PDA

View Full Version : Първи път

metal4etoo
11-27-2008, 15:58
Здр!! Искам да ви питам след като съм използвала тампони ще има ли кръв пи първия път??? Моля да ми отговорите! МЕрси предварително :-D

Biskfitka
11-27-2008, 16:17
Не е задължително да има кръв първия път....и не зависи от това дали ползваш тампони или не.... :?

Claustrophobia
11-27-2008, 16:43
оо не :lol:

CuteBaby
11-28-2008, 07:42
Не зависи от това дали ползваш тампони или не.Това дали ще имаш или нямаш кръв първия път е различно за всяко момиче ;)

dimitar_ak
11-28-2008, 08:49
Девственица да си хака тампони там долу,стига бе :D

Колкото и да не ти се вярва е възможно

Wrathchild
11-28-2008, 09:24

Аз не казвам че не е възможно,просто е необичайно.Питай момичетата дето са се отпушвали с тампон за да разбереш защо :DЗащо да е необичайно? Когато бях девствена съм използвала тампони, а не съм се отворила.

Claustrophobia
11-28-2008, 09:56

Аз не казвам че не е възможно,просто е необичайно.Питай момичетата дето са се отпушвали с тампон за да разбереш защо :DЗащо да е необичайно? Когато бях девствена съм използвала тампони, а не съм се отворила.

Хах мани го разбирача..Почна вече и от тампони да разбира :lol:

dimitar_ak
11-28-2008, 09:58
@Wrathchild

В представите на много мъже девствената ципа е плътна преграда. :D

Kid
11-28-2008, 10:47
ако питаш дали имаш девствена ципа ... би трябвало да имаш ...но все пак при всеки е различно ...

bebok
11-28-2008, 15:46
stroga individyalno e .... kato otsenka po himiq .......

GerYy
11-28-2008, 15:48
Не е задължително да има кръв първия път....и не зависи от това дали ползваш тампони или не.... :?

+1

miShle
11-28-2008, 15:56
Не мога да разбера защо са ви толкова изкривени предсатвите за тая девствена ципа. Тя не е плътна .. смисъл има си отворчета /дупчици/. И това,че използваш тампони не означава, че ще я разкъсаш и,че вече няма да си девствена както си мислят толкова много хора за жалост :? Другото табу е това,че при първият път е задължително да има кръв. АБСОЛЮТНООО ГРЕШНОО!!! При вяко момиче е строго индивидулно. Така,че ние не можем да ти кажем дали при твоят първи път ще има или кръв или не .. но в никакъв случай тампоните не са фактор поради който можеш да си разкъсаш химена или пък още по-малко това да те прави недевствена. :?

Wrathchild
11-28-2008, 16:50
@Wrathchild

В представите на много мъже девствената ципа е плътна преграда. :DХаха, ами така е, като не са влизали в час по биология в 8ми клас... то от елементарна култура трябва да се знаят тези неща, а поне като не ги знаят - да не се изказват и да не стават за смях.

sweet_s
12-01-2008, 19:36
Не зависи от това дали ползваш тампони или не.Това дали ще имаш или нямаш кръв първия път е различно за всяко момиче ;)
аха 8-)

kofti_nick
12-02-2008, 19:12
Здр!! Искам да ви питам след като съм използвала тампони ще има ли кръв пи първия път??? Моля да ми отговорите! МЕрси предварително :-D

Ше блика кат фонтан!

Wrathchild
12-03-2008, 08:06
Ненормалника, повярвай ми, вероятността да е от тампона е мнооого малка. Тампона може само да е помогнал малко, но далеч не може да е цялостната причина. Така че ти не си прави труда да ми противоречиш, не си ти този, който е с вагина и все някога е имал девствена ципа.