PDA

View Full Version : Как да се целувам по-добре?

kakareni
11-28-2008, 09:08
Za parvi pat mi beshe da se celuvam s ezik i me beshe strah,kakvo shte e.Reshih da opitam no ochevidno ne stana mn dobre.Kak da se celuvam po dobre? :-) :-) :-) :oops:

hooliganka89
11-28-2008, 09:17
Хахаха,в интернет трудно ще научиш как да се целуваш.Тези неща се учат на практика,тук е нета няма да намериш нищо което да ти помогне.
Иди хвани някое момченце и се мляскайте цял час и сама ще усетиш как да се целуваш по-добре.

TupacShakur
11-28-2008, 09:56
Хахаха,в интернет трудно ще научиш как да се целуваш.Тези неща се учат на практика,тук е нета няма да намериш нищо което да ти помогне.
Иди хвани някое момченце и се мляскайте цял час и сама ще усетиш как да се целуваш по-добре.

+!
:D

Alabalaportokala
11-28-2008, 09:58
Za parvi pat mi beshe da se celuvam s ezik i me beshe strah,kakvo shte e.Reshih da opitam no ochevidno ne stana mn dobre.Kak da se celuvam po dobre? :-) :-) :-) :oops:

Влез в импулса, намери снимка на момче с отворена уста и тренирай на монитора. Като направите панделка с двата езика си перфектна в целуването. Успех

curka87
11-28-2008, 10:06

Влез в импулса, намери снимка на момче с отворена уста и тренирай на монитора. Като направите панделка с двата езика си перфектна в целуването. Успех

:razz: :razz: :razz: :razz:

За авторката: Ние няма как да те научим.А и не мисля, че това става ей така.Трябват ти просто повече тренировки...... Опита му е майката.

Alderis
11-28-2008, 11:35
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

По темата...има един хитър пиниз...намираш си черешки, откъсваш една дръжка, лапваш я и се опитваш да я вържеш на възел с език. Като успееш взимаш следващата (по-къса от преди6ната) и така докато направиш цял килограм дръжки от черешки. Успех.

ThinkerBell
11-28-2008, 11:51
Milichka brao che si se celuvala .... :) :) :) .... Ama tva ne staa s ychene ... tva si e vroden talant koito si go moje go moje :-o :-o :-o

sapa91
11-28-2008, 12:00
ще се научиш ве спокс не е нещо фатално :)

slunchiceto0
11-28-2008, 12:01
еми не виждам какво има да му се учи..или можеш или не :D ..свикваш с темпото на партньора и така..;] ние не можем да ти кажем как..по скоро да покажем :D

Kid
11-28-2008, 12:03
Просто влез в такт .... ;-) ..върви по течението ...

xpici
11-28-2008, 12:10
вземи едно яйце, и ще видиш :D

gPa3HuTeJl
11-28-2008, 12:11
ще се научиш ве спокс не е нещо фатално :)

Шишко, с1образявай се малко и си намали подписа... няма да ми се разтяга форума, да в1ртя 135135 п1ти скрула, за да мина през твоето мнение... http://prikachi.com/files/468382n.gif [b]

KiSsOfPaSsIoN
11-28-2008, 12:16
Абе я се успокой малко... Както казаха другите тренировка му е майката. :-o Само с тва става... 8) Ако искаш може да се разровиш тука и да видиш има много други теми и даже имаше и няколко клипчета.Успех! :grin:

Frozen_Flame
11-28-2008, 12:32
Ми то не е кой знае какво. Първо като целуваш леко си докосвате езиците...не го пъхаш директно в устата му и не го лигавиш, после постепенно хващаш цаката. Абе тва да ти е проблема споко ще се научиш. Вуйчо ми ми каза като бях малък една рецепта, за която още се съмнявам, че е вярна, но все пак. Взимаш кафена чашка, напълваш я с олио, пъхаш езика и докато не стигнеш дъното не си се научила да целуваш :D

HONDA
11-28-2008, 15:33
:razz: :razz: :razz: :-D

BaiToq
11-28-2008, 18:26
В скайп.

MakeMeFeel
11-28-2008, 18:29
Офф .. наеми си учител ... Как очакваш да ти го обясним ? Начи първо си вадиш езика от устата, пъхаш го в неговата ... рааааз двааа триии завърташ налявоо четиири пет шеест сега надяснооо сееедем оосеемм 8-)

amadeus
11-28-2008, 19:00
Тва не се чете!Учи се на практика...просто влагай въображение и го прави с чувство-тогава е най-хубавата целувка!

InnchetO
11-28-2008, 19:06

+40959348502835

sexita
11-28-2008, 21:40
Целувай леко...само с върха на езичето ти докосвай неговия език...вкарай го нежно и го изкарай,поеми неговия в устата си.
Целувай го по устните и пак с върха на езика си докосни нежно горната му устна...тя е много чувствителна.
Гали косата му и прави малки паузи за чаровна усмивка и влажни погледи в очите ;)

Много обичам когато си хвана ново гадже ... и като сме си самички и се целуваме да започна да го побъркам и да усещам как му влияя...върховно е!

Frozen_Flame
11-28-2008, 21:41
Целувай леко...само с върха на езичето ти докосвай неговия език...вкарай го нежно и го изкарай,поеми неговия в устата си.
Целувай го по устните и пак с върха на езика си докосни нежно горната му устна...тя е много чувствителна.
Гали косата му и прави малки паузи за чаровна усмивка и влажни погледи в очите ;)

Много обичам когато си хвана ново гадже ... и като сме си самички и се целуваме да започна да го побъркам и да усещам как му влияя...върховно е!

Ся разбра ли?

Viche
12-02-2008, 19:46
То по интернет няма как да се научиш :D Следвай темпото на партньора си,гони езика :D върти,сучи :grin: абе отпускаш се и ще видиш,че е по-лесно,а и с времето се учи спокойно