Влез

View Full Version : може ли да ми дадете съвет

mufc90
11-28-2008, 09:18
така
значи на 18 съм и харесвам едно момиче от класа ми и вече не издържам.
проблема е:
1.не съм от най-приказливите и квото има да си кажа казвам и забравям и много много не мога да си вържа ей така тема за разговор. 2.в класа сме в различни компании и много не може да си лафим иначе напоследък доста често тя с нашата компания излизаме петъците или съботите на кръчми и барове ама там има и друг проблем шото идват и други кочове,които не ги викаме ние, и почват да я заиграват
3.за последна година сме в класа и като си помисля остават горе долу 6 месеца после тя си остава в плд аз ще ходя в софия.
4. просто нз кво да правя всичко ми се струва прекалено изтъркано иначе тя си е много свястна и разбрана като цяло, а ся да тръгна да и се обяснявам че е харесвам са детинщини според мен нз., а пък от друга страна няма никво време за друго -секи си гледа ученето сега и му е приоритет кандидатстването.иначе аз не съм някаф загубеняк - в класа сме най-големите нашата компания и даже много зеха да се усещат каде е истината и искат само с нас да излизат.
а толкова много е харесвам да не казвам че я и обичам направо ;) и само за нея си мисля по цял ден а кат идим в даскало и нищо не става понякога даже и цял ден нищо не си казваме. даже и кат си легна само за нея си мисля тея дни даже не мога и да спя да са еба . и ся тая седмица пак ще излизат с някви други и откачам при тая мисъл шото после съботата няма да и се излиза неделята нищо не може да се прави после идва другата седмица и 1ва смяна и нз времето си тече ей така и само усещам как е губя все повече и повече .
ако някой има няква идея кво да правя ще съм му много благодарен ;)

alkobalko
11-28-2008, 13:31
А защо просто не поговориш с нея?

sasha_90
11-28-2008, 13:39
Да,разговора е добра стъпка напред.А ако не ти се говори просто я целуни,когато усетиш подходящия момент.

Alderis
11-28-2008, 14:00
Бачо, другите като я налазват ти къде блееш. Вместо да се измъчваш сека вечер, другия път като излезете на бар или кръчма там, взимаш си питието, отиваш казваш и наздраве...как върви, с к'во ще кандидатстваш, какви проблеми имаш с ученето...вървили не върви ли. Набелязваш и тренираш предварително за какво ще я заговаряш (подготви си повече теми да не ти свърши репертоара). Постепенно извърташ разговора в посока...утре привечер какво ше правиш...аз мисля да ходя да гледам еди кой си филм (проверяваш предварително какво прожектират и кога, като избираш неутрален филм...нито драма нито екшън), искаш ли да ми правиш компания, че съм сам...и според реакцията и преценяваш. Ако ти откаже категорично се правиш след 5 мин. че те викат, взимаш си елегантно питието и се изнасяш. Ако е уклончива...ми не знам не мога утре...веднага я контрираш че не ти е спешно и ако иска може да отидете да го гледате когато е свободна. И пак следиш за реакцията й. Ако се съгласи на следващия ден бъркаш в джобчето взимаш 2 билетчета за кино в удобен и за двама ви час, после или преди това я мъкнеш на кафе или на по питие и така. Ослушваш се и си преценяваш възможностите...ще стане ли няма ли...
Престраши се и действай...ние нема да я сваляме вместо теб. Айде, успех. Надявам се да съм помогнал.

ПП. За малко да забравя...като я вържеш пишеш тука и определяш среща да черпиш помогналите 8-) .
ПП2. Т'ва с говоренето нема да помогне освен ако и тя не те харесва или се колебае...не ги слушай. По тоя начин дето аз ти предлагам, дори и да не те харесва може да и повлияеш.

a3c1M
11-28-2008, 14:20
Да,разговора е добра стъпка напред.А ако не ти се говори просто я целуни,когато усетиш подходящия момент.
но е вероятно да последва шамар ако тя не го харесва :D

HONDA
11-28-2008, 15:30
но е вероятно да последва шамар ако тя не го харесва :D
+954

mufc90
11-28-2008, 17:29
До Joro123: значи редовно си танцуваме, черпя си е ама тфа е като съм малко по замаян така че ми падат задръжките :D даже една вечер след бара е и изпратих до тях ама да са еба нищо не стана в смисъл нищо съществено не си казахме.
До Aleandra i shasha: то и аз искам да поговоря с нея но нз то се ще се постъписам малко ще започна да шикалкавя и ще стане по лошо мисля нз. а пък може и тъпо да звучи но направо нз кво да си кажа с нея .нз закво така става но с други - и момичета и момчета - все успявам да си кажа нещо , а като остана с нея направо се чудя за какво да се захвана.
Към Alderis: всичко много хубаво, даже тва за киното съм си го мислил щото и тя казваше скоро че и се ходи ау ама пак проблема:"като излена с нея кфо ше си кажа" и някви ей такива. понякога даже си мисля че прекалено много мисля кфо ще стане и няма да стане.а пък ще е супер тъпо някфо да изленим примерно и да си мълчим цяла вечер, вярно все ще си кажем нещо ама деазн и аз ибах са.
ПП: значи за черпенето няма никви проблеми, аз съм точен в това отношение, само да станат нещата ;)

shell
11-28-2008, 18:19
А защо просто не поговориш с нея? :-o Ами да :-o
Защо да отидеш при нея и да й споделиш чувствата си да е детинщина?Това според мен е най-добрия и бърз начин да си решиш проблема.

mufc90
11-28-2008, 18:31
и аз нз защо .
не съм сигурен че това е правилния начин.
кво да и кажа: ами харесвам те бля бля бля
а пък и тя ако не ме харесва и кфо става - после няма да мога да е погледна в училище и ще ми е още по кофти сигурно. просто не съм сигурен.

MakeMeFeel
11-28-2008, 18:33
Човек, стегни се малко .. Не разсъждаваш като 18 годишен :-o

mufc90
11-28-2008, 19:53
еми когато човек незнае какво да прави мисля че е нормално да не разсъждава адекватно ;)

Sladyranna
11-29-2008, 06:55
Моето мнение е че си доста зле, а и май си комплексиран, а?

От темата за момичето което харесваш започна да натякваш, че се движиш в най-добрата компания в класа..дрън дрън
Най-големия ти проблем е, че се чудиш дали тя ще падне на нивото ти??

пфф

mufc90
11-29-2008, 08:45
така
значи не обичам да се обяснявам но в случая явно се налага:
никъде не съм натяквал че се движа с най-добрата компания просто в началото го споменах за да се разбере че не съм някъв задръстеняк.и какво значи да се "движиш във най-добрата компания" - мисля че една компания е добра, ако хората в нея са точни и т.н.Ти или си част от компанията или не си.
и друго: след като няма с какво да ми помогнете (посъветвате) моля да не се обиждаме само,сега да си имаме уважението, защото последното мнение го приемам като обида-вярно всеки си има право на мнение но след като не се познаваме нека да не говорим насляпо.все пак този форум е да се споделят проблемите.
айде със здраве... ;)

gLoRiOuS_aNGeL
11-29-2008, 10:31
Ами поговори с нея!Все пак сте били около 5 години заедно...Тва не е малко време,а и като си толкова готин,както казваш,се сваляй просто с нея,закачай я!

pandelka
11-29-2008, 10:41
А защо просто не поговориш с нея? :-o Ами да :-o
Защо да отидеш при нея и да й споделиш чувствата си да е детинщина?Това според мен е най-добрия и бърз начин да си решиш проблема.

bloodz94
11-29-2008, 18:13
Човек, стегни се малко .. Не разсъждаваш като 18 годишен :-o

+1234