View Full Version : Защо винаги в ЕДНА И СЪЩА!!!???!!!
vladiboy
11-28-2008, 16:25
С един приятел за трети пореден път се влюбваме независимо един от друг в едно и също момиче. Отначало си мислех, че е случайно, но сега сме харесали 3-та поредна. Писна ми да се карам с него за някви момичета, ама просто няма как да се разберем кой първи кой втори! :-o :-o :-o [/b]
Някой може да постне мнение с препоръка как да действам, защото явно става периодично явление:)
Ами как можем да ти помогнем ^^ ? Не запознавай момичета с твоя приятел или ддз...
cherinka
11-28-2008, 17:51
Откажете се и двамата от нея. :)
TellMeYourName
11-28-2008, 17:54
т'ва да се карам за момиче с приятел е малоумно :lol:
Jumbie483
11-28-2008, 18:42
Оставете я тя да избере, кого и допада повече..
Все пак сте приятели, би трябвало едно момиче да не ви затръдни чаак толкова :-o
С един приятел за трети пореден път се влюбваме независимо един от друг в едно и също момиче. Отначало си мислех, че е случайно, но сега сме харесали 3-та поредна. Писна ми да се карам с него за някви момичета, ама просто няма как да се разберем кой първи кой втори! :-o :-o :-o [/b]
Някой може да постне мнение с препоръка как да действам, защото явно става периодично явление:)
Ами, ако сте си истински приятели един от двамата трябва да отстъпи иначе няма как.Не си струва да се карате заради момиче.Приятелството е по - важно, защото привличането към това момиче ще отмине, но приятелството може да си го запазите! :)
lenito_sf
11-29-2008, 10:01
ми не знам може би не трябва да го запознаваш с момичета които харесваш така и той тебе а за сегашния случай ...откажете се и двамата :)