View Full Version : Подарък(8574 такава тема)
fifinkathefreak
11-29-2008, 18:25
Здравейте!Имам въпрос към вас.Какво бихте подарили на гаджето си от една седмица,което има рожден ден тия дни,за да му покажете,че наистина ви пука за него.Нещо универсално,което да не зачита пол.възраст?
MakeMeFeel
11-29-2008, 18:26
Хмм .. нещо което не зачита пол и възраст .. да речем .. Вибратор ? :-o 8-)
pandelka
11-29-2008, 18:26
нЕщо години да кажеш туй онуй ?
fifinkathefreak
11-29-2008, 18:27
момче,19
pandelka
11-29-2008, 18:28
Еми позамисли се какво харесва..виж от какво има нужда и прецени кое може винаги да му напомня за теб : ) Аз така бих постъпила!
F_CK_all_I_need_is_U
11-29-2008, 18:31
Аз бих му подарила тениска с яка щампа или някъф як колан,за да може всеки път когато ги носи да се сеща за мен и да им се кефи 8) (но това все пак е моето гадже :D )
Друг вариант (но доста банален) е ваша снимка в някфа яка рамка... за друго май не се сещам.
Но ти най-добре знаеш,на какво би се зарадвал той :wink: Успех ;]
crazy_style
11-29-2008, 19:36
Pff i az trqa mislq podaruci... koleda , nova godina posle rd.. basi... mislq da mu zema pc camera d asi go zqpam..ama nz ... ujas e,...
glamouros
11-29-2008, 19:38
Подари му нещо което да го зарадва, нещо което да знаеш че ще ползва и всеки път когато го направи да се сеща за тебе (примерно моя приятел беше скейтър и затова за 18 му рд му подарих дъска) и честно казано мн й се зарадва! Успех в избора... :)
nicolepcd
11-29-2008, 19:40
Подари му себе си 8-)
gPa3HuTeJl
11-29-2008, 20:05
Ебахти смешната путка си, авторке..
Здравейте!Имам въпрос към вас.Какво бихте подарили на гаджето си от една седмица,което има рожден ден тия дни,за да му покажете,че наистина ви пука за него.Нещо универсално,което да не зачита пол.възраст?Ми начи като се замисля :-o нещо което нито отговаря на пол нито на възраст..измилих само секс :razz:
nejnaDROGA
11-30-2008, 18:43
-Тениска с ваша обща снимка :)
-Сребърна гривна :)
-Някакъв готин сувенир :)
....
Вариантите са много :)
П.П.В крайна сметка подаръка зависи от характера на момчето :)
Едит:Сега се сетих за нещо нестандартни и оригинално (поне според мен) :) Една приятелка преди 2 седмици подари на гаджето си пад за мишка с тяхната снимка :grin: Много готино се беше получило,а и е нещо,което постоянно му напомня за нея :)
hahavteen
11-30-2008, 18:49
Здравейте!Имам въпрос към вас.Какво бихте подарили на гаджето си от една седмица,което има рожден ден тия дни,за да му покажете,че наистина ви пука за него.Нещо универсално,което да не зачита пол.възраст?
нЕщо години да кажеш туй онуй ?
:lol: :razz: :D :razz:
Иначе му подари рамка за снимка, книга, диск на любима група, както казаха вече - тениска или някаква друга дрешка, сувенир някакъв....
От 1 седмица сте заедно а и има РОЖДЕН ДЕН... Според мен не би било удачно да му подариш нещо твърде любовно ако разбираш какво имам предвид..
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
тва,ако ми го подари някой ще се напикам да се хиля
nejnaDROGA
11-30-2008, 19:11
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
тва,ако ми го подари някой ще се напикам да се хиля
Е аз пък познавам доста момичета,които си спинкат с такива тениски :P (включително и аз),както и доста момчета,които се кефят на подобен вид нестандартен подарък ;) :P
Едит:Сега се сетих за нещо нестандартни и оригинално (поне според мен) :) Една приятелка преди 2 седмици подари на гаджето си пад за мишка с тяхната снимка :grin: Много готино се беше получило,а и е нещо,което постоянно му напомня за нея :)
това е добро като идея.. къде правят такива ,че не съм в час...? ;]
hooliganka89
11-30-2008, 20:31
Абе подари му нещо което ще ползва,а не някъв тъп сувенир който ще стои на шкафа.Аз лично имам много такива и вече не ги знам кое от кой беше и не ми и дреме,за мен това са глупави работи,които никога не ползвам освен когато чистя да го хвана да му избърша пръхта и тва е.
Подари му примерно някоя дреха или колан също ще е много хубаво,гривна или часовник,тва е общо взето.
nejnaDROGA
12-01-2008, 04:11
това е добро като идея.. къде правят такива ,че не съм в час...? ;]
До колкото знам техния пад е правен в едно фото :) Предполагам,че във всяко по-голямо фото могат да ти направят (щом могат да правят пъзели,чаши,тениски и т.н.)
П.П.Като казах пъзели - на класната подарихме един такъв пъзел със снимка на класа :-D
Абе подари му нещо което ще ползва,а не някъв тъп сувенир който ще стои на шкафа.Аз лично имам много такива и вече не ги знам кое от кой беше и не ми и дреме,за мен това са глупави работи,които никога не ползвам освен когато чистя да го хвана да му избърша пръхта и тва е.
Подари му примерно някоя дреха или колан също ще е много хубаво,гривна или часовник,тва е общо взето.
Напълно съгласна ! :)
нещо сребърно-я гривна,я пръстен,плочица :)