PDA

View Full Version : Бели ми се главата

girl4eety
11-29-2008, 19:40
mn mi se beli glavata i po nqkoi pat daje mi pada i po drehite i sedi kato parhu a ne e parhut moje li nqkoi da pomogne plss

aDuHka
11-29-2008, 20:05
Да и при мен го има това, от преди месец някъде. Чудя се дали не е от сезона, защото никога не съм имала проблем с косата, нито пък пърхот. :o Много е неприятно, защото ме сърби от време на време, а като се разчопля и става на парцали. От една седмица си взех шампоан Низорал и като че ли намаля, но ще видим за напред. :-o

stop_looking_at_me
11-29-2008, 20:21
От малкото инфо което сте дали, щом седи на люспи предполагам че е себорея. То това си е болест и ако не реагирате скоро може и да предизвика косопад, ранички и тн. По-добре и двете отидете на лекар и там ще ви изпишат някой шампоан, лосион, витамини.

Лично аз използвам Низорал за пърхота, но не себорея. Един месец се къпах с него, а сега само профилактично един път на месец го използвам а през другото време друг шампоан. Така че, продължавай да го използваш, за една седмица не може да изчезне напълно. И не забравяйте балсам!

Успех и на двете, дано да съм помогнала!

portokalka1994
11-29-2008, 20:36
Използвай шампоан против пърхут за изтощена коса.Според мен ще помогне :-o

SunShinePearl
11-29-2008, 21:04
отиди на лекар-кожен мисля че това е болесткакто го описваш ми изглежда като на бати Иво ..и то е болест ...отиди на лекар