Влез

View Full Version : Какво ще правите през Коледната си ваканция ???

Izabel
11-30-2008, 13:46
Здравейте :)

Пиша една статия и вътре трябва да вмъкна интервюирани ученици/студенти, отговаряща на въпроса "Какво ще правите през Коледната си ваканция ???"

Таааа, как мислите да го давате :P

st1ka
11-30-2008, 13:49
..

6o6kotooo
11-30-2008, 15:19
мии ще ида на село за малко .... ще спя най вече ии така

sladur4etyYy
11-30-2008, 15:21
ПО-ЧИВ-КА!!!!
КА-ФЕН-ЦА!!
МОМ-ЧЕН-ЦА!!
:razz:

дано отговорих достатъчно ясно :D :D

DulceGatito
11-30-2008, 16:03
Ще ходя на почивка в планината,макар че предпочитам да си остана тук амаа кфо да прави.. 8-)

BurningDesire
11-30-2008, 16:05
Защо бе, колко ще ви е дълга ваканцията тая година???
По темата - студентка съм - през ваканцията ще се прибера вкъщи. Първите два - три дена ще си почина, ще прочета някоя хубава книга, а след това започвам да уча за сесията.

nicolepcd
11-30-2008, 16:15
Ще уча ден и нощ!!! :grin: 8-)
Еми ваканцията май е 11 дена за учениците 8-) Почивка, та маане :D

Jumbie483
11-30-2008, 16:26
Ами ще си почина малко :)
Ще отпразнувам Коледа и Нова година със семейството и роднините си и ще се стягам за училище :(

dAnieLkaaa
11-30-2008, 16:41
ще ида на хижа за няколко дни със приятели ще си почина хубаво пазаруване подготовка за коледа и нова година подаръции и така :-D

lori
11-30-2008, 16:42
Ще си почена, че аман от учене.........жалко че е толкова кратка ваканциятя. Имам чувството, че ако можеха щяха да кажат, че не се учи само на 24, 25 и на 1........... :x

Sparkle_diamond
11-30-2008, 17:15
Ще си почена, че аман от учене.........жалко че е толкова кратка ваканциятя. Имам чувството, че ако можеха щяха да кажат, че не се учи само на 24, 25 и на 1........... :x
Даа, като нищо.Иначе по темата , все още не знам но главно ще съм на рожденни и именни дни и естествено празници,сигурно и на село ще отида, но главно излизане, кафета, празниците , подараците и общо-взето празничния дух :) , най-хубавото нещо е, че всички класни ще са минали до 22 декември и ще си прекарам една за 1 път спокойна ваканция :grin: :grin: :grin: :grin: .Все още навивам нашите да ме пуснат на хижа на Нова година, тъй като едва ли ще ме пуснат в някое заведение, като нямам и 16 :o :o , но все още без успех.

GReddy_91
11-30-2008, 23:11
Ще правя снежни човеци и бази от сняг.После ще се замерваме със снежни топки и ще се борим в снега.

П.С Никога не е късно да станеш за резил! :razz:

П.С2 Ще излизам с приятели и ще празнувам естествено,като почти всеки

Rza
12-01-2008, 04:30
Дно има сняг,че да се периме с снежни топки,война да си направим и яко да се тирибуниме у главите,ебаси якото :grin: :grin:

kuklichka_bg
12-01-2008, 06:54
офф то една ваканция докато мигна и ще свърщи :o
Но се пак за 4 дне ще ходя някаде все още нз каде по Коледа и бъдни вечер трябва да съм в нас и един ден преди да замина ето станаха 7 дена И вече след 1ви ще поизлилзам повечее на диско кафета насам насам и тейй тшк-а е че още първия ден като са варна от ваканцията и ще имам контролнооо

MakeMeFeel
12-01-2008, 07:50
Ауууу голямата ваканция 8-) Ми на една приятелка техните няма да ги има от 25 до 3ти и мисля стабилно да се размажа 8-)

MartyParty
12-01-2008, 08:37
Доста кратичка ваканция,но все пак идея си нямам за сега какво ще правя.Иска ми се да я прекарам спокойно с някои интересни книжки в леглото,или да изгледам всички части на "Американски пай",защото не съм ги гледала до сега.Не ми се излиза-не и за повече от половин час-навън сигурно ще е адски студ.
Коледата-със семейството-мисля,че е проява на уважение.Така и така,почти не се виждаме през годината,и сега да ги изоставя,ще се получи неприятно.Ще ми е гузно и неприятно на самата мен,какво остава за тях.
Може за нова година да се уредя някъде извън вкъщи,но без много пиене.От миналата година имам лоши спомени свързани с шампанско,бира,домашно вино и малко водка(беше ми един от първите пъти).Надявам се да сме някоя приятна компания,няма да вдигаме много шум и на другия ден няма да ставаме от...местата на които за последно сме били будни. :smt001

AFT
12-01-2008, 17:45
СПАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Не съм се наспивала от месеци, толкова много ми се спи постоянно. Просто поне два дена ще спа. Няма как.

Axel_f
12-01-2008, 18:20
Ще спя, ще ям, ще купувам и опаковам подаръци...Ще гледам филми, ще прочета някоя книжка, ще празнувам (още нз с кого, но има време) :-P

KrisiBep
12-01-2008, 19:29
Мм..аз аз на 25ти вечерта заминавам.на екскурзия с новия клас ихуу.. чак до 31ви сутринта чак ще съм си във Варна .. :grin: Чаааакам я с огромно нетърпение.. останалите дни ще се подготвям за Нова Година..ще спя..че уча по английски,тоест само последния ден.. x[

lenito_sf
12-02-2008, 14:06
ще спяяяяяя :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol:

hardy_girl21
12-02-2008, 14:45
ще излизам с приятелки, ще спя зимен съм, ще си гледам кефа, ще се подготвя за даскало, че сега ми е важна година..... ама гати ваканцията ни се е оформила - 5 дена на кръст

mirelS
12-02-2008, 14:45
Майка ми си идва от 4ужбина и главно ще съм си унас с семейството .. естесвено ще има време и за излизане с приятели аа и пазаруване :grin:

bloodfrozen
12-02-2008, 14:57
Ще гледам коледни филмчета, ще помагам в подготовката за празниците, ще отбележа поредния си рожден ден, на който, по стара традиция, няма да съм в особено добро настроение.
Искам сняг като миналозимния! :smt050 Да мога да се хвърлям от гаражите отсреща и да потъвам в снега.. след това, премръзнала, да се прибирам вкъщи, където майчето да ме чака с чаша горещ шоколад.. ех.. 8-)

ThePowerOfLove
12-02-2008, 15:03
Ще се наспа като хората :) Ще имам време за филми, излизания и т.н Като цяло нищо чак толкова интересно няма да правя, просто ще си почина ;) Пък и то 12 дена ще минат супер бързо :(

babyvy
12-02-2008, 15:16
ами то май сички ше спиме :D :D :D :D и аз ше спа!!!иии ше получавам подаръци :)

m3talmania
12-02-2008, 18:08
Ако трябва всеки ден да се наспивам като хората ще мине ваканцията. :D Предполагам ще излезна малко, че все няма време да се разхода по магазините...

plmn
12-02-2008, 18:17
Ще ми се да наваксам с уроците тъй като до сега не бях от най-ученолюбивите. :D Ама тва не знам до колко ще го изпълня. :shock:

Имам да пиша некфи дълги теми по философия, предполагам ще започна и там...

Разбира се, и аз ще се наспя! :-D

Ама то пък голямата "ваканция"...докато започне, вече ще е свършила. :lol:

sladka__droga
12-02-2008, 18:18
На Бъдни вечер и Коледа съм с роднините ми ... баси тъпото .. е тва най го мразя ,, амаа нямам избор.На Нова Година ще съм толко пияна ,, че нз как ще се мъкна по пода :-o ,, * иначе ще съм или в нас с една фр .. илии пак с приятели някъде .. а в най-ужасния случей в нас с наще .. аа баси ужасното ,, ще гледам да не го допускам :D.

miloto_girl_4e
12-02-2008, 18:49
Ще уча... :x :x :x

the_slayer93
12-02-2008, 19:06
Ще спя ,ще се радвам на малкото време без идиотите от класа...абе ще се радвам на малката ваканция и ще си почивам общо взето.

insomnia94
12-02-2008, 19:15
Ще спя,навън с фр,после пак се прибирам,спя и навън с фр... :D

zvezdichkaaa
12-02-2008, 19:20
Мии ще се наложи на 26 да си ида на село,за да празнувам с баби и чичовци и останалите роднини.Иии там ще бъда до първи Януари,след това си се връщам в града и ще си прекарам там колкото ми остава от ваканцията,както винаги-ще гледам филмчета,ще спя до късно и ще се виждам с приятели.Еееех,за съжаление има ощеее 20 дни до ваканцията ):

BrokenInnocence
12-02-2008, 21:40
Защо бе, колко ще ви е дълга ваканцията тая година???
По темата - студентка съм - през ваканцията ще се прибера вкъщи. Първите два - три дена ще си почина, ще прочета някоя хубава книга, а след това започвам да уча за сесията.