PDA

View Full Version : Еxx тия години....



Ne_Znaesh
11-30-2008, 17:24
Здравейте...

Живея в U.S( Chicago) от много време и работя като барбан в елитно Полско кафе, но много българи го посещават. Преди месец, два при мен идва една от сервитьорките и ми казва, че има момиче Българка, която си търси работа. Аз естествено се отзовах и и обърнах внимание.. С нея имаше друго момиче (явно приятелки бяха) и понеже ние се нуждаехме от 2 сервитьорки аз предложих и на другото момиче да почне. Но в Америка, за да работиш такава работа (или изобщо работа с алкохол) трябва да си на 21. Момичето, което искаше работа беше на 23....
А то какво се оказа, че другатa - натокана, висока, руса, слаба, стилно облечена и чаровна девойка се оказа само на 16 ! :shock: :shock:
Оппаа каква изненада беше за мен, дъртият батко 8-) :shock:

Момичето Ви казвам, идеалното за мен до момента, в който не разбрах, че между нея и мен има повече от 5 god разлика. :?

Явно им хареса атмосферата в кафето и започнаха да идват почти всяка събота и неделя. Докато другото момиче (по-голямото) се отбиваше до бара при мен и ми казваше "Здравей", то малката красавица се държеше много резервирано и въобще не си правеше труда да мe поздрави, въпреки, че се познавахме вече. :?

Та така няколко пъти и аз накрая взех ги поканих да седнат при мен на бара. Седнаха госпожиците и така започнахме да се шегуваме, да си говорим за различни теми. Разбрах, че малката хубавица много приказлива, много весела, голяма шегаджийка. Падал съм от смях с нея.. 8-)
Всички много я харесаха, имало е пъти където съм бил питан от мъже на средна възраст дали я познавам , да и взема телефона, ала бала. Ами тя прави впечетление, нормално. :)

Та, така, така и аз започнах да и правя разни намеци, комплименти. Но нищо по съществено, даже телефона не съм се усмилил да и взема още, но си пишем на skype. Но до сега тя НЕ проявява никакъв интерес към мен (или поне не го показва). Реже ме най директно, право в очите. Да речем за нещо малко и кажа на шега, тя веднага ме засича. Оня ден ми гледаше телефона и аз се наравих на отрепан и и казвам да си запише нейният тел, тя въртя, суча и така и не го даде. :? Снощи бяха, тя не пожела да седне при мен на бра, въпреки, че имаше място.

От толкова много писане, аз незнам точно с каква цел я написах тая тема. Не разбирам себе си, не разбирам и нея. Как може да ми харесва 16 годишно момиче?? Мислех си, че проявява някакъв интерес към мен, щом идват всеки weekend с приятелката и и сядат при мен. Дали е страх, дали наистина не ме взима на сериозно, както аз нея? Незнам, незнам какво може да се върти в главичката на 16 годишно момиче. Но аз съм на път да се откажа, виждам, че всяка една моя МАЛКА стъпка - нея явно е притеснява и се дърпа, и затова карах полека, внимателно. Ама, май годините си оказват значението.. :?

soul1199
11-30-2008, 17:30
spored men ne te har.,bez da se obijda6,ti q har.,no tq,nqma da ti oburne vnimanie,zamislql li si se,4e moje bi neinata fr. te har. i za tova idvat pri teb,vs e vuzmojno

LiRRRa
11-30-2008, 17:34
spored men ne te har.,bez da se obijda6,ti q har.,no tq,nqma da ti oburne vnimanie,zamislql li si se,4e moje bi neinata fr. te har. i za tova idvat pri teb,vs e vuzmojno

+1

Crazytu
11-30-2008, 17:42
Тя определено не проявява интерес към теб ... А за честото идване в кафето може или просто обстановката да им харесва или както казаха другите приятелката й(по-голямото момиче) да те харесва ...