PDA

View Full Version : Глупавото разтояние ....

beachy_bunny
11-30-2008, 18:16
на кратко ... 3-ри момичета ... аз от града големия град ... а те двете от малкия ... най- добрите .. най - хубавите най- скъпите за мен ... Една хубава компания която никога няма да забравя .. най-хубавото ми лято ... Много любов от всичко имаше по много ... Двете най-хубавите ... ох просто нямам думи да ги опиша ... бяхме като едно цяло ... едно цяло което никой не можеше да раздели ... но има едно "НО" което винаги трябва да развали всичко .... аз съм от Друг град който е много далеко и не мога да си ходя всеки ден , а ако отида ще отида през някоя ваканция ... заминах аз .. то не бяха сълзи не бяха обещания .. не бяха приказки ... , а сега осъзнавам че всичко е било празни приказки обещания и сълзите който проляхме преди 3 месеца са били просто ей така ... На другия ден след като заминах те двете се изпокараха ... карат се постоянно ... свързва ни един скайп нищо друго ... Скоро се прибрах при тях и какво нищо не е същото ... Всички неща който чух , че без мен нищо не е въщото всички празни приказки ... охххх с две думи те не ми обърнаха внимание ... шибаното разстояние съсипва абсолютно всичко дори и най-силното приятелство ... не мога да си обясня как за 3 месеца забравиха всичко ... не мога ... кажете ми какво да правя ... искам си приятелките ... АЗ СЪМ РАЗЛИЧНА ... В знаете , че в големия град има само надуфки и там правежни шматки а при тях не е така всички са някак обикновенни няма ги големите интриги а на мен това ми трябва не съм надута ...и всичко там е някак различно ... Мразя града от който съм ... искам да съм при тях двете .... как да оправя всичко ... каккк ... в нервна криза ще изпадна скоро ....