Влез

View Full Version : Неудобна ситуация

n0m0repain
11-30-2008, 19:11
Добър вечер на всички ! Ето го и моя проблем : когато започнах да водя полов живот всичко беше наред , но напоследък (от няколко месеца) при секс незнам по какви причини на мен постоянно ми се ходи до тоалетна (по малка нужда) много неудобно се получава , защото докато отида до тоалетната и на партньора ми му спада *** и трябва да почваме пак наново докато го възбудя и т.н. мен не ме бърка де , но просто се получава кофти.Пробвала съм преди секс да се ограничавам със течностите ходя до тоалетна , но... все същото става.Моля ви за съвет как да постъпя какво да направя за да не ми се случва така по време на секс :smt087:

samonervi
11-30-2008, 19:15
ходила ли си на лекар да провериш дали случайно нямаш някаква инфекция?

n0m0repain
11-30-2008, 19:24
ами бях ходила , но беше за бялото течение от което неможах да се оттърва... но както и да е не мисля да ходя на лекар защото това значи и да кажа на майка ми..а на нея не и е особено приятно това че водя полов живот :S

JustOneBoy
11-30-2008, 19:27
Едно момиче от форума имаше подобен проблем..но тя беше нова в секса ( ако не се лъжа) и повечето хора и казаха,че ще се оправи с практиката...за теб незнам ...потърси с търсачката на форума подобни теми и виж дали ще намериш нещо полезно...айде успехи и дано се оправиш ;)

Frozen_Flame
11-30-2008, 19:35
Майка ти и да одобрява и да не одобрява...това може да е нещо сериозно, което да не може да мине ей така от самосебе си и после като стане късно и ще съжеляваш. Иди на лекар.

sweet_s
11-30-2008, 19:42
леле :cry: милата не мога да помогна, но ти желая да се оправиш и да не е нищо сериозно