PDA

View Full Version : Като си го заголва го боли

Dicsipline
11-30-2008, 19:45
Един преятел ми е споделял,че много му се иска, но има проблем и се обърна към мен ... но аз не можех да му отговоря, та той ми каза, че много му се прави секс, но като се самозадоволява и гаголва члавата на члена си го боли... МОЛЯ ВИ обяснете ми .. искам да му помогна

П.П. всякъкви догигравки, убиди, ще бъдат изтривани

*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh

maini4ka_sladka
11-30-2008, 20:20
Един преятел ми е споделял,че много му се иска, но има проблем и се обърна към мен ... но аз не можех да му отговоря, та той ми каза, че много му се прави секс, но като се самозадоволява и гаголва члавата на члена си го боли... МОЛЯ ВИ обяснете ми .. искам да му помогна

П.П. всякъкви догигравки, убиди, ще бъдат изтривани
Знаем, че този приятел си ти, но ще ти отговоря. Имах роднина със същият проблем. Лека интервенция от лекар и ще е 6. Няма страшно.

Baby_bouce
11-30-2008, 20:21
Кажи му да си купи нов или да иска refund че неговия сигурно е faulty . Най-добре да пробва в EBAY !

maini4ka_sladka
11-30-2008, 21:53
Кажи му да си купи нов или да иска refund че неговия сигурно е faulty . Най-добре да пробва в EBAY !
Мноооого си оригинална. Пробвай да се продадеш ти в Еbay и да видим дали някой пукната пара за малоумно парче като теб ще даде...

Frozen_Flame
11-30-2008, 21:56
Мноооого си оригинална. Пробвай да се продадеш ти в Еbay и да видим дали някой пукната пара за малоумно парче като теб ще даде...

+1 :D

Nedkych
12-01-2008, 08:18
Твоя приятел би трябвало да е доста малак. Ами ще боли няма как ама трябва да се търпи. Кажи му да го опитва редовно да го забелва въпреки че го боли. Също така като ходи по малка нужда да хваща върха на кожичката така че тя да се надуе като балонче. Е да пуска като го заболи де. И така малко по малко докато започне да го забелва без проблем и болка. Става постепенно и много хора са минали по този път. Макар че аз забравих :)

hforce
12-01-2008, 10:09
ходи питай личната ти лекарка, тя ще те прати където трябва, не съм имал такъв проблем и не знам кво точно прават ама съм чувал и чел че леко цепват юздичката със скалпел и после си на 6 :)
не го насилвай ти да го забелваш щот може да ти го отрежат целия
прочети малко за фимозата или потърси такива теми във форума е пълно с тях

slash_91
12-05-2008, 00:14
za moq savet e malko kusno no tova se upravq dokat osi oshte maluk maikati trqbva da go raztriva za da moje kojichkata da se otlepi i razstegne postepenno (tova ne e smeshno a e samata istina pitaite maikite si!!!) zashtoto sega kato si golqm i ti e porasnal e po-trudni i mai samo skalpel shte pomogne

ili si ugolvai glavichkata dokato ne si erektiral i taka (NE SYM SIGOREN DALI E BEZOPASNO I DALI SHTE POMOGNE)