View Full Version : кога е дошло времето да легнеш с половинката?
ReFlEcTiOn
12-01-2008, 12:24
Как мислите ...кога е най правилно да легнеш с някого ? на първия ден? на първата седмицата,месец или 1 година? не говорим за девстевни...а по принцип... :-)
hooliganka89
12-01-2008, 12:28
Всеки сам си преценя.
Ако според мен се ляга на първа среща с някои,ще ме послушаш ли?
TPAKTOPUCTA
12-01-2008, 12:31
зависи на колко години си :) ако си на 12- след 4 години :) ако си на 21 след няколко срещи :oops:
ReFlEcTiOn
12-01-2008, 12:31
не просто излизам с един човек от месец а ходим от 4 дена ...и неискам да избързвам а ...той може би няма да чака...и съм объркана
ReFlEcTiOn
12-01-2008, 12:33
нито едното нито другото а по средата 17 ...но не в годините е проблема ... просто искам мнението ви.. нито да бързам искам нито да ме чака векове :(
hooliganka89
12-01-2008, 12:36
нито едното нито другото а по средата 17 ...но не в годините е проблема ... просто искам мнението ви.. нито да бързам искам нито да ме чака векове :(
Този ако те препира да спиш с него,недей!Няма да го правиш,просто ей така,щото така се прави например.
А,и да ти кажа тази тръпка в очакването да спите заедно е и по-хубава от самоя секс,тай,че моят съвет е да не бързаш.
TPAKTOPUCTA
12-01-2008, 12:36
ми ако питаш кога да си легнеш с приятеля ти- когато го почувстваш че искаш да го направиш :)
все пак щом си мислиш, дали трябва или не по- скоро изчакай седмица две ...
незнам всичко зависи от какви са ви отношенията и намеренията ...
TPAKTOPUCTA
12-01-2008, 12:38
Този ако те препира да спиш с него,недей!Няма да го правиш,просто ей така,щото така се прави например.
А,и да ти кажа тази тръпка в очакването да спите заедно е и по-хубава от самоя секс,тай,че моят съвет е да не бързаш.
да бе ... как може тръпката да е по- готина от самия секс ?!?!?!??!?!
сори за офтопика :oops:
но съм съгласен, че секса за максимално удоволствие трябва да го направиш тогава когато се почувстваш готова ти, за да бъдеш максимално отдадена и отпусната :)
в никакъв случай не го прави само защото сте ходили Х дни и трябва на Х + 1 ден да спите заедно ...
ReFlEcTiOn
12-01-2008, 12:42
точно това ме побърква ...каза че няма да ме притиска...аз като се почувствам готова да съм му кажела.. ](*,) а аз искам да спя с него...
TPAKTOPUCTA
12-01-2008, 12:44
точно това ме побърква ...каза че няма да ме притиска...аз като се почувствам готова да съм му кажела.. ](*,) а аз искам да спя с него...
е щом искаш какво питаш :) давай ....
hooliganka89
12-01-2008, 12:46
Е,щом искаш да спиш с него,какво чакаш?И защо се допитваш до нас?
Да не би да се страхуваш,че ако спиш с него твърде рано,ще те помисли за леко момиче?
А колкото до мнението на TPAKTOPUCTA,и аз не съм съгласна с твоето,ако за теб самия секс си е просто секс,то за мен нещата изглеждат по друг начин.
Твърде дълго е за обяснение,за това ше ти го спестя.
TPAKTOPUCTA
12-01-2008, 12:48
Да не би да се страхуваш,че ако спиш с него твърде рано,ще те помисли за леко момиче?
А колкото до мнението на TPAKTOPUCTA,и аз не съм съгласна с твоето,ако за теб самия секс си е просто секс,то за мен нещата изглеждат по друг начин.
Твърде дълго е за обяснение,за това ше ти го спестя.
ами точно защото не ми е само до самия секс ти казвам, че секса е много по хубав в сравнение с чакането ... ако е само за секса бих казал, че самозадоволяването в частни случай е по-гот от самия секс ....
hooliganka89
12-01-2008, 12:49
Както и да е.
ReFlEcTiOn
12-01-2008, 12:52
[quote=ReFlEcTiOn]точно това ме побърква ...каза че няма да ме притиска...аз като се почувствам готова да съм му кажела.. ](*,) а аз искам да спя с него...
\:D/ точно за това се притеснявам... и тои иска и аз искам но...трябва да почакам а незнам колко е нормално...и колко би чакал той :-#
TPAKTOPUCTA
12-01-2008, 12:53
е как ще те помисли за леко момиче .. . нали ходите заедно, не си легнала с него на първата среща ... няма какво да те притеснява
той ще го приеме положително :) в това не се съмнявай
hooliganka89
12-01-2008, 12:56
Ми ся не знам какво да ти кажа...
Не мога да ти кажа нито седмица нито две,тва зависи от много неща.
Абе мисля,че ти трябва сама да си прецениш,не си малка,я.
SMoKe_BoY
12-01-2008, 13:04
Всеки сам си преценява ... случвало ми се е и преди да тръгним както и 2 3 месеца след като тръгним ..
не просто излизам с един човек от месец а ходим от 4 дена ...и неискам да избързвам а ...той може би няма да чака...и съм объркана
междо другото и аз съм така от 4 дена ходим и излизам от 1 месец с нея и си казвам че след 1 месец 6те опитам а тя ми казва няма проблеми кога само да дойда у вас :)
Pliok0019
12-01-2008, 13:10
Когато дойде. :D