View Full Version : Kak???за момичета
Когато правите секс издавате ри някакви звуци,пъшкания и какво ли още не,какво точно правите?И срам ли ви е да издавате всякакъв вид звучи пред партньора си?
Аз съм момче ,но мен лично много ме възбужда като момичето пъшка :oops: :D
petkovoivoda
12-01-2008, 13:54
Когато правите секс издавате ри някакви звуци,пъшкания и какво ли още не,какво точно правите?И срам ли ви е да издавате всякакъв вид звучи пред партньора си?
Абе мани , бе ... Моята любовнъеца много вика деейа ... А уж нормално си я боцкам а у ... едно второ ... :o
pisentseto
12-01-2008, 14:15
Mоя приятел каза ми,че мн му харесвало момичето да пъшка.И аз затова пъшкам. :oops: :oops: :oops: :oops:
reychal69
12-01-2008, 14:18
..ami to ot samosebe si si idva ako ti e mn hubavo si py6ka6,m1ika6 si..na mom4etata tov aim haresva :)
yCheniChkaTa
12-01-2008, 15:04
Момчетата много се възбуждат а и на мен ми е по-яко
LovelyGirl
12-01-2008, 16:25
Mоя приятел каза ми,че мн му харесвало момичето да пъшка.И аз затова пъшкам. :oops: :oops: :oops: :oops:
Е,че само заради приятеля си ли пъшкаш :-o
Аз си пъшкам винаги,ама защото си ми идва отвътре.Н
ай-обичам да си пусна гласчето,ама доста често трябва да сме по-тихи и не става фокуса :-D
А като чуя него да пъшка и малеееййй :grin: :smt110
..ami to ot samosebe si si idva ako ti e mn hubavo si py6ka6,m1ika6 si..na mom4etata tova
im haresva :)
+1
men si mi idva otvutre a i nevikam mn tui 4e nqma pr ne me e sram a i az si ymiram kogato toi di6a y4esteno i stene ot kef :)
anonimnaa
12-01-2008, 17:50
Да,подкрепям др мнения ако ти идва отвътре си пъшкаш ако ти харесва...
glezan4e
12-01-2008, 17:51
Е,че само заради приятеля си ли пъшкаш :-o
Аз си пъшкам винаги,ама защото си ми идва отвътре.Н
ай-обичам да си пусна гласчето,ама доста често трябва да сме по-тихи и не става фокуса :-D
А като чуя него да пъшка и малеееййй :grin: :smt110
хехе мислим еднакво :-)
Хъх, нещо изпезихте език ми се струва :smt047
8)
miss_kiss181
12-01-2008, 18:01
emi to pu6kaneto i vikaneto si idvat ot samo sebe si ako mi e mn gotino opredeleno ne me e sram v pove4eto slu4ei obi4am da si puskam i glas4eto ama v pove4eto ot slu4eite ne mis e otdava vuzmojnostta 6toto nqkoi roditel e v sasednata staq i nqq na4in :D :grin:
:lol: ti me razbi!Bi trqbvalo da pu6ka6 ot sobstveno udovolstvie,a ne da simulira6!
po temata:ami az leki4ko pu6kam i i tihi4ko stena,kogato mi e nai-hubavo,ne go pravq naro4no,za da mu haresa na nego,prosto se otpuskam i to samo si izliza tova tihi4ko stenanie.toi mn obi4a,no ne tova e pri4inata da go pravq :lol: vie normalni li ste,be...
аз не обичам много да викам, но тежкото дишане си идва само и не съм чула човека да се оплаква. Повечето момчета наистина ги възбужда, защото показва ти колко си възбудена :-o 8-)
jeni92_abc
12-02-2008, 06:15
po dobre si vikaite i pu6kaite navolq,6toto ina4e mom4eto vse edno pravi sex s umrqla riba... :-o
Bellatrix
12-02-2008, 07:19
po dobre si vikaite i pu6kaite navolq,6toto ina4e mom4eto vse edno pravi sex s umrqla riba... :-o
+137935896352683465833858 Именно :D Ама и без да ми пука какво мисли момчето, като ми е кеф викам естествено. :oops: То си идва отвътре. И бтв не разбрах от какво трябва да ме е срам? :shock:
depressedgirl
12-02-2008, 08:38
защо пък да те е срам да пъшкаш нали си с гаджето си точно пред него не трябва да те е срам
аз не пъшкам незнам защо само дишам дълбоко
попринцип издавам някой друг звук само когато свършвам
но това че не пъшкам и викам не означава че не ми харесва или пък на него не му е яко
е да много им харесва когато момичето пъшка
но още по яко когато те почнат да издават звуци :D
Пъшкам, викам... гласовита съм си ;) И не ме е срам изобщо
PaChanGa_GiRl
12-02-2008, 09:01
men si mi idva otvutre a i nevikam mn tui 4e nqma pr ne me e sram a i az si ymiram kogato toi di6a y4esteno i stene ot kef :)
Точнооооо и аз така. :-D
Когато ми е хубаво пъшкам и стена, но не го правя заради партньора си, а защото така го усещам. И не ме е срам да пъшкам, щом не ме е срам да се съблека и да си легна с дадения човек, защо да ме е срам да пъшкам :D
Когато ми е хубаво пъшкам и стена, но не го правя заради партньора си, а защото така го усещам. И не ме е срам да пъшкам, щом не ме е срам да се съблека и да си легна с дадения човек, защо да ме е срам да пъшкам :D
+1
nistelrooy
12-02-2008, 11:59
Пак аз издавам бойни викове и се скубя под мишниците!! :o :o :shock:
:lol: :lol: :lol:
Хахах това ли е критерият за хубав секс...
BaTe_Martoo
12-02-2008, 12:06
Takiva zvuci mi deistvat mn vuzbujda6to :D
6okolad4e
12-02-2008, 12:21
мен лично изобщо не ме е срам да издавам или правя каквото и да е... на него му харесва да вижда, че се забавлявам (а мисля че и на повечето мъже) е не е хубаво да се прекалява - да не стане така сякаш те коли :-D :-P