View Full Version : пищов
girl4eety
12-01-2008, 18:47
Здравейте!Трябва ми спешно помощ, значи в четвъртък ще правим контролно по английски тя даже ни каза на какво ще е , сега трябва само да си направя пищов, до тук добре само, че има един проблем значи госпожата постоянно се разхожда и много гледа, може ли да ми предложите някакъв по оригинален пищов да мога всичко да си напиша плс помагайте 8-)
Напиши си го на телефона като бележка или пък си го запиши и го слушай на слушалките...
sladky2009
12-01-2008, 18:51
тва с слушалките е хубаво..ще пробвам :oops:
tItEufFf
12-01-2008, 19:11
Има тема със супер-оригинални неща...И все още е на първа страница :?
Schneeflocke
12-01-2008, 23:31
Направи си специален маникюр...
aRGuMeNT
12-02-2008, 02:29
За пищови питай студентите, мой човек :D
Има техника с принтиран текст в прозрачна химикалка.. (размер 3 и химикалката да не е кръгла, тогава всяка стена действа като лупа и го уголемява)..
Има с ластик ..вързваш листа в единия край за рамото си някак, а другия край на листа - с конец и дърпаш .. в крайна сметка се получава, така че когато ръката ти е опъната листчето само се прибира, а когато я свиеш можеш да четеш от него.
Има и същата система при която с крак си прибираш листа в ръкава, но тя е за напреднали :D
И доста други ..
Но все пак си в училище още и там е най лесно от някой пищов свит на хармоника .. вадиш и си преписваш, стига да си спокоен и да не се издаваш сам, даскалката няма да разбера гарантирам ти :)
П.С. Тъй като ние сме в Технически Университет - София.. направихме предавател на FM честота с обхват около 50 метра..пускаш си радиото (а както знаете има много дребни джаджи вече) .. и си слушаш теми, думи .. каквото си искаш ;)
(за двупосочно ни домързя)
Успех!
на подметката или на шапката <------------ слагаш я на чина и зяпа6 много е добро ама да е зимна 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
therichbitch
12-03-2008, 17:45
pff ,kato vi go e kazala kvo 6te e, trqbva da si egati oligofrena za da ne moge6 da go nau4i6
osven tova ti dokato go napi6e6 na pi6towa 6te si go nau4il ve4e
RoCkSpOt
12-03-2008, 18:24
Напиши си го на телефона като бележка или пък си го запиши и го слушай на слушалките...
Днеска го направих действа безотказно...
GReddy_91
12-03-2008, 18:33
Абе хора вие нормални ли сте?!? :shock: Кви са тия пищови ще го сложа в шапката и ще преписвам или па ще извадя обикновен лист и ще си гледам като погледа ще ми е надолу?!? Ваще даскали толкова ли са зле?Аз само ръката да си поставя на чина и ме питат кво има отдолу под нея та каму ли шапка или нещо друго направо ти го взима.Обикалят постоянно и само да те видят че си неспокоен или се издадеш (което 100 % ще стане като видиш че даскала гледа към тебе) после целия час гледат към тебе и не те остават за секунда.Явно само в моето даскало е така.Единствения прост начин е да се запишеш на телефона и със слушалка да го слушаш ама трябва да е много тихо да не те чуе и да си някъде на последния чин.
voodoodoll1
12-03-2008, 19:25
Учи.
psychopath
12-03-2008, 22:22
е къв е проблема с класическите пищови?
тва с бележките на телефона работи най добре ;) аз само така преписвам тая година
LiLGrizzly
12-04-2008, 13:55
Моя съвет е пишеш си го на крака крастосваш крака дигаш леки4ко нагоре кра4ола преписваш после пак си го смъкваш и готово ! Аз тка прая и е много ефикасно шото краката като са ти под 4ина и няма как да видят ! Тая седмица праихме контролно по анг и имахме общи оценки от тест във у4ебната тетратка за която предопреди и отделно на 20 думи и 10 израза с общия сбор то4ки и оценка ! От теста имах 100 от 100 а на 20-те думи и 10 израза 1 то4ка :D и тка изкарах 4 ина4е имах още 3-4 верни думи които е за4еркнал по по грешка ама така или ина4е оценката си оставаше една и саща и не му казах ! Даже на теста ми нарисува усмихнато 4ове4е и написал браво :D шото не сам мн добър по анг оценките са ми до ся: 2,2,3,3,3,3,4 :D
btw: дано г-на не влиза във саита :lol:
shadow4e
12-04-2008, 14:11
Както казаха има такава тема и то доста разработена:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=132806&start=135
И все пак аз просто бих си научила, особено оп език :)