PDA

View Full Version : Мисля,че загубих себе си

Fallen_Leaves
12-01-2008, 19:33
МНого се чудих дали да ви пиша,но все пак човек трябва да търси помощ,когато открие ,че нещо с него се е променило.Проблемът ми може да ви се стори много детински,но ме държи вече 2 години и се задълбочава.На 16 съм и преди 3 години се записах да уча в ново училище.Бях много щастлива и нахъсана,но когато се срещнах с новите ми съученици бях разочарована.Много често получавах подигравки и злобни коментари,само защото съм по-добра от някой в нещо.Постепенно разбирах ,че се променям...Станах много,много по-затворена от преди.Вече не се усмихвах така често.Повечето ми приятели спряха да ме търсят ,защото ми казваха,че съм станала надута и злобна,а не беше така...аз просто бях наранена и таих всичко в себе си.Докато накрая...просто започнах да плача всеки ден,карах се със семейството си.Нямаше кой да ме разбере...и още никой не ме разбира...Може би аз съм странна,може би всичко около мен ме промени към по-лошо..може би загубих себе си.Истиснката "АЗ" ,която всички наричаха "онази сладката с невероятния мозък и безумната усмивка".И именно това ме кара да плача всеки ден.Опитах се да се променя.Не мога сама.Трябва ми помощ,а такава не намирам.Започнах много да лъжа...вче го правя неосъзнателно.Просто променям фактите по моя си начин,за да изглеждат по-красиви от моята уста и по този начин се самозалъгвам,може би....Понякога ме е страх,а понякога не ми пука за никой,абсолютно никой и странното е,че момчетата ме харесват.А това ме дразни най-много...Можете ли да ми погнете с някакъв съвет.Ще ви бъда благодарна!

arfraidofmyself
12-01-2008, 19:58
Vinagi se slu4va taka s horata, koito kakto samata ti kazvash sa po-dobri ot nqkoi v ne6ty.. Li4no s men e taka su6to... Vsi4ki mi zavijdat, no az se kefq na tova adski mnogo... Ta misulta mi e da uspeesh da promenish durjanieto si, da stanesh po-obshtitelna, da se sre6ta6 s pove4e hora... samo oba4e ne se ot4aivai.. Ot tova koeto pro4etoh i po na4ina po koito razsujdavash vijdam 4e ne si takava v deistvitelnost, kolkoto i stranno da zvu4i.. Prosto nqkaksi imam uset i mislq 4e ako ne si vtulpqvash 4e se durjat po po-razli4en na4in kum teb i dr 6te si promenqt mnenieto!! Gushki i mn uspeh!! :) :-)

VilleBaby
12-01-2008, 20:10
нямаш си представа колко много хора са като теб...включително и аз...бях станала съвсем различна , отивах определено към лошо...но се промених...не станах каквато бях преди , а адски различна , но може би към добро :) и се чувствам добре :) опитай се да превърнеш "различното " в хубаво :-)

Jumbie483
12-01-2008, 20:38
Ако ти не можеш да си помогнеш, никой няма да може
Това е въпрос на човешка психика. Възприемаш нещата по един начин..има такива последици.
Възприемаш нещата по втори начин...има различни последици...

aRGuMeNT
12-02-2008, 01:10
Добре дошла в пубертета.. ти искаш да си различна от всички и да излезеш от него както си влязла ли? Е не става.. Един съвет от мен .. не се самоанализирай - прави това, което ти доставя удоволствие, намери нови познати и прави нови неща.. Анализ може да ти направи някой, който гледа отстрани и е постоянно до теб .. а такъв човек няма. Ти нямаш обективен поглед над нещата.. и забиването в собствените ти мисли води до депресия - не го допускай. Живей си живота, един като ти се е обидил намери друг и се весели с него!
И без това щом са ти са се обидили значи не те разбират и не си допадате.

Пример с мен и може би най добрият ми приятел..
Познажаме се вече 8 години и най-дългото ни скарване е било за 20 минути...Ситуацията беше, че той си падаше по едно момиче, а аз тръгнах да се натискам с нея пред него (поради многото алкохол)..Изчака ни да приключим, дойде при мен и ми каза "голям си тъпак", а аз вдигнах рамене. 20 минути след това пак дойте и каза "заради курви няма да се караме" ..
Вижда се в крайна ситуация как се разбират истинските приятели.. Какво остава за изказвания от типа "надута си" .. тъпо..и смешно. Явно не са качествени хора.

tItEufFf
12-02-2008, 07:49
Това все едно аз съм го писала. Абсолютно всичко си съвпада едно към едно с живота ми в момента. Просто не трябва да се отчайваме.. Някои си мислят, че влизаме в пубертета - не е от това. В пубертета с никой не се разбираш, а тук е по-различно - никой не те разбира. Дори повечето не те познават, а вече си "кучка" в техните очи, защото имаш повече на контролното или защото момчетата те харесват.

kissed_by_rose
12-02-2008, 16:07
е по-различна си и какво от това? :) по-добра от някои? е още по добре :) и аз бях така...промених се ужасно много и загубих вси1ки около мен на които държах...е сега виждам нещата от добрата страна...търси хубавото дори и в най-гадния момент и просто продължи напред като правиш всичко както на теб ти харесва без да ти пука за мнението на околните...все пак това си е твоя живот... :grin: не се сдухвай а горе главата ;) Успехххх :) :-)

Fallen_Leaves
12-02-2008, 16:43
Mnogo blagodarq na vsi4ki.6te se opitam da si vzema belejka i da stana takava kakvato iskam da b1da...4estno kazano ne vqrvah ,4e nqkoi 6te ob1rne vnimanie na problem1t mi.no izglejda s1m gre6ala.Mersi o6te vedn1j!!! :-)