View Full Version : Секс на всяка цена!
pavlinkamalinka
12-01-2008, 23:00
interestno kak mi se slu4va vs maje na koito popadam ot 3 godini da iskat samo sex
predlagat mi pari, kakvo li ne samo za sex
majete mi obra6tat golqmo vnimanie, no za6to vijdat v men samo igra4ka
spodelete mnenie ?
*Заглавие на кирилица!
Т.7. от Правила на форума. (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)
може би оставяш такова впечатление у тях не те познаваме за да кажем защо ако ти незнаеш кои друг да знае :?
pavlinkamalinka
12-01-2008, 23:15
mi i az ne znam
majete v jivota mi sa tolkova stranni i neobiknoveni
mutri, milioneri, miliarderi, sportisti, zvezdi
edin podxodq6t ne se poqvi
6tom 4ak iskaxa da me pravqt pevica smqtai !
i vsi4ko pravqt zaradi sexa
bez vrazki bez ni6to
na vakancii me kanqt na qxti
radvam se 4e pone se slu4va ne6to no pak edin da ne iska vrazka mn tapo
sqka6 kato me vidqt xubavo momi4e i jeneni s deca s priqtelki i vse stranni i vse yj na kafe na tykla tameka
a razgovora za sex i za xotel otiva
eeeeeeeeeee nakade otiva tozi svqt
pavlinkamalinka
12-01-2008, 23:16
a da
i zadaljitelno posle ako sam se zanimavala s nqkoi priqtelite mu i te da se probvat
i zaradi tova prava sex mn rqdko 6toto to samo glupaci
6ibanqka
12-01-2008, 23:37
От това дето написа стигам до следния извод:
Много си хубава, с перф. тяло и тия, които разполагат с пари се опитват да те купат защото не си за изпускане вероятно...
Ти търсиш нещо сериозно и за това няма огодия... Иначе на 17 - 18 ли си някъде?
БтВ: аз подобно момиче ако ми падне, бих го задържал в реалния живот и бая се бих кефил :oops: ... ама то пък ше се занимава с мене(тва е друга тема) а и нема да ми дое от небето :razz:
не оставай мъжете да те контролират и да се стига до това :)
мъди загадъчна и перфектният ще дойде при теб :)
бъди загадъчна и перфектният ще дойде при теб :)
+1 \:D/
Ама виж какво, сама си виновна за положението си. Така подбираш мъжете, че само такива виждаш. Огледай се, харесай си някой нормален и си бъди с него. Като за теб всичко са звезди, спортисти и милионери, винаги ще си оставаш едно бижу и нечия собственост.
TPAKTOPUCTA
12-02-2008, 07:04
що да се ебава, аз имам няколко такива приятелки които само пичове с кинти им се лепкат и се опитват да ги купят. нормални момчета не се опитват защото ги мислят за супер надути и тн (което сигурно и аз бих си помислил ако не ги познавах).
моя съвет към теб е (ако наистина имаш този проблем) вземи да поддържаш връзка с момчета на твоята възраст и мисля, че ще се получи :)
maini4ka_sladka
12-02-2008, 07:15
Малиии, като те гледам на аватара ако си ти колко си загадъчна! Пък и ако си загадъчна пред няква мутра, ще ти тегли 2 шамара и един як секс и си до там...
nistelrooy
12-02-2008, 13:29
mi i az ne znam
bez vrazki bez ni6to
sqka6 kato me vidqt xubavo momi4e i jeneni s deca s priqtelki i vse stranni i vse yj na kafe na tykla tameka
Тва твойто се нарича проституция!!!!!
Мацката навярно има същия проблем с мажете!
Нормално е когато си търсите по богати и добре сложени мъже да ви приемат като такива!просто си потърсете някой по нормален,който да има нужда да обича и да бъде обичан,а не да бъде обичан заради парите!!!!
Ма кво ви обеснявам кат вие никога нема да разберете за кво иде реч!! :-x :-x :-x
BaTe_Martoo
12-02-2008, 13:32
Сигурно си някоя много секси девойка и за тва .
samonervi
12-02-2008, 14:06
От всичките ти мнения , които си написала стигнах до извода или, че имаш прекалено развито въображение и си измисляш или и ПО-ВЕРОЯТНО си просто от ония леки момиченца дето си лягат с всеки.ПРОБЛЕМА,ЧЕ ТИ ПРЕДЛАГАТ ПАРИ СРЕЩУ СЕКС ИДВА ОТ ФАКТА,ЧЕ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ЛЕКА ЖЕНА.Ако се поогледаш малко ще си намериш нормален мъж, но явно ти самата имаш нужда от нещо повече
DaniFilth
12-02-2008, 15:22
От всичките ти мнения , които си написала стигнах до извода или, че имаш прекалено развито въображение и си измисляш или и ПО-ВЕРОЯТНО си просто от ония леки момиченца дето си лягат с всеки.ПРОБЛЕМА,ЧЕ ТИ ПРЕДЛАГАТ ПАРИ СРЕЩУ СЕКС ИДВА ОТ ФАКТА,ЧЕ СЕ ДЪРЖИШ КАТО ЛЕКА ЖЕНА.Ако се поогледаш малко ще си намериш нормален мъж, но явно ти самата имаш нужда от нещо повече
Съгласна съм с това мнение напълно, но не те познавам и не мога да кажа дали е така.Може би не си попаднала на точните хора или ти самата се държиш не както трябва.Помисли дали нещо в поведението ти не е за поправяне, макар да не го осъзнаваш.
Punisherrr
12-02-2008, 16:33
Или се майтапиш или си твърде глупава,за да си отговориш сама на питането (което обяснява и защо ти е такъв животеца :D ) ....
тцтц... смех
БтВ: аз подобно момиче ако ми падне, бих го ебал в реалния живот и бая се бих кефил :oops: :razz:
е така повече ти вЕрвам, ахах
не оставай мъжете да те контролират
ХАХА, я кажи кой е контролирал нещата, че се е стигнало до съществуването на тоя аватар.
Аа и по темата...имаше един лаф :
жената: Вие мъжете сте големи свине, само за секс мислите, а на нас жените ни е нужно внимание !!
мъжът: Внимание ?! Сега ще има секс...
kofti_nick
12-02-2008, 20:20
interestno kak mi se slu4va vs maje na koito popadam ot 3 godini da iskat samo sex
predlagat mi pari, kakvo li ne samo za sex
majete mi obra6tat golqmo vnimanie, no za6to vijdat v men samo igra4ka
spodelete mnenie ?
*Заглавие на кирилица!
Т.7. от Правила на форума. (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)
Ти па разтвори ги малко тия крака , кво се стискаш ?
айде пусни поме 1 снимка де, само лицето 8-) или ни ебаваш ( и няма да пуснеш пик) или верно си мн яка и ше пратиш ЛС :)
споко, момиче съм, просто ми е инересно наистина как изглеждаш :)
MemphisBleek
12-02-2008, 22:27
Вие се правете на недостъпни пак после ми чакайте перфектния хаха..
Като ти гледам аватара си доста загадъчна
mi i az ne znam
bez vrazki bez ni6to
Шъ-шъ-шъ..... земи се събуди. Сека мърла като тебе търси точно този начин на живот. Богати чичковци, дори дедковци, лъскави колички, секс за пари. Иска ти се да е истина тва където пишеш, ама само в нет-а ше си остане такава.
pavlinkamalinka
12-03-2008, 22:48
mn xubavi mneniq :)
ne o4akvax tolkova xora da mi otgovorqt
no eto ne6to pove4e za men
za parite - az imam kola, ka6ta i mn pari taka 4e trydno da me kupi nqkoi muxlio
za tova koi vijdam - ami vijdam tiq maje, koito posmeqt da me zagovorqt ina4e si tancuvam po diskotekite i stoq do obqd :P
vijte mi profila tam ima snimka
no me ima i na pavlinkamalinka.aha.bg
i precenete dali sam xubava ili ne
ta taq tema q pusnax za6toto v nedelq mi be6e mn gaden i stranen den
1. edin ot survivor me zavede na xotel da pravim 4-ka i az otkazax :shock:
2. sled nqkolko 4asa polu4avam sms ot priqtelkata na edin moi lubovnik i mn me iznervi, za6toto toq tapak mi zvani postoqnno, a se pravi pred neq, 4e vidi6 li az sam go tarsila :x
3. ve4erta izlizam s mama i tatko da gi vidq 4e bqxa v sf i edin texen biznes partnior vze da me zaribqva
i o6te takiva dni kolkoto iskate
radvam se na vnimanieto na majete, no vse pak iskam vrazka a ne samo sex
6ibanqka
12-03-2008, 22:56
трее да попаднеш на некой новобранец за да те оцени или некой скромен. Казвам го и мога да дам колкото си щеш примери ...
Второ , пробвай да не си толкова "излъскана", а да си по обикновенна, с цел да се опиташ да накараш хората да те харесат като човек, без да ги интересува как изглеждаш. Демек трее се загрозиш ама тва нз дали ще ти допадне като идея :lol: :P
И оня дришлю като е бил от сървайвър и вече се е взел на сериозно и край... голема работа е станал :D
pavlinkamalinka
12-03-2008, 23:03
абе реалити звезда
мухльо
мн ме изнерви
искаше ми се да правим секс, но когато аз кажа, па тои супер зле
ама не бих се загрозила :?
дори бих искала да съм по - красива
предполагам , че просто не съм намерила човека
Честно, красива си и да нормално е мъжете да искат секс от теб... не е разади теб самата просто няма мъж, който да е достоен за теб в тези среди...
Смени си малко средата (имам една приятелка, която на времето ми каза нещо: "Докато не излезнеш от този затворен кръг, никога няма да намериш човека за теб"), излез с някакви нови хора на твоята възраст, които незнаят нищо за теб... забавлявай се с тях... пък може и да помогне. Не винаги мъжа търси само секс, просто не си балама която да ги търпи тези..., те са си намерили някакви божи кравички, тъпи и заблудени, които са с тях заради парите, на теб тези мъже нямат какво да ти предложат, за това не се и опитват!
pavlinkamalinka
12-04-2008, 10:23
neznam
to kakvoto tr 6te se slu4i predpolagam
a tarsq interestni maje, koito imat kakvo da mi kajat, da sa videli ne6to.
bqx tri godini s edin maj i toi nqma6e ni6to za kazvane
be6e mn bezinterestno
i zatova ve4e ne iskam takav 4ovek v jivota si
a se nadqvam 4e moq 4ovek me 4aka nqkade
"bqx tri godini s edin maj i toi nqma6e ni6to za kazvane
be6e mn bezinterestno"
Това ме стопли хахахах
Ми какво да ти кажа спри да го търсиш и сам ще те намери... поне при мен се получи...
А тва с проблема с говоренето го има в бая случаи, просто мъжете са си уникално себепогълнати и не смятат, че трябва да споделят или говорят... (май си мислят, че жената е за гледане и ебане и неможе да говорят :wink: )
pavlinkamalinka
12-04-2008, 10:46
mai da :P
te razgovorite naposledak sa
silikon li ima6
az - ne
ami piini si o6te malko
i kvo se prai6 na devstvena :o
pavlinkamalinka
12-04-2008, 10:50
no pone pa si gi redq xubavo i posle ne smeqt da me potarsqt zaradi glupostite si
:grin:
abe majete sa mn glupavi4ki pak posle rusite jeni kvi bili
az imam diplona 5.99 i u4a edna ot nai trudnite spec i yspqvam
tai 4e iskam nqkoi umen maj :D
Абе то някои и дипломата не ги прави умни.... бая познати имам с диплома(даже и купена), а от тях нищо не става.... Мъжете са си мъже, в някои отношения наподобяват питбул - страшно красиви и агресивни, а всъщност нищо не разбират милите...
Има и умни мъже със склоност към дебилщина, има и такива, които са като изтривалка от доброта... има и малко но 100% мъже....(много са редки и обикновено някоя мощна българка се е наместила до тях). Та има и изключения и от такива които и средно нямат, но са мъже за чудо и приказ и са по умни и от адвокат... и умеят да говорят, и да бъдат нежни, и жената да уважават, ако ме питаш мен... ( има много мъже принудени от живота да не могат да продължат с образованието си, но макар и не много богати са страхотни приятели, и любовници, и съпрузи)
pavlinkamalinka
12-04-2008, 11:19
ami jivota 6te si pokaje kvo ste mi se padne
Успех ти пожелавам и както по нагоре ти писах, сам ще дойде и ще бъде единствен и неповторим :)
Чудя се дали ако някой ти отвърти един ше изчезнеш в облак от пудра или ше се отчупи плат мазилка с форма на лицето ти.
Не ми се занимава да пиша по задълбочено, шот определено си луда и имаш нужда от психиатър. Баси , кви филми вкарваш тука и все пак има шарани да ти се връзват.
aka6a_vamp
12-04-2008, 19:57
Хмммм да видим....да не би тея момци да са чичковци-тираджии??
JustOneBoy
12-04-2008, 20:01
Чудя се дали ако някой ти отвърти един ше изчезнеш в облак от пудра или ше се отчупи плат мазилка с форма на лицето ти.
Не ми се занимава да пиша по задълбочено, шот определено си луда и имаш нужда от психиатър. Баси , кви филми вкарваш тука и все пак има шарани да ти се връзват.
+1
scoobydors
12-04-2008, 20:04
mi i az ne znam
bez vrazki bez ni6to
Ха,не мислиш ли че малко преувеличваш :D
Аз си мисля че това девойче много яко се ебава с нас.
Съгласна. Поредната тема ебавка ...
Ти (към авторката) хвалиш ли се или кво? :?
pavlinkamalinka
12-09-2008, 22:42
da ima i to mnogo :P
i ako nqkoi mi otvarti edin 6te mu oratq ybiec men nikoi ne me pipa taka !!!
az ne sam za pipane
prekaleno sam la4ena :D
Верно, сори. Кой ше си хаби ръцете с тебе.... една храчка ти е достатъчна.
pavlinkamalinka
12-09-2008, 22:47
s mene
lud li si :razz:
q me vij az sam bonbon4e :P
mn me kefi toq forum
Или си правиш ташак с момичето от снимките или си неква нон- стоп на хероин.
pavlinkamalinka
12-09-2008, 23:00
xubava sam nali
i nikoi ne e na xeroin
ima coca
Там е проблема, че се гавриш с горкото момиче. Кво е виновно, че е грозно.
Няма да се учудя, ако си и на лепило.....
pavlinkamalinka
12-09-2008, 23:36
grozno dryg pat !
ti 6to ne si sloji6 snimki da vidi6 az kvo 6te te napravq
ne samo 4e ne sam grozna mi sam mn krasiva :o
dosega ne e imalo maj koito da ne me e iskal i da ne se e opital da mi predloji sveta :-P
По- скоро - до сега не е имало мъж който да не те е искал и да не те е получил срещу кутия Арда.
Нема да си сложа снимка, защото ше вземеш да ме харесаш и после трябва да търся 100 000лв за да ме оставиш намира.
pavlinkamalinka
12-09-2008, 23:50
prav si :P
ne za kutiq arda , 6tot ne pu6a
no za davki
:razz:
foruma me kefi i ti si edno sme6no kompleksar4e, deto nikoq uvajava6ta se jena ne bi poglednala !
znae6 si go nali
prav si :P
ne za kutiq arda , 6tot ne pu6a
no za davki
:razz:
foruma me kefi i ti si edno sme6no kompleksar4e, deto nikoq uvajava6ta se jena ne bi poglednala !
znae6 si go nali
Май не съм аз този който е седнал да лъже за себе си по форумите!
Кой е комплексара сега ?!
DevilWish
12-15-2008, 19:35
Ако ти не го предизвикваш този подход към теб, значи, че мъжете просто не са били сериозно мъже на място ;) Ще дойде и за теб мъж не се притеснявай =)
може би чрез държанието си ги караш да си мислят че си такава ... опитай се да се държиш по друг начин ... 8)
mujete sme sexualno izgladneli jivotni.na edin muj sexa nikoga ne mu e dostatu4en bez zna4ei kolko 4asto go pravi :wink:
bqsna_teenagerka
12-15-2008, 22:42
Ами мога да си представя как се обличаш и как се държиш :D
xex i kvo to4no si predstavq6 8-)