PDA

View Full Version : Го6ко къде си

sladkopepi
12-02-2008, 15:49
Здравейте,

Казвам се Пепи* и съм на 15. Започнах полов живот, когато бях на 7. Знам, че е много рано но аз просто исках.. Не нзма какво ми стана. Събудих се една сутрин и ме сърбеше и затова помолих братовчед ми да ме изчука. Той беше на 13 тогава. На него много му хареса и ние решихме да се оженим. Сватбата ни беше още същия месец.

От тогава до сега аз имам един много щастлив брак с моя братовчед. Знам, че е малко селско човек да се жени за братовчед си - казвам го, за да не си помислите, че се ебавам.

Но не е в това проблема.

Виждате ли преди 2 години нещо стана на братовчед ми и както си правим ние секс той започна да вика "Обичам те, Мими", а аз се казвам Пепи(за справка виж звездичката). На мен това не ми хареса, защото почувствах, че той бърка името ми(аз се казвам Пепи, а не Мими!). Затова го попитах:"Съпруже мой, коя е Мими?"
Тогава той почервеня от срам и избяга от къщи. Досега вече 2 години не се е върнал. Забравих да спомена, че братовчед ми е ням.

От тогава до сега аз го търся! Искам да знам къде е той! Гошко, ако си се регистирал в този форум моля те ми пиши, защото не издържам вече!

Знете ли каде е Гошко? СКАМ ГОШКО!

Моля ви помогнете ми! Давам награда 100 лв. ако намерите гошо и ми го доставите!

Il_cavaliere_del_male
12-02-2008, 15:57
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :D :D :shock: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ако гошко не се върне, пиши ми лично съобщение, може би се познаваме :grin: :grin: :grin:

MostHated
12-02-2008, 16:02
аз съм Гошко, намерих си друга (пак братовчедка) имаме деца вече, и не мога да я оставя... съжелявам, пратих братовчеда Васко при теб, дано да те задоволява... все пак, може понякога да се чукаме :) обичам те все още но остава проблема с децата... :/ надявам се да ме разбереш

sladkopepi
12-02-2008, 16:08
Не мога да разбера защо си мислите, че се ебавам :(

MusicIsTheKey
12-02-2008, 16:37
Няма го Гошко, отиде си.