Влез

View Full Version : Алергия или нещо по сериозно? ПОМОГНЕТЕ МИ!

unnamedgirl
12-02-2008, 15:54
Значи проблемът ми е следният. Много ми е неудобно да го споделя но съм много притеснена.
Бях си на село и на обяд когато нямаше никой в къщи съседското момче дойде до нас да вземе някакви бали от плевника. Не го бях виждала отдавна, беше много сладък :D ииии.... Ами накратко го направихме в плевника
Аз имам сравнително големи гърди :oops: и той поиска да му направя "турска" и аз се съгласих, но по неговия член имаше някакви образувания които приличаха на брадавички. Докато ги гледах той взе че свърши, а аз не успях да мигна бързо и един изстрел попадна точно в лявото ми око :(
Окото ми се зачерви ужасно, незнам точно между гърдите ми кожата ми се зачерви, започна да се бели и да излизат някакви кафяви петна.
На нашите казах че клонка ми е наранила окото, но мама още не знае за това между гърдите ми. Първоначално реших че от сламата на която лежах, но едва ли понеже нямам някакви сериозни промени по кожата (само малко си разраних гърба докато той ме натискаше). Не смея да отида на лекар защото незнам как ще му го обясня (личната се познава с мама).
Възможно ли е той да е болен от нещо и ако да - от какво? Не разбирам тези симптоми - до сега не ми се е случвало - и преди са ми свършвали на лицето, правила съм турска но незнам какво стана този път. Моля помогнете ми :(

Schneeflocke
12-02-2008, 16:22
Правилата на форума забранявам поставяне на мед. диагнози. Ако толкова те е срам, че си к***а, просто не бъди такава. И иди на лекар!!!

unnamedgirl
12-02-2008, 16:30
Някой може ли да ми каже тогава какъв медикамент да използвам? И не съм курва ако искаш да знаеш много рядко съм го правила в плевника!!!

BluePride
12-02-2008, 16:36
хахахахахахахахахах

и колко рядко го правиш в плевника хахахаххаха :lol: :lol:

GerYy
12-02-2008, 16:49
И кое от всичко казано е истина ,че не разбрах..... :-x Голяма историика като по филмите :D

xbLaHx
12-02-2008, 16:54
кви са тез сапунки,бате :D :D
-Хуан айде да го напривим в плевника
-Добре,Франческа
:razz:

unnamedgirl
12-02-2008, 17:07
И кфо по яко е да се чукате по пейките ли? ОК! На мен пък ми е по яко като има покрив или гюрук на кола над мен!
Пак питам някой знае ли някакъв медикамент или коректор с който да залича следите (с фон дьо тена не става).

sladkopepi
12-02-2008, 17:09
Вече ти писах ЛС...

Не е позволено да се поставят диагнози във форума, но мисля, че може да имаш СПИН или сифилис.

Поздрави!

xbLaHx
12-02-2008, 17:18
Вече ти писах ЛС...

Не е позволено да се поставят диагнози във форума, но мисля, че може да имаш СПИН или сифилис.

Поздрави!

абе как ще има СПИН :razz: това ме за СПИН-а ме хвърли в тъча 8-)

sladkasnejinka
12-02-2008, 17:18
Ох и аз имах същата случка само че с ануса... Провери в аптеката за ФЛУВИЦИН или НЕРДОРАН, малко бавничко става но поне действа!

Хайде успех!

JustOneBoy
12-02-2008, 17:26
Има си цял раздел "Здравни проблеми" !

raichEbaichE
12-02-2008, 18:09
хахахахахахахахахах

и колко рядко го правиш в плевника хахахаххаха :lol: :lol:
много рядко,не разбра ли :lol:

miloto_girl_4e
12-02-2008, 18:31
Moderated by miloto