View Full Version : Гимназията :)
nIkEnCeTy_bE
12-02-2008, 18:43
И така..здравейте.. :-)
/незнам дали има такава тема..ако има съжелявам :) / И така за всички тая година кандидастващи..успех на всички.. :-) готови ли сте вече за изпитите и за гимназията..аз нямам търпение да вляза в гимназията..ще откача направо.. :grin: стягам се..надявам се всички да влезете там където искате..и дано бързо си намерите приятели и да привикнете към обстановката..ако има някох от Варна тая година да кандидаства да пише тука..че ми е интересно..може да се познаваме..и да бъдем в едно даскало..за тези,на който им е тъпа темата да си запазят мнението.. :x :-x мен ми е интересно и съм заинтригувана на тая тема за гимназията.. :)
Не бъди с такива големи очаквания,защото ще се разочароваш ;)
nIkEnCeTy_bE
12-02-2008, 19:18
мм..ми незнам..просто искам да вляза там където искам..и затова уча и се стягам..и дано не се разочаровам... :)
DeAd_LooSeR
12-02-2008, 20:16
не си прави такива големи надажеди,накрая ще земе да не влезеш някъде ии ще стане мазало...Не ти го пожелавам!
Намери си и резервен план , ако не успееш да влезеш в желаната гимназия ;) А btw коя е гимназията, в която искаш да влезеш ?
nIkEnCeTy_bE
12-03-2008, 07:41
мм..ами насочила съм се към няколко..по принцип отдавна си искам в Търговската гимназия (Икономето) а може би най добре да вляза в 3-та Природо математическа..там също много искам..има ги и специалностите които искам да уча..
Абе нз,ама аз миналата година учих толкова много,за да вляза в училището,което искам,влязох и кво-определено няма нищо общо с това,което очаквах..
Явно само на мен не ми пукаше къде ще влезна след 7-ми клас. :?
SweetDead
12-03-2008, 11:13
Хах, наистина не си прави големи очаквания и надеждни, защото първите 2 седмици ще се гледате като зомбита и няма да си кажете и дума. Ще бъдете толкова послушни и кротки, даже ще ти се стори, че си в най-задръстения клас и ще искаш да се местиш..
Така че не си прави големи надежди и не мисли за толкова напред.. Бъдещето само ще дойде, гледай си настоящето. :)
Magichkaa_
12-03-2008, 11:28
I az shte sym 7mi klas..Daje oshte ne sam si izbrala kyde da vlqza :D Noo da mislq si ponqkoga ,kakvo shte stane ako dai boje me priemat i kakyv shte mi e klasa.Dali shte moga da se vpisha sred xorata ot moq klas ili obratnoto,Obache hich ne mi se myrda ot moeto si daskalo..prosto tam imam tolkova mnogo obichani hora ,koito shte mie trydno da napysna :( Daje i nqkoi gospoji sa mn gotinki i shte mi lipsvat :-# :smt099 Ne sym prepolagala,che shte sreshtna tolkova qki i dobrichki priqtelii i vaopshte hora :cry: :cry:
P.S. Syjalqvam che pisha na latinica,no sym na net zala i nz ot kyde se smenqt ezicite :)
DeepPurpLe
12-03-2008, 11:47
Виж сега.. няма лошо че мислиш за бъдещето ама не се натягай толкова.. Реалността почти винаги не покрива очакванията! И УСПЕХ!