PDA

View Full Version : колко може да е трудно

Sladkata___
12-02-2008, 18:46
Живота ми е много труден.Аз сам ученичка това в 12 клас.Това лято много исках да работя и си търсих усилено работа.Баща ми ме запозна с негов много добър приятел занимаващ се с недвижими имоти който обеща да работя в офиса му пред баща ми.А всъщност му залепях реклами по блоковете и по пощите пусках.После той започна да ме кани у тях да ми прави за ядене и аз изобщо не можех да се осетя че той всъщност ме сваля.Неможех да кажа на баща ми не исках да се скарат и да му се случи нещо лошо.Една вечер много искаше да правим секс не се стигна точно до секс но нещо подобно.Реших че не трябва да се занимавам с него.Заминах за София с една моя много добра приятелка, бяхме отседнали при леля и там те обещаха че ще ни намерят работа и на двете но нищо не правиха по въпроса само ми казваха че не можели да се видят с човека и разни такива оправдания.Един месец ме въртяха и аз реших да отида в Асеновград при майка да си намеря там работа за лятото.Иначе сам от Хасково.Намерих си като сервитьорка но неможах да се справя с работата и се прибрах в Хасково.Бях много отчаяна но въпреки това се стегнах и започнах да си търся работа и да питам магазини да сам продавачка.Търсих и в jobs.bg кандидатствах за една обява да им предлагам продуктите в интернет по часова работа.Обадиха ми се срещнах се с шефа.Той ме заведе в офиса си и ме накара да го изчистя.Аз го изчистих всичко и накрая и пода абсолютно всичко, после каза да тръгвам и че утре ще ми се обади.Е повече не се обади никога.Бях на ръба вече.Но си намерих една супер работа в интернет зала попаднах на точни хора не са ме мятали никога досега.Толкова бях щастлива.Всичко вървеше супер.Хем си уча хем работя малко сам изморена ама се справям и ми харесва.Обаче не съм знаела че ще имам проблеми и тука.Едни момчета които висят при мене всеки ден.Веднъж бяха дошли пияни и имахме проблеми.Много дъртаци ме свалят, онея ме заплашваха с разни мутри, има и хора които се заяждат с мене като идват да сядат на компютрите.Да може би ще кажете да напусна ама ми трябват пари та аз от тея пари живея и ям и се обличам и всичко.и тая вечер имах проблеми базикат се както си искат с мене.Може би ще кажете да кажа на шефа но няма да стане защото те нищо немогат да направят и знам че накрая пак аз ще стана виновна и ще ми го начукат два ката отзад.Много лиготии видях от момчета които са големи.Много неща видях и осещам че става все по трудно но трябва да остискам до лятото и се местя при татко.Не знам какво бих искала дали изобщо можете да ми дадете съвет но аз трябва да се справя искам да умра но трябва да се справя да бъда силна да остискам до лятото искам да умра

arfraidofmyself
12-02-2008, 18:54
Samata ti kaza: Budi silna!!!! Tr da vqrvash v sebe si, da ne se ot4aivash i da imash volq nai -ve4e!! Kolkoto i da e trudno druj se i 6te uspeesh, vse nqkoga dobroto 6te po4uka na vratata ti.. :-)

Jumbie483
12-02-2008, 19:12
Търси си друга работа..
Не ти казвам веднага да напускаш тая и да хукваш да издирваш друга. Просто когато имаш време преглеждай обявите във вестника, в интернет или където другаде намериш. Това, което ти търпиш е отвратително..аз лично не бих им дала да си позволяват толкова... :?

nIkEnCeTy_bE
12-02-2008, 19:24
Съгласна с arfraidofmyself ! :)

huligankata
12-02-2008, 20:26
Ами ако наистина не искаш да напускаш тая работа просто не им обръщай внимание на момчетата. Нека си се ебават пускай си го през ушите. Ако обаче и това не подейства просто се махай - не си струва да търпиш всичко това - майната му! Ще си намериш друго - барманка, продавачка и т.н. каквото и да е, но нещо което няма да ти затормозява живота по тоя начин.

Sladkata___
12-03-2008, 16:05
Да наистина много си я обичам и ще те послушам.Много свикнах тука разбираш ли? Днеска не съм имала проблеми слава Богу.

Slave4You
12-03-2008, 16:07
Ми първо на първо искам да те поздравя! Очевидно си наистина силна и постоянна.. нз какво да кажа просто. След всичко това, което описа, аз примерно щях да полудея :D Това те калява за напред в живота, поздравления отново! Относно тази работа в клуба.. мисля, че тези работи навсякъде ги има. И барманка и сервитьорка винаги ще имаш проблеми. Според мен все пак трябва да търсиш по-добра работа, но недей да зарязваш тази. Работа трудно се намира, особено като си и на училище. Късмет ти пожелавамм :-) :-) :-)

Erica1
12-03-2008, 17:19
Ужас. :(

Sladkata___
12-09-2008, 17:04
бях решила да остана мислех че всичко ще отшуми.Оказа се че става по лошо.Реших да напусна.Незнам какво бих правила ако не съм на работа.Много ще ми лиспсва залата :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt022