PDA

View Full Version : емота в училище

style08
12-03-2008, 01:54
здравейте...пускам темата тук щото нз в кои др раздел. значи в училище има мн емота и аз не съм но покрай тях почнах да си права прически да се обличам.от септември съм в ново у-ще и се запознах някои..но те се режат и искам да опитам и аз :oops: карат ме но мен още ме е страх :( вчера в междучасието дадох на едно момче също емо да ми го напраави на ръката..и ми потече кръв :shock: аз се разплаках и избягах и сеа на него му е гадно мисли че ме е наранил нещо и н3 как да му обясна :-s пфф искам да го правя сама но нз как..в часовете само плача и ми е мн гадно..но по др причини :( а странното е че се почувствах мн добре след като ми го направи а аз мн го харесфам ама той незнаи :oops: :oops:

sexita
12-03-2008, 02:04
Що не спиш???

style08
12-03-2008, 02:09
щото немога :cry:
напиши някъв смислен коменатр ако ще пишеш :(

sexita
12-03-2008, 02:13
Е кво да напиша...ти нормална ли си да си режеш ръцете...
За какво се събираш с тия..???
Ако споделяш идеята,че ше си решиш проблемите със самонараняване...по-добре си вземи успокоителни...или иди на психолог.
Не мисли,че е нормално...

style08
12-03-2008, 02:22
не искам психолог! не съм луда..
искам да се режа само за тва мисла но ме е страх..не искам да умра а само да минава времето в у-ще и като съм зле :cry:

sexita
12-03-2008, 02:30
искам да се режа само за тва мисла но ме е страх..не искам да умра а само да минава времето в у-ще и като съм зле :cry:

Гледам предните ти мнения...много жизнерадостни...сега тръгнала да мре..
Няма за какво...има много стойностни неща за които да се живее ;) Живота не свършва на 14 или там на колкото си!
Всеки си има лоши моменти...но това са МОМЕНТИ и не заслужават да губиш цял живот заради тях ;)
Ще имаш много неща занапред за които ще ти се живее...недей да ги поливаш с кръв ;)

rubi
12-03-2008, 03:54
и к'во...режеш се да ти минават часовете в даскало.... :? тфа е поредната тъпотия която чувам... :?
от къде я извадихте тая мода ЕМО?
чалга ок....разните хаус маниаци ок......скинари ок....метъли ок....МЪ ЕМО?
и ква е същността ви Хленчене...грозни прически се едно сте бръкнали в контакта или ви е лизала някоя крава...грим като на току що излезнали от гробищата...и кво много сте интересни ли.... :razz: :razz: :razz:
по мое време в даскало хора които изглеждаха и се държаха така бяха единаци...имаше подигравки...
какво му е готиното да се режеш?като ти минат ученическите години да си гледаш ръцете в белези и да не смееш да си дигнеш ръкава щото ръката ти мяза на бойно поле....после ще си удряш главата в стената и ще си викаш "Де ми беше акъла едно време" :booooomb:
радвам се че тфа е поредната мода и че и тя ще мине...ама тези които са увлечени по нея просто ще съжаляват след години,мислейки и тъгувайки по веселия живот в училище.....повярвайте ми живота в училище наистина е весел!!!

сори за грубия тон...ама за пореден път се дразня колко могат да са повърхностни хората

Rza
12-03-2008, 05:43
ти си луда!

depressedgirl
12-03-2008, 07:41
аз сам емо и мисля че имате погрешна представа за емотата
тези които се режат го правят защото нещо им хлопа и защото е пуснат некакъв слух че емотата се режат и някои кат иска да се реже и вече е емо
емо не означава депресиран,просто много емоционален човек
всеки понякога му е било гадно,плакал е и кво ли още не
и емотата са същите просто те по трудно го преживяват
емото е повече стил от колкото човек
всеки човек е различен,така че ......
Повечето емота се мислят за такива защото се обличат така,но не са...
а тези които се режат се мислят за емота защото някой им е казал да се режат а и повечето дет се режат са некви 13 годишни който още не знаят какво е живота
и аз сам минала през гадни етапи и кво ли още не мн съм страдала но не заради това сам станала емо или пък съм почнала да се режа
станах емо защото ми харесва музиката,обличането и защото съм мн емоционална лесно се сърдя,разсмивам
просто се чувставам емо,но не се режа
това не е смисъла на емото
много мои приятели ,дори гаджето ми отначалото ме мислеха за откачалка,че се режа,че само рева ма кат ме опазнаха казаха че това което чуват за емотата не е вярно всичко е много по различно
Така че ти няма смисъл да се режеш,пак тез ''емота'' им кажи да се замислят малко
Боже до де стигна младежта,некви се режат в училище и после емотата за кво имат лоща репотация ем за кво заради некви неоринтирани

nIkEnCeTy_bE
12-03-2008, 07:57
Ох..има една от моя клас..ама не е емо...просто кат няма какво да прави..и миналата година си режеше вените.. :shock: уж да се прави на ЕМО.. :shock: много е тъпо това нещо.. :o то емото е нещо загубено..и като му е тъжно и си реже вените..оле боже.. :shock: за облеклото грима и косата..айде нямам толкова против..има накой който си имат стил...и яко се обличат..макар че грима някав черен размазан..много е тъп тоя стил :? ..да се режеш... :? смешно е.. :lol: имайте си свой стил..не прави така..и аз съм се опитвала да правя..ама не съм емо..кат искаш да умираш..скочи от терасата или някой мост..по лесно е и не боли..вярвай ми.. 8-) това е най тъпото което можеш да направиш..ще съжеляваш после..а за момчето..ми кат е емо добре..ама за какво те кара да го праиш..не си заслужава да го харесваш...щото ще стане така..че зарад него ще направиш много жертви...и дори сигурно ще се превърнеш в емо и ще се самоубиеш..недей моля те...!!! :?

Riot
12-03-2008, 08:27
АЗ СЪМ ЕМО
и съм 8ми клас
проблем ли има някой ?
ще ви обърна капачките на коленете наопаки, ясно ?

Riot
12-03-2008, 08:27
даже 7ми
не 8ми

DeAd_LooSeR
12-03-2008, 09:40
аааа значи така се забавлявали емотата-като си режат вените.... :?
аз така и не разбрах,ТИ ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАШ ДА СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ,като те е страх.....

thegmin
12-03-2008, 10:38
АЗ СЪМ ЕМО
и съм 8ми клас
проблем ли има някой ?
хардкор емо :D

thegmin
12-03-2008, 10:41
...емо не означава депресиран,просто много емоционален човек...
depressedgirl roflmao :razz:

skailer
12-03-2008, 14:48
ЕМОТА :lol: WTF?!
Какво ви става бе хора?! :smt021
Ако се режете - кълцайте по-дълбоко :-x

http://i178.photobucket.com/albums/w272/gisela24_2007/remember_kids-1-1.jpg

NamelessRomantic
12-03-2008, 16:35
Една картинка го обяснява всичко.Едно е да си депресиран,друго е да си емо.Enjoy...

http://i290.photobucket.com/albums/ll274/n3normalen/Emo-1.jpg

style08
12-03-2008, 16:43
тези които се режат го правят защото нещо им хлопа и защото е пуснат некакъв слух че емотата се режат и някои кат иска да се реже и вече е емо
а тези които се режат се мислят за емота защото някой им е казал да се режат а и повечето дет се режат са некви 13 годишни който още не знаят какво е живота
и аз сам минала през гадни етапи и кво ли още не мн съм страдала но не заради това сам станала емо или пък съм почнала да се режа
станах емо защото ми харесва музиката,обличането и защото съм мн емоционална лесно се сърдя,разсмивам
много мои приятели ,дори гаджето ми отначалото ме мислеха за откачалка,че се режа,че само рева ма кат ме опазнаха казаха че това което чуват за емотата не е вярно всичко е много по различно
Така че ти няма смисъл да се режеш,пак тез ''емота'' им кажи да се замислят малко
Боже до де стигна младежта,некви се режат в училище и после емотата за кво имат лоща репотация ем за кво заради некви неоринтирани

Мога да кажа че ти се си никво ама никво емо :? аз съм 100 пъти повече емо о теб..макар че казах че не съм. Тея които не се режат и се разсмиват лесно (като теб) са прости и тъпи фешъни :-x ..мода която е плъзнала навсякъде и която след 5 години и помен няма да има от нея! Мога да кажа че косата ми не е точно като емо..не се гримирам дори..само съвсем леко.ако ме видиш неможеш да кажеш че съм емо.Но всъщост искам да се режа,депресирана съм и то постоянно,в училище не съм се усмихвала и един път..само се разплаквам от най малкото нещо..по нататък ще си купя дрехи и всичко необходимо защото заслужавам да ги нося..но тва не ми пречи да се режа от сега :?

style08
12-03-2008, 16:46
аз така и не разбрах,ТИ ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАШ ДА СИ РЕЖЕШ ВЕНИТЕ,като те е страх.....

щото ми е зле :cry:

BringBackDaBeat
12-03-2008, 17:07
АЗ СЪМ ЕМО
и съм 8ми клас
проблем ли има някой ?

де дее ква си зла :D

Riot
12-03-2008, 17:09
АЗ СЪМ ЕМО
и съм 8ми клас
проблем ли има някой ?

гадна кучка съм :oops: :-)
някой иска ли да си пишем по скайп ? :oops:

Byyyy
12-03-2008, 17:12
:razz: :razz: :razz: :lol:

Seducti0n
12-03-2008, 17:27
8-) Момъка не е чак толкоз тъп, даже му е направило впечатлевие, че те е наранил...уаауу
Поклон!

Мацо, аре стига лигавщини, като те кефят емотата им подражавай, но само външно, кво се депресираш за някаква глупост или без причина дори...
Пфффф :?

Schneeflocke
12-03-2008, 17:51
http://uk.youtube.com/watch?v=9euu4b2RSNI

EVA е голям робот. Онзи, който се блъска в стената.

По темата: Глупости на банички. Един ден ще съжаляваш за белезите, които си си направила...

DeAd_LooSeR
12-03-2008, 17:59

щото ми е зле :cry:

епа ай тука на всички,които им е зле да почнат едно масово клане!!! И кво ще стане...ибаси логикатаибаси чудото.... :shock: сериозно,вземете се мло в ръце и не ставайте клонинги на някакви си мульовци!!! :-x :-x

DiScOnEcTeD
12-03-2008, 18:34
наще емота сааа педофили ..... гейове ....... сичко взето заедно :-x :-x :-x :-x мразяяяя ги тея от мойто даскало :-x :-x :-x :-x 8) 8)

N0_feAR
12-03-2008, 18:51
момиче, луда си, просто не го осъзнаваш.....хахаха бати лапешките истории. А за да ти минава пълноценно времето в училище вместо да са режеш и да станеш цялата на грозни белези по-хубу фани някой учебник барем излезе човек от теб.

depressedgirl
12-03-2008, 19:42

Мога да кажа че ти се си никво ама никво емо :? аз съм 100 пъти повече емо о теб..макар че казах че не съм. Тея които не се режат и се разсмиват лесно (като теб) са прости и тъпи фешъни :-x ..мода която е плъзнала навсякъде и която след 5 години и помен няма да има от нея! Мога да кажа че косата ми не е точно като емо..не се гримирам дори..само съвсем леко.ако ме видиш неможеш да кажеш че съм емо.Но всъщост искам да се режа,депресирана съм и то постоянно,в училище не съм се усмихвала и един път..само се разплаквам от най малкото нещо..по нататък ще си купя дрехи и всичко необходимо защото заслужавам да ги нося..но тва не ми пречи да се режа от сега :?
боже обади се самоубиеца бе не се обаждай кат не знаеш познавам емота и не са трагнали да се режат туй че си неква пикла дет още не може сама да се изпикае сама и гледа да копира от другите и иска да привлече внимание мен това не ме топли
не съди ква съм защото не ме познаваш
и повярвай емо съм,това че ти не знаеш кво точно означава това е друг въпрос
това е стил а не рязане

style08
12-03-2008, 21:07

боже обади се самоубиеца бе не се обаждай кат не знаеш познавам емота и не са трагнали да се режат туй че си неква пикла дет още не може сама да се изпикае сама и гледа да копира от другите и иска да привлече внимание мен това не ме топли
това е стил а не рязане

пикла си ти..тъпа фешънка която се мисли за емо.. смеейки се като луда на всичко и подръжавайки на стила :-x ЕМО не е да си само емоционален..защото мн хора са емоционални но НЕ са емота! Баща ми например е такъв..тва емо ли го прави :? такива ги знам..ти не можеш да ми дадеш съвет щото не си никво емо! прочети малко за емотата и ще видиш че всички се режат (говоря за иснинските) после някои се самоубиват. напиши емо в google и ще видиш. ти си фйешъън и нищо повече :x

Luvcraft
12-03-2008, 21:50
...

Офф, к'во си дошла тука да ми се фалиш колко си депресирана и колко искаш да се режиш, аре мани се с тоз малоумен стил, като си такова емо ходи да киснеш в ъгъла и да си чепкаш китките. Ако си мислиш, че това е нещо с което да се гордееш, жестоко се лъжеш.

psychopath
12-03-2008, 22:16
на тва не му ли мина модата :-o

style08
12-04-2008, 01:29
...

Офф, к'во си дошла тука да ми се фалиш колко си депресирана и колко искаш да се режиш, аре мани се с тоз малоумен стил, като си такова емо ходи да киснеш в ъгъла и да си чепкаш китките. Ако си мислиш, че това е нещо с което да се гордееш, жестоко се лъжеш.

къде видя да се хваля бе смешен :-x писна ми от такива кат теб :?

style08
12-04-2008, 01:30

НЕ не е! умри от яд 8)

rubi
12-04-2008, 04:09
алоо докато тъпото Емо не съществуваше никой нормален емоционален човек не си беше помислял да се реже!!!ако беше така половината от моето поколение трябваше в момента да е в гробищата....ми ние също сме емоционални,но емоционални не депресирани идиоти с гюлета в главите и мисли за рязане и тъп стил,мязащ на гробищен!!
ето ви малко синоними на думичката "емоция" от където произлиза и "емоционален":
- вълнение
- възторг
- радост
- ентусиазъм
- чувство
- патос
- пламенност
- прочувственост
- вълнение
- възбуждение
- екстаз
- възторг
- радост
- ентусиазъм
- сантименталност
- усещане
- страст

сега тези ЕМО-вци които много знаят и много разбират да ми покажат къде между тези синоними видяхте рязане на вени,депресия,смотан стил и въобще тази измислица,която е днес в училищата?
да да знам....ще ми кажете че е стил,музика....дрън дрън....

сори за грубото поведение от моя страна

_LacrymoSa_
12-04-2008, 07:12
АЗ СЪМ ЕМО
и съм 8ми клас
проблем ли има някой ?

гадна кучка съм :oops: :-)
някой иска ли да си пишем по скайп ? :oops:

Не мерси. :)

depressedgirl
12-04-2008, 09:09
[ето ви малко синоними на думичката "емоция" от където произлиза и "емоционален":
- вълнение
- възторг
- радост
- ентусиазъм
- чувство
- патос
- пламенност
- прочувственост
- вълнение
- възбуждение
- екстаз
- възторг
- радост
- ентусиазъм
- сантименталност
- усещане
- страст

и на таз дет иска да се реже дет направи темата малко да се образова и да порасне и после да говори
и да ти кажа знам много повече за емото отколкото ти някога ще знаеш аз от почти 2години съм такава
и никога не съм била фешънка и никога няма да бъда

style08
12-04-2008, 13:44
[b]алоо докато тъпото Емо не съществуваше никой нормален емоционален човек не си беше помислял да се реже!!!ако беше така половината от моето поколение трябваше в момента да е в гробищата....ми ние също сме емоционални,но емоционални не депресирани идиоти с гюлета в главите и мисли за рязане и тъп стил,мязащ на гробищен!!

ми кво да ти кажа..ти в 90-те ли живееш :razz: минаха отдава кво ми сравняваш твойто време с нащо :? модата се мени и фешъни нямаше а сега са навсякъде :? и емотата не са само емоционални както оная depressedgirl..(която не е никво емо) те са емоционални и депресирани постоянно или почти постоянно!. От депресията следва отчаяние,рязане и самоубииство. тея думи няма да ги намериш при емоционален..и никъде не съм казала че емоционален е да си емо :lol: тва го каза оная фешънката

mitternacht
12-04-2008, 14:18
Застреляйте емотата, да ви бъдат благодарни.Тъкмо няма да се мъчат с рязане.

rubi
12-04-2008, 14:31
[b]алоо докато тъпото Емо не съществуваше никой нормален емоционален човек не си беше помислял да се реже!!!ако беше така половината от моето поколение трябваше в момента да е в гробищата....ми ние също сме емоционални,но емоционални не депресирани идиоти с гюлета в главите и мисли за рязане и тъп стил,мязащ на гробищен!!

ми кво да ти кажа..ти в 90-те ли живееш :razz: минаха отдава кво ми сравняваш твойто време с нащо :? модата се мени и фешъни нямаше а сега са навсякъде :? и емотата не са само емоционални както оная depressedgirl..(която не е никво емо) те са емоционални и депресирани постоянно или почти постоянно!. От депресията следва отчаяние,рязане и самоубииство. тея думи няма да ги намериш при емоционален..и никъде не съм казала че
емоционален е да си емо :lol: тва го каза оная фешънката

ами набор 89 съм .....започнала съм училище 95 година и съм завършила 2007 .......
в нашите випуски нямаше такива изгъзици.....имаше всякакви други,но всичко си беше в границите на нормалното!

LiLGrizzly
12-04-2008, 14:39

това е стил а не рязане

пикла си ти..тъпа фешънка която се мисли за емо.. смеейки се като луда на всичко и подръжавайки на стила :-x ЕМО не е да си само емоционален..защото мн хора са емоционални но НЕ са емота! Баща ми например е такъв..тва емо ли го прави :? такива ги знам..ти не можеш да ми дадеш съвет щото не си никво емо! прочети малко за емотата и ще видиш че всички се режат (говоря за иснинските) после някои се самоубиват. напиши емо в google и ще видиш. ти си фйешъън и нищо повече :x

Леле бахти насраното лапе тва style08 бахти смотаното пикле малко.. тва емото да не е месарница е :lol: да ти ям логиката щом се накълцаш и си ве4е емо пфф.. ! и ти пък кво против фешаните имаш е лапе.. ! и ти не знаеш за кво ама ги мразиш.. ! мноо ме дразнят етакива насрани лапета дето даже незнаят за кво споряд ама продължават и то само по форуми,скаип ама наживо даже се криете като мравки щото тука никои не ви познава и аиде... сери като луд ! То след няколко години България ще стане на лагери.. емота,рапари,фешани,метали, 4алгаджий,и т.к !

vik4etoo
12-04-2008, 19:22
Като си тръгнала да се самоубиваш никои няма да те спре..
:booooomb:
Същност отначало ми харесваше ЕМО-стила само косите и малко дрехите им,но не и начина им на живот..На скоро обаче като бях на една екскурзия и попаднахме на ЕМО-та и те се оказаха супер надути и ни казаха "Ко ма гледати толкоз" и то по-супер отвратителен начин..Знам,че доста от младежите от днешното време също ще го кажат,но вече си промених мнението за тях...предпочитам чалгаджиите,те поне са по-весели от ЕМО-тата!!!Всъщност не ме интересува кой бил емо и кой бил фешън всеки си избира какъв да бъде живота му,но някой ден като се обърнеш назад просто ще видиш ,че твоя ЕМО живот е бил супер скучен и това да си сред модата-защото ЕМО е може би най-новата мода сред тиинейджърите-не означава,че си нещо повече от другите!!
А това за рязането на вените :smt017 ... даже нямам и думи.. [-o<

amarok
12-04-2008, 20:05
АЗ СЪМ ЕМО
и съм 8ми клас
проблем ли има някой ?

Хаха тва ме разби просто... :D 8-)

DeadpooL
12-04-2008, 20:11
http://i29.tinypic.com/mj3h4k.jpg
Гръмнете се ве смотани Токио Мотелярчета. Някфи на по 12 13 години дето разправят че пънка идва от емото и са пълни гейове са плъзнали насякаде.

psychopath
12-04-2008, 20:27

НЕ не е! умри от яд 8)нямам намерения да умирам :)

dazz
12-05-2008, 08:10
Emi nai-dobre shte e da si odrejesh venite zashtoto spored men ti ne zaslojavash da jiveesh i ti pojelavam da hvanesh hiv kato se rejesh

style08
12-05-2008, 15:28
Emi nai-dobre shte e da si odrejesh venite zashtoto spored men ti ne zaslojavash da jiveesh i ti pojelavam da hvanesh hiv kato se rejesh

da ti umre semeistvoto be!!! :booooomb: :-x

LiLGrizzly
12-05-2008, 18:44

da ti umre semeistvoto be!!! :booooomb: :-x
Аве пикле смотано.. спри да храниш по големите от тебе щото ти още хал хабер си нямаш от нищо ! нау4и се първо сама да ходиш до тоалетната после ни говори глупостите си ! Ем незнаеш ама спориш,ви малките сте много големи злета.. кат видите някои и веднага го копирате и ве4е и ви станахте големи емота,рапари,фешани те още не знаят думите кво зна4ат ама споряд.. ! ае умряло пикле като си толкова отворена я ми кажи какво е фешан ? а а а а ? :-x

KeIsHa_07
12-05-2008, 22:02
олеле...немога да повярвам че има хора като този,създал темата....аве детенце...какво толкова гадно ти се е случило че да си в депресия и да се режеш а ? знаеш ли др хора какви проблеми имат а ти за най-малкото нещо и айде...почваш да цивриш....ми ти тей как мислиш да я караш за нататък ??? не е хубав живота който си избираш...супер мн ще съжеляваш.казвам ти го от опит не заради друго и защото виждам какво представлява подрастващото поколение...няма да е далго така..сичко се променя.. само неможах и аз да разбера какъв е смисъла де се режеш...улеква ли ти или какво...не мисля че тва е начина и дори да не искаш - мисля че е по добре да отидеш при специалист щот тва въобще не е нормално...познавам истински емота и ти дори на малкия им пръст не стъпваш...зашото аз не прочетох нито на едно място да пише че харесваш стила музика а да си емо не е толкова свързано с дрехите и начна ти на обличане а с музиката която харесваш...запомни че всеки човек трябва да е себе си ...независимо дали другите биха го приели или не...а мен ме съмнява че това го правиш заради тези твои нови "приятелчета"...както и да е тва мога да ти кажа...втълпили са ти грешна представа за емото като стил ...докато ти го мислиш за начин за самонараняване...........

deni15
12-06-2008, 11:49
олеее ти си супер зле...не се обиждай ама тъй е :shock:

nymphadora
12-06-2008, 14:47
:razz: ти нещо май се шегуваш :razz: бати заблудения пубер дет си :(

t0nit0yy
12-06-2008, 15:41
ЕМО-ЕМОЦИОНАЛНО МАЛТРЕТИРАН ОЛИГОФРЕН :-P 8) ;-) :wink:

t0nit0yy
12-06-2008, 15:44
"da ti umre semeistvoto be!!! :booooomb: :-x[/quote] "

:shock: О,Божее...ти добре ли си бе дете..как м0же ц ц ц ц ц :?

sexy_baby_originale
12-06-2008, 16:11
Деградиралото ни общество...нямам думи просто... :?

dJoMpI
12-06-2008, 18:46
Ами не знам...в крйна сметка ти си решаваш!!!Но е глупаво.Аз пък да ти кажа ,че времето можеш да су убиеш, по много по як и същевременно смислен на4ин ;] отиди на театър, на кино...просто излез със ваще...след време, когато това ще се случва радко ще съжаляваш че нямаш възможност и дори време...живей пълноценно ;],а пък и да ти кажа че момчето ,което харесваш няма да те хареса такава ;] по- скоро му докажи ,каква си всъщност.Това в повечето случай помага :) :) :) :) :) Успех !!! :P

monnylovebeckham
12-06-2008, 19:14
здравейте...пускам темата тук щото нз в кои др раздел. значи в училище има мн емота и аз не съм но покрай тях почнах да си права прически да се обличам.от септември съм в ново у-ще и се запознах някои..но те се режат и искам да опитам и аз :oops: карат ме но мен още ме е страх :( вчера в междучасието дадох на едно момче също емо да ми го напраави на ръката..и ми потече кръв :shock: аз се разплаках и избягах и сеа на него му е гадно мисли че ме е наранил нещо и н3 как да му обясна :-s пфф искам да го правя сама но нз как..в часовете само плача и ми е мн гадно..но по др причини :( а странното е че се почувствах мн добре след като ми го направи а аз мн го харесфам ама той незнаи :oops: :oops:

ти си се побъркала бее ... как ше се режиш ??? както казаха в по - горен пост отиди на психиятър.. тфа дето говориш е супер глупаво и смешноо .. Я се стегни малко.. ебаси децата толкова ли сте отекчени от живота бе деба ... ебаси мазохистите .. на къде отива България ...

BladeDancer
12-06-2008, 19:48

правете се още на интересни !
просто мн ме дразнят "емоционален" всеки човек е емоционален но има граница а тея които са емота просто са болни мозъци каквото и да са просто никой не им обръща внимание и за да се направят на интересни стават"емоционални" просто като пораснеш ще видите ама няма кой да ви налее ся мозък в тъпите кратуни !

chocoleptic
12-06-2008, 21:58
Яко смях в тая тема..
А автора има голямо въображение.

hyannis
12-07-2008, 10:52
Според мене емотата правят всичко за да бъдат интересни на някого.Ама то за тва и толкова ги хранат. Всичко е от детинщина.Бъете себе си,радвайте се на живота си,защото Някой се е постарал за да ви има и сте на тоя свят защото Някой е отредил това. Ако не ви се живее,мрете бе !!! Кфо ще си режете вените ? Резнете една артерия и останете така 5 минути и готово. Кфо се правите на интересни ???

RuMiTo0
12-07-2008, 11:47
Емотата на сапун! Не знам за какво се занимаваш и подражаваш на тия откачалки с 1/10 мозък. :(

b00m
12-07-2008, 15:50
блахахахахахахахахахаха
смешки и темата е ебавка

Diam0nD
12-07-2008, 15:55
емотата са тъпи и мязат на гейчета . Но се чудя кво ви боли вас ?

style08
12-07-2008, 16:47

тъп си ти :?

chocoleptic
12-07-2008, 17:10

тъп си ти :?
А ти пращиш от акъл.

=D>
:smt108

BlackaTBW
12-08-2008, 13:39
Тука разни километрични романи на тема 'Аз съм тру, а ти не си', изписани от разни хлапета, които даже не знаят какво е депресия.

Аз пък искам да съм Немо. :(

qg0dkata
12-08-2008, 13:49
В нашето даскало има една мацка ..дето незнам по-скоро дали не е позьорка :D Май, май ще е второто :? Иначе..докарва до прическа, грим и дрехи..блах..бръкни в контакта :lol: А за емотата..кво да мисля - нищо..Хора като хора, ама говорим за истиснките емота..И..не одобрявам това за рязането на вените, относно обличането, гримът и прическата - всеки понякога е странно направен :lol:

lenito_sf
12-08-2008, 15:34
ок то и аз съм мазохист по душа ма не се играй много с ръцете така нито давай на друг да ти ги реже може нещо да си срежеш вените и да стане лошо представиси ако наистина ги сражеш какво ще кажеш на ваще ... че това е нова мода ..да се умира по такъв начин :( не мисля че е тооолкова модернои аз съм си ги драскала дори с ножче но от горе и то леко въпреки ,че ми е останал белег но вените..не мисля че живота и без това е прекалено кратък за да го пропиляваме още повече .. но все пак това е твоят реален живот и твое си е правото ти да си го ръководиш но не трябва да правиш нещо само защото и другите го правят и че да не си различна :( :( :( ПП мерси ако си прочела отговора ми ако пък не здраве да е :)

Kalo77
12-13-2013, 18:59
Kaji v koe daskalo uchish pls

npp
12-13-2013, 20:54
по-добре не се режи, че има вероятност да засегнеш и артерия, а такива кръвоносни съдове има дори и по пръстите на ръцете, още си спомням как детето на едни роднини веднъж си убоде пръста на някаква метална играчка и после с часове не можаха да му спрат кръвотечението

DieselBlood
12-13-2013, 22:26
Тая сволоч още ли се подвизава из света?

heartshapedbox
12-14-2013, 01:27
Абе вие болни ли сте бе? :Д

abvd
12-14-2013, 07:27
Накратко... ставаш емо, депресираш се, режеш се, обличаш се ненормално, променяш си косата, почваш да се друсаш, пак се депресираш, слушаш откачена музика, режеш се, умираш. :) :D

tori
12-14-2013, 08:16
Накратко - темата е стара.

DeniseWallace
12-14-2013, 09:08
Темата е отпреди 6 години..

Емотата не са цветни, ухилени педераси както повечето от вас смятат.

AndyBVB
01-30-2014, 10:36
При мен е малко по различно защото аз сам единственото емо в училището ми доре в целия ми квартал и се чуствам самотно защото няма с кои да споделя мъката си .....

wartburg353
01-30-2014, 16:10
Има шанс да си последто останало ЕМО :) , но може би поне истинско, защото по времето когато е писана тази беше малко много яка позьорщина.

POLLINA
01-30-2014, 16:19
И сигурно трябва да е много горда от този факт? :lol:

wartburg353
01-30-2014, 16:30
а какво друго й остава?

POLLINA
01-30-2014, 16:31
знам ли