PDA

View Full Version : Държах се прекалено мило и сега.....

FlashMX
12-03-2008, 13:45
Всичко започна преди около месец - два.. Запален съм много към мотокроса-ендуро и бях толкова увлякан че през цялото си свободно време бях по балканите дори нарушавах едно от най важните правила - никога не карай сам из места където няма хора понеже ако се пребиеш няма кой да ти помогне. Та пребих се доста яко и бях заклещен между мотора ми и едно дърво и трябваше да си възвърна силите за да мога да повдигна мотора. Докато си почивах затиснат :( осъзнах , че от както имам свой собствен мотор има голям спад в социалния ми живот... Сезона свърши счупих едно бутало и мисля направо пролета да го оправям. И откакто не карам осъзнах колко прекалено свободно време имам... И изпитах нужда някое момиче да е до мен , та завъртях едно нещо с новата от класа (10ти клас съм). То не беше точно ходене а по скоро свалка мислих да и предложа сериозно да тръгне с мен, но най-накрая разбрах че просто не е за мен. Смисъл нищо и няма на момичето но сме прекалено различни и нямаме общи интереси. Дори мога да кажа че я харесах само защото не я познавах.. Като я опознах разбрах че има меко казано детски акъл.. Не ме разбирайте погрешно обичам някое момиче да се лигави от време на време но тя мн прекаляваше.. Пускаше някакви мн тъпи шеги излагаше ме на публични места с коментарите й и постоянно целеше със хартийки един мой приятел понеже бил дебел >_>. Най накрая си казах че не мога да бъда с човек с който не мога да контактувам сериозно, и спрях да и обръщам внимание. Обаче момичето помислило че ходим. И се ми пишеше и ми звънеше по буквално 6-8 пъти дневно и въпреки че не вдигах не се отказваше да звъни...пращаше сърчица и т.н та реших да направя така че всеедно тя ме е скъсала въпреки че дори не сме ходили :? ... Та държах се ненормално не и обръщах никакво внимание обаче не подейства още е обсебена от мене... Та реших да я излъжа че има друга и че съм раздвоен и не мога да реша. И тя доста разочарована остна, но въпреки това не се отказва. Постоянно ми пише , постоянно ме гледа в гимназията и винаги когато се закачам с някое момиче ме гледа сеедно ще ми чете конско... Неска играехме малко баскетбол и тя седеше там и не спираше да ме зяпа другите момичета се разотидоха тя само седи. Просто ми става адски кофти за нея,защото въпреки че ме дразнеше аз се държах адски мило с нея и затова сигорно толкова се е влюбила в мен . Един приятел ми казва че така или иначе съм нямал приятелка в момента да се възползвам от нея, но просто не мога не съм такъв човек и дори се скарахме по тая тема. Та как да и кажа без да я поставя в депресия да я обида или по никакъф начин да не я нараня да се откаже от мен.. Неска тя има РД и аз няма ходя нарочно и сега се чуствам гузно че ще я нараня а не искам да я наранявам... Чудя се въпреки че там няма да има никой с който мога да контактувам и няма да ми е забавно да отида ли колкото да и угода? Малко сичко се оплете знам.. Но просто дори не мога да спа като се замисля за нея че причинявам болка на момичето........... :(

Crazytu
12-03-2008, 13:57
А защо просто не поговориш с нея и не й обясниш,вместо да се държиш "ненормално" с цел тя да те скъса ... Кажи й,че искаш да имате само приятелски отношения и нищо повече ... По-добре ще е отколкото да я нараняваш така.

sweet4esf
12-03-2008, 14:00
А защо просто не поговориш с нея и не й обясниш,вместо да се държиш "ненормално" с цел тя да те скъса ... Кажи й,че искаш да имате само приятелски отношения и нищо повече ... По-добре ще е отколкото да я нараняваш така.

:)

FlashMX
12-03-2008, 14:03
Проблема че и казах нещо от сорта когато и казах че има и друго момиче направо и го казах така че я одразях >.< ама просто не се отказва...

curka87
12-03-2008, 14:12
Ами тогава опитай да говориш с нея отново. И спри да се правиш на "откачалка".
Ако и този разговор не помогне.... ами де да знам.... Просто не й обръщай внимание. Все едно я няма. Тя все някога ще се откаже.

Crazytu
12-03-2008, 14:14
:shock: Брех ... инат е момичето ... емиии давай пак .. обясни й на ново.И вече ако пак не се откаже я игнорирай напълно ...

FlashMX
12-03-2008, 14:20
Не аз се държаХ като откачалка спрях да се правя отдавна пробал съм да говоря с нея по телефона от 10000 пъти които сам говорил с нея по тела..

Crazytu
12-03-2008, 14:25
Не аз се държаХ като откачалка пробал съм да говоря с нея по телефона от 10000 пъти които сам говорил с нея по тела..
Нещо не схванах ама както и да е .. Еми тогава след като разговорите не помагат както каза curka87 не й обръщай внимание и след време ще й мине ...

DeVoTionZ
12-03-2008, 16:33
Отиди на този рожден ден... Там може да има и други момичета. И как така "ще се възползваш от нея" при положение че тя е вманиачената по теб! "Не съм такъв човек" - този филм и аз съм го повтарял на твоята възраст, вземи отиди на купона! Един ден ще съжаляваш за пропуснатите възможности повярвай ми! Момче съм и затова мога да те разбера (защото вече съм го преживявал)
ИДИ НА КУПОНА !

FlashMX
12-04-2008, 09:58
Отидох на купона и сега ................ Се Влюбих в една нейна приятелка... Това е баси немам думи как тя може да и е приятелка толкова е различна. Харесва ми сичко в нея. Открит човек е има мн готин стил харесва ми как се държи.. не е чалгарка :grin: и слуша AC/DC :grin: . Но имам чуство че единствената причина да нямам шанс с нея е въпросното момиче от което се опитвам да се отърва.. п.с Едвам издържах на купона само чалга..... :x Поне и въпросното момиче в което хлътнах не харесваше тази музика и си говорихме :D

MakeMeFeel
12-04-2008, 18:02
Отидох на купона и сега ................ Се Влюбих в една нейна приятелка... Това е баси немам думи как тя може да и е приятелка толкова е различна. Харесва ми сичко в нея. Открит човек е има мн готин стил харесва ми как се държи.. не е чалгарка :grin: и слуша AC/DC :grin: . Но имам чуство че единствената причина да нямам шанс с нея е въпросното момиче от което се опитвам да се отърва.. п.с Едвам издържах на купона само чалга..... :x Поне и въпросното момиче в което хлътнах не харесваше тази музика и си говорихме :D

Как така от един купон се ВЛЮБИ в това момиче ?! Защо се не се научите да правите разлика между Любов и Харесване ?! :?

zaraaa
12-04-2008, 20:11

:)

+2

LaKroS
12-04-2008, 20:34
Според мен трябва да обясниш на момичето че просто не се получава и не искаш да я нараниш. Ако тя продължава така да тича след теб ти по някое време наистина ще си намериш друга и това момиче ще бъде съсипано тъй че не виждам къв е проблема казваш и истината и приключваш. (поне хубава ли е :D :D :D )

hooliganka89
12-04-2008, 21:24
Ох,още когато пусна темата исках да ти кажа(даже го написах),да не ходиш на партито,защото...Е грешка,но компа ми спече и така и не го показах...
Сега като има и друга,много ще я забатачиш.

Schneeflocke
12-04-2008, 23:24
Винаги някой ще е наранен. C'est la vie. Просто гледай наранените да не са хора, на които държиш. Не мисли за нейните чувства. Или какво, не трябва да си мил с никое момиче ли? Тя ще те преживее. Но, колкото по-загрижен за нея се показваш, толкова повече надежда й даваш, че изпитваш нещо към нея. Затова просто да не ти пука.

Matik
12-05-2008, 11:24
Отиди на този рожден ден... Там може да има и други момичета. И как така "ще се възползваш от нея" при положение че тя е вманиачената по теб! "Не съм такъв човек" - този филм и аз съм го повтарял на твоята възраст, вземи отиди на купона! Един ден ще съжаляваш за пропуснатите възможности повярвай ми! Момче съм и затова мога да те разбера (защото вече съм го преживявал)
ИДИ НА КУПОНА !
Той съквартиранта ми добре ти го е казал! И аз бях на същото мнение!

А сега до автора: Браво нащо момче така се прави... Сега просто иди при тази дето не те радва вкарай и някаква фраза от сорта на "Не сме един за друг искам да се разделим" (ако все още не си и го казал). После върви при АС/DC-то и и се залюбете както ти си знаеш.
А пък тази първата ако пак те занимава нещо и кажи "Лапешки истории не ми минават :smt075 " и после тотално игнориране. Много е просто! И да не ти е гадно за вманиачената, защото ако продължаваш да се гърчиш така с нея хем на теб хем на нея ще ви е по зле.
Стегни се и действай!

FlashMX
12-05-2008, 13:14
Благодаря на всички!!! Помогнахте ми доста.

Prelude
12-05-2008, 13:28
Благодаря на всички!!! Помогнахте ми доста. Порсот ще игнорирам и ще вървя към AC/DC-то :grin:
Хах Ендуро..!?! Ако имаш ник в мототзоната драсни 1 Л.С. :)