View Full Version : Всяка втора тема в началото на сайта...за секс
TheNewReligion
12-03-2008, 15:01
Здравейте! Пускам тази тема, защото ми омръзна от темите в началото на сайта. Влизам си, както обикновено и още в началото ме посреща една страстно надупила се мадама, а над нея- достатъчно красноречиво заглавие..Ето и за какво по-точно става дума: http://www.teenproblem.net/s/11553.html 8) Това е най-пресния пример за безотговорността на хората от екипа! Ехо, модератори...? :? Това е сайт за тийнеджъри! Разбирам, че искате да обогатите сесксуалната им култура, но все пак тук потребителите са на по 14-15 години! Бъдете по-дискретни в това отношение, ако обичате, защото не ми се научават преждевременно повече неща за секса само от картинките, които лепвате! :x Надявам да вземете мерки, защото това е недопустимо! :? Благодаря предварително!
Алекс по-рано се изказа по подобни теми /ставаше дума за раздел наркотици и секс,но и тук го вмъквам/
По-добре е преждевременно да кажем какви са рисковете докато правиш секс и как се прави такъв безопасен,отколкото 13-14 годишни да го правят,и да незнаят какво правят
MakeMeLaugh
12-03-2008, 16:44
^ Абсолютно +1
Няма какво да се добави повече.
Точно в тази възраст имат нужда от точно от такива теми от такова естество. И въпреки, че повечето теми са за секса, сам можеш да видиш в раздела за секс колко абсурдни и недодялани тийн-ове има ;)
TheNewReligion
12-03-2008, 17:08
1. Момиче съм.
2. Имам предвид, че точно тези теми подтикват тийновете да правят секс на по 13 години. 8)
3. В раздел секс не влизам главно, защото не се интересувам от това.
4. Не казвам да спрете да пускате такива теми, ами да понамалите темпото, защото не ми е приятно всеки път когато вляза в сайта да ме посрещат картинки, като вече описаната.
swords1010
12-03-2008, 18:29
Първо, това статиите които редакторите и потребителите на TeenProblem пишат, теми се нарича всичко във форума. Не сме във средновековието за да слагаме цензура на сексуалността и ако до 14/15 не научиш тези неща, на 20 и нагоре ли? Пишат се статии и по други теми, можеш да четеш тези, които ти допадат. И накрая много е простичко... сексуалната култура на доста здрав процент от тийновете е под всякаква критика, точно защото семействата им са с косервативно мислене, в училище никой не ги учи... Все от некъде образоване трябва да дойде. Нали целим да намалим темичките "Бременна ли съм".
krem4et0
12-04-2008, 05:34
^само да вметна, че на 14-15 аз лично почти нищо не знаех за сексуалността.......И нищо във виртуалното пространство не може да ме накара да правя секс. Това си е нещо вътре в самата мен. Вярно, че когато нещо е достъпно, ти си любопитен да видиш какво е. Но тук въпросът опира до акъла и морала на всеки от нас.
Колкото сексуалната култура-мога да ви кажа от преки наблюдения, че тя е наистина на много ниско ниво.
TheNewReligion
12-04-2008, 10:06
Мм, да въпорос на морал е, но все пак с тези статийки изостряте любопитството на подрастващите, макар да се опитвате да ги образовате в това отношение. 8) Може и да мисля малко консервативно, но все пак бъдете по-дискретни.
Сексът не е само 10 оргазъма ... а аз само такива статии виждам и как се самозадоволяват на плюшените си играчки.. кеф без балони