bubblegum9210
12-03-2008, 20:40
Така .. стига съм пускал тъпи теми и дайте да подходиме по сериозно.Искам вече сериозно да споделя моят проблем.Значи моита история започва така.Преди една година и половина се запознах с (любовта на живота ми) ии уж тръгнахме там а у ... борих се за нея доста време и стигнахме до един момент в които спряхме да се виждаме да си пишем понеже на мен ми стана ясно че тя няма нищо към мен а аз страдах доста.. и след около 4/5 месеца се видяхме пак.. започнахме връзка като приятели.. и аз тръгнах с една нейна приятелка.. ходих с нея 2 месеца но.. сякаш не имах чувста към нея и през цялото време в сърцето ми продължаваше да бъде ТЯ .. и за друга не съм си мислил макар да ходя с приятелката и .. е скусах с нея ии.. си казах .. дай пак да се пробвам с лубовта ми .. която тогава беше в Италия .. аз се бях отказал от нея , но ето какво стана... от както скусах с приятелката и тя започна да ми звани , смс-и , колко иска да ме види , липсвал съм и и така на татак.. което ме изненада доста.. и си казах тя може да ме харесва или нз точно .. ии видяхме се .. беше ми купила даже подарък ок Италия , зарадвах се доста и си казах , дай да я попитам след 1 година г/д дали може пак да стане н/у м/у нас .. и тя ми каза че не знае , че не е добре , че не била единствена .. и тн.. отчаях се , страдах доста ест.. но тя.. продължи с милите думи занапред.. искаше да се виждаме .. започнахме да се гушкаме , излизаме заедно .. дори се целунахме но ме беше страх пак да я попитам ... е дойде един ден когато на скайп си бях сложил една снимка с мене и едно момиче .. тя ме попита "КАКВА Е ТАЯ БЕ .. НЕ МИ ПИШИ ПОВЕЧЕ , СЪРДИТА СЪМ ТИ " тогава се вбесих , обадих и се .. и тя сърди ме попита "какво искаш" и я попитак , какъв е проблемя , тя ми каза " ти не се ли сешташ" попитах я дали има чувста към мен тя каза че щом толкова време сме заедно така има и то повече от чувста и я е било страх да тръгнеме понеже, ме имала като най-добър приятел и я е било страх , че като скъсаме аз пак съм щял да страдам и да забравим че се познаваме и тн.. На следващия ден ме попита , дали искам да спя в тях ,... приех... е стана .. натискахме се ,, секс , романтика ,, най-хубавия ми ден в живота.. дори ми каза че не иска да ме загуби .. попитах я ,, е сега разбра ли какво искаш " заедно да бъдем или приятели .." тя ми каза.. не знам още трудно ми е .. след 3/4 дена и се обадих по телефона .. след дълги разговори тя ми каза че май е по добре да си останем приятели , и че не искала да ме загуби като приятел .. аз и казах че не знае какво иска .. и така .. след 1 се видяхме .. целувахме се 5 мин сигорно .. тотално исперках вече .. реших да си потрая и от тогава не сме говорили за тая тема .. е разказах ви на кратко историята ми .. очаквам коментари какво да правя ? Дали тя наистина има чувста към мене .. понеже с предишните и гаджета ходи 1 /2 седмици и ги къса , дори не и пука за тях .. тоталко ги реже та .. с нея вече сме заедно 1 година и половина и нз ... просто .. моля помогнете МНОГО Я ОБИЧАМ !