Влез

View Full Version : Какво да правя вече не знам.... отчаях се

bubblegum9210
12-03-2008, 20:40
Така .. стига съм пускал тъпи теми и дайте да подходиме по сериозно.Искам вече сериозно да споделя моят проблем.Значи моита история започва така.Преди една година и половина се запознах с (любовта на живота ми) ии уж тръгнахме там а у ... борих се за нея доста време и стигнахме до един момент в които спряхме да се виждаме да си пишем понеже на мен ми стана ясно че тя няма нищо към мен а аз страдах доста.. и след около 4/5 месеца се видяхме пак.. започнахме връзка като приятели.. и аз тръгнах с една нейна приятелка.. ходих с нея 2 месеца но.. сякаш не имах чувста към нея и през цялото време в сърцето ми продължаваше да бъде ТЯ .. и за друга не съм си мислил макар да ходя с приятелката и .. е скусах с нея ии.. си казах .. дай пак да се пробвам с лубовта ми .. която тогава беше в Италия .. аз се бях отказал от нея , но ето какво стана... от както скусах с приятелката и тя започна да ми звани , смс-и , колко иска да ме види , липсвал съм и и така на татак.. което ме изненада доста.. и си казах тя може да ме харесва или нз точно .. ии видяхме се .. беше ми купила даже подарък ок Италия , зарадвах се доста и си казах , дай да я попитам след 1 година г/д дали може пак да стане н/у м/у нас .. и тя ми каза че не знае , че не е добре , че не била единствена .. и тн.. отчаях се , страдах доста ест.. но тя.. продължи с милите думи занапред.. искаше да се виждаме .. започнахме да се гушкаме , излизаме заедно .. дори се целунахме но ме беше страх пак да я попитам ... е дойде един ден когато на скайп си бях сложил една снимка с мене и едно момиче .. тя ме попита "КАКВА Е ТАЯ БЕ .. НЕ МИ ПИШИ ПОВЕЧЕ , СЪРДИТА СЪМ ТИ " тогава се вбесих , обадих и се .. и тя сърди ме попита "какво искаш" и я попитак , какъв е проблемя , тя ми каза " ти не се ли сешташ" попитах я дали има чувста към мен тя каза че щом толкова време сме заедно така има и то повече от чувста и я е било страх да тръгнеме понеже, ме имала като най-добър приятел и я е било страх , че като скъсаме аз пак съм щял да страдам и да забравим че се познаваме и тн.. На следващия ден ме попита , дали искам да спя в тях ,... приех... е стана .. натискахме се ,, секс , романтика ,, най-хубавия ми ден в живота.. дори ми каза че не иска да ме загуби .. попитах я ,, е сега разбра ли какво искаш " заедно да бъдем или приятели .." тя ми каза.. не знам още трудно ми е .. след 3/4 дена и се обадих по телефона .. след дълги разговори тя ми каза че май е по добре да си останем приятели , и че не искала да ме загуби като приятел .. аз и казах че не знае какво иска .. и така .. след 1 се видяхме .. целувахме се 5 мин сигорно .. тотално исперках вече .. реших да си потрая и от тогава не сме говорили за тая тема .. е разказах ви на кратко историята ми .. очаквам коментари какво да правя ? Дали тя наистина има чувста към мене .. понеже с предишните и гаджета ходи 1 /2 седмици и ги къса , дори не и пука за тях .. тоталко ги реже та .. с нея вече сме заедно 1 година и половина и нз ... просто .. моля помогнете МНОГО Я ОБИЧАМ !

curka87
12-03-2008, 20:54
Първо това, че сте "заедно" от 1 година и половина е доста пресилено казано. То това вашето е....... не знам как да го нарека. Но както и да е.
На кратко момичето не знае какво иска. само , че както е почнала да те разиграва (съжалявам, ама си е така), май скоро няма да реши.Това значи, че ти ще си чакаш ....... дъъъъъъълго време.
За това по-добре излезте и говорете. Кажи й , че е време да вземе решение.
От там нататък всичко ще зависи от нея.

sweet4esf
12-03-2008, 21:08
Първо това, че сте "заедно" от 1 година и половина е доста пресилено казано. То това вашето е....... не знам как да го нарека. Но както и да е.
На кратко момичето не знае какво иска. само , че както е почнала да те разиграва (съжалявам, ама си е така), май скоро няма да реши.Това значи, че ти ще си чакаш ....... дъъъъъъълго време.

+12345678

taka ili inache ako ne reshi tq shte e gubeshtata ne ti :wink:

MoHuTo
12-03-2008, 21:33
Момичето си те размотава, а ти си нехаеш. :? Най-добре седни и се изясни с нея - няма смисъл да продължавате така.

Kostadin_682
12-03-2008, 21:51
Момичето си те размотава, а ти си нехаеш. :? Най-добре седни и се изясни с нея - няма смисъл да продължавате така.
Напълно съгласен

Mi6inka
12-04-2008, 07:14
абсолютно подкрепям по-горните отговори... тя явно вижда че ти я обичаш и знае че няма да се възползваш само от нея... но може би тя изпитва в по-голям процент приятелски чувства... но ако ти каже твърдо че не иска да сте повече от приятели ще се лиши от тая твоя... как да го нарека "лудост" по нея...нещо такова си мисля че се е получило... Хвани я и поговорете.. КАжи и какво изпитвап и че е болезнено за теб да сте в такова положение... дал си и достатъчно време да реши какво иска... време е да ти каже без да те върти повече.... Успех!

soul1199
12-04-2008, 07:22
govori s neq,kaji i ,4e iska6 da znae6 ot sega,dali iska da ste zaedno,ako kaje,4e iska,ok,no,ako ne,tq gybi,puk i 6e sre6ne6 mn drygi

Crazytu
12-04-2008, 10:35
+1 ...