View Full Version : Помощ, майка ми намери цигарите
kissed_by_rose
12-04-2008, 16:42
майка ми намери цигари в чантата ми и като ме пита дали са мой аз съвсем спокойно казах че са на една съученичка и тя неповдигна повече темата...но знам че просто не ми вярва... моля ви кажете как да я убедя че не са мой...
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
Jumbie483
12-04-2008, 16:53
:razz: след като са твои, защо ще я убеждаваш, че не са ???
на колко си ?!
тя ти е майка..каквото и да правиш ще разбере, кога лъжеш...
kissed_by_rose
12-04-2008, 17:33
еми на 15 но те наситина не са мой...то там е проблема...
mynichka
12-04-2008, 17:44
аз не разбрах защо майка ти ти рови из чантата :(
ПОМОЩ :D :)
абе бате кво правят чужди цигари в твойта чанта?? Щом наистина не са твой, няма кво да се притесняваш :)
търси цигари сигурно :D :D
Jumbie483
12-04-2008, 17:56
ми щом не са твои (наистина) да не ти пука бе 8)
kissed_by_rose
12-04-2008, 18:03
ааа опраихх сее вие сте прави не ми пука :grin:
Еми казваш й, че не са твои и отричаш, щом не са ... не бива да ти пука. Аз за това имам едно правило: никога цигари вкъщи! Мой, чужди, тва е положението...
chokolate_girl
12-05-2008, 15:24
ВАжното е,че не са твои.Останалото да не те ритеснява много,все пак нали съвестта ти е чиста.Ако наистина си пушила ,то все ще се разбере от някъде.И един съвет:
Другия път не повтаряй тази грешка,защото тогава наистина ще се усъмнят в теб.БТВ защо си носила цигарите на приятелката ти,заради нея щяла си да загазиш ти!
Не прави тази глупост отново ,ако искаш да си спокойна.
Ако пък искаш наистина майкати да не се съмнява в теб,седни поговори с нея и и разкажи подробно какво всъщност е станало :)
mitternacht
12-05-2008, 17:56
:D
psychopath
12-05-2008, 19:27
мен щяха да ме пращат в комуна (преекспонирам...) заради пакетче сода бикарбонат :D
Kostadin_682
12-05-2008, 21:14
:razz: :razz:
MisSsKaTa
12-07-2008, 07:58
ми не слагай повече цигари в чантата си и следващия път като бръкне няма да има и ще ти повярва , а приятелката ти да намери по добро място за каширане :D .. аз примерно си крия цигарите на стълбите в входа ми ..
kissed_by_rose
12-07-2008, 14:28
мм да хитро...мерси :grin: :D :D
ВАжното е,че не са твои.Останалото да не те ритеснява много,все пак нали съвестта ти е чиста.Ако наистина си пушила ,то все ще се разбере от някъде.И един съвет:
Другия път не повтаряй тази грешка,защото тогава наистина ще се усъмнят в теб.БТВ защо си носила цигарите на приятелката ти,заради нея щяла си да загазиш ти!
Не прави тази глупост отново ,ако искаш да си спокойна.
Ако пък искаш наистина майкати да не се съмнява в теб,седни поговори с нея и и разкажи подробно какво всъщност е станало :)
+1 :)
Трябва повече да споделяш с нея за приятелите си, кой пуши, кой се кара с техните за това, кой те кара да му криеш цигарите... :) така такива неща няма да са изненада за нея...