View Full Version : Табу ли е аналния секс като цяло?
Здравейте, ето една поредна тема за аналния секс. От близо година се каня да правя анален секс с приятеля ми, но все нещо ме спира, сякаш е нещо нередно и дупето на жената не е предназначено за секс. Аз по принцип съм моногамна и не толкова експериментална, за това не смятам, че аналния секс е нещо напълно нормално. Не знам дали ще се съгласите с мен, може само аз така да мисля. Аз съм с приятеля си от 2 години и няколко месеца и той ми се моли повече от година да правим анален секс, но на мен не ми звъчи като нещо нормално, пък и ме е страх. Какво мислите по въпроса? :-o
miloto_girl_4e
12-05-2008, 17:46
Преди време мислех, че е нещо много гнусно и че, наистина мястото за секс си е отпред, а не отзад в дупето..
Но с времето, с многото прочетено инфо, с темите, които съм прочела тук и отзивите по въпроса и някакси вече за мен тази тема не е чааак такова табу.. Възприемам го по-добре и позитивно :) Щом гаджето ти има желание, щом и връзката ви е дълга, аз не виждам причина да не си разнообразите сексуалния живот, стига ти да го искаш, нищо насила не е хубаво :!:
ти правила ли си анален секс и може ли да ме просветлиш малко повече по темата, ако си правила. Имам предвид какви са подготовките, как започнахте и такива неща. Ако ти е по-удобно може да ми пишеш ЛС :)
raichEbaichE
12-05-2008, 18:25
ако не го искаш,не го прави,той ако държи на тебе,няма да те насилва...а иначе и на мене ми се струва леко ненормално...нагласа просто :)
Пълен отврат е за мен това.
По-добре ти го поискай... сиреч като станеш готова.. Иначе ще те е страх, ще ти е некомофортно, тъпо... :?
taq dupka spored mene ne e za tva!edin pedal go e probval i da si sa vs sled nego :-o
VerryBerry
12-05-2008, 19:00
скоро няма да е 8-)
hahavteen
12-05-2008, 19:10
Няма от какво да се притесняваш. Най-важното е сама да го поискаш и да сте внимателни. Както каза и милото гърлче вземи прочети статии, теми тук във форума или в други форуми, започни да фантазираш за това когато си сама... Постепенно ще се отпуснеш :) Недей да пробваш само заради него обаче защото най-много да останеш разочарована и с лоши спомени. Ако имаш някакви конкретни въпроси можеш да ми пишеш ЛС :)
Il_cavaliere_del_male
12-05-2008, 19:10
Оле, колко сте готини, тва не било предназначението на дупенцето на жената.. че устата й по предназначение дупка, където да си пъхаме пишките ли е??? бахти... аз лично не бих правил анален секс с приятелката си, просто щото не мисля, че това ще ми донесе удоволствието на вагиналния, а оралното изобщо не мисля да го наричам секс, то си е просто свирка...
Homunuculus
12-05-2008, 20:36
ти правила ли си анален секс и може ли да ме просветлиш малко повече по темата, ако си правила. Имам предвид какви са подготовките, как започнахте и такива неща. Ако ти е по-удобно може да ми пишеш ЛС :)
Знаеш ли какво ,това е като девственноста ,ако прибързаш и не го искаш ти ,ти остава един много лош и неприятен спомен. От друга страна пък ,ако ти си готова да пробваш нещо ново ,НО да нямаш големи очаквания от първия път,ако искаш да си разнообразиш сексуалния живот и си 100% сигурна в приятеля си , след време аналния секс ще се превърне в част от сексуалния ти живот и ще си доста доволна от разнообразието . Ако искаш да питаш нещо ,ЛС ,с удоволствие ще ти отговоря или дам някой съвет.
да ви кажа честно според мен наистина има доза истина в това, че аналния секс е противоестествен, но нека сме оптимисти и да се сетим, че вероятно удоволствието и при двамата партньори е по-голямо. Засега обаче не съм готова да пристъпя към тази крачка и не съм сигурна, че ще е скоро! :D
Здравейте, ето една поредна тема за аналния секс. От близо година се каня да правя анален секс с приятеля ми, но все нещо ме спира, сякаш е нещо нередно и дупето на жената не е предназначено за секс. Аз по принцип съм моногамна и не толкова експериментална, за това не смятам, че аналния секс е нещо напълно нормално. Не знам дали ще се съгласите с мен, може само аз така да мисля. Аз съм с приятеля си от 2 години и няколко месеца и той ми се моли повече от година да правим анален секс, но на мен не ми звъчи като нещо нормално, пък и ме е страх. Какво мислите по въпроса? :-o
За мене не е ТАБУ,а го възприемам като нещо нормално,като един вид разнообразие в секса!
за мене си е съвсем нормално, но аз съм момче все пак, повечето момчета сме за аналния секс :) иначе знам от момичета, а и от едно бивше гадже, че било много гот
krem4et0
12-06-2008, 12:27
По принцип не съм фенка. даже доста негативно мнение имах за това. но в определен миг между мен и приятеля ми се зароди идеята да опитаме. От опит глава не боли. Като не искаме-няма да правим и толкова. направихме преживяването специално-навръх 3-тата ни годишнина. Тогава знам, че послушах съвет на slun4ice относно позата и се получи добре и без катаклизми. не казвам, че не правим, но не правим особено често. Всичко на всичко сме го правили 6 пъти за година и 3 месеца. И напоследък го правим само, когато сме сами(а това само на вилата ни става)....а тя още е в ремонт. Превръщаме го всеки път в незабравимо преживяване. Защото е рядко, а ни носи такава интимност и близост, каквато при вагиналния секс не можем да постигнем...В пълна сила усеам какво значи съединени в едно...колкото за поза само легнала по корем вече. Просто ако направя някаква чупка някъде болката е зверска...
За мен вече не е табу, но е нещо, което правя рядко...миг в който ги допускам в най-закътаното кътче от мен...първият път там беше много по-емблематичен, вълнуващ и запомнящ се за мен от първият ни секс......
...
Преди няколко години, когато беше само потребителка в този форум, доста отстояваше позицията, че това е най- неморалното нещо и никога няма да го направиш.
Още тогава знаех, че много скоро ще си промениш мнението и точно така е станало.
=;
...
Преди няколко години, когато беше само потребителка в този форум, доста отстояваше позицията, че това е най- неморалното нещо и никога няма да го направиш.
Още тогава знаех, че много скоро ще си промениш мнението и точно така е станало.
=;
то и аз така виках...ама и аз пробвах...3 пъти и се уверих,че е най-болезненото нещо и колкото и да се отпускам..не мога!
Установих,че това не е за моя гъз! :D
Rebirthing
12-06-2008, 14:15
За мен не е нормално :( трябва да си пъхнете органа във всяка дупка на жената ли?Може мъжете първо да го изпробват над себе си чрез вибратор, интересно ми е как ли ще се почувстват :D .
Bombshell
12-06-2008, 15:04
Aбе вие жените сте много странни същества!
Правите си операций, бедра си махате, йога, обезкосмявате се, а като ви поискат анален секс "ААААА", "АУУУУ"..много боляло... :?
hahavteen
12-06-2008, 15:17
Aбе вие жените сте много странни същества!
Правите си операций, бедра си махате, йога, обезкосмявате се, а като ви поискат анален секс "ААААА", "АУУУУ"..много боляло... :?
РЕБРА може би? :-o
Bombshell
12-06-2008, 15:20
Абее спори с недоспал човек!
Та мисълта ми беше, че преминавате през огромни количества болка, която за вас е нормална част от секидневието ви, пък за аналния секс и дума да не става!?
krem4et0
12-06-2008, 15:29
CanyH, имам мъж, с който нищо не ми се струва гадно, гнусно и неприлично. А и това, че съм пробвала е защото човек трябва да опита, преди да отрече. Не обичам аналния секс.....това едва ли ще се промени скоро!
Абее спори с недоспал човек!
Та мисълта ми беше, че преминавате през огромни количества болка, която за вас е нормална част от секидневието ви, пък за аналния секс и дума да не става!?
tova e li4en izbor na jenata??? Utre 6te "osudi6"nqkoq,4e izturpqla bolkata da i slojat silikon v cicite,a ne iska analen sex li??? ot kude na kude,6tom ne iska-zna4i ne iska!A kakva druga bolka 6te turpi....vie mujete ako trqbva da zabremeneete ili da vi idva vseki mesec 6te opi6tite sveta,malko glava da vi zaboli i idva kraq na Sveta...;putiovci!
Bombshell
12-06-2008, 15:35
С разликата, че мъж да забременее или да му идва всеки месец е невъзможно, докъто вие можете да си дадете дупарата вместо да се епилирате или оперирате! :?
ее не гопревръщайте в спор бре хора, просто изразете мнение. Нищо сериозно не е,че да се карате! :-D
Bombshell
12-06-2008, 15:42
Изразих!!!
Тя започна! [-(
Абе...Bombshell... не сме мазохисти все пак :D
smilebaby
12-11-2008, 15:41
Не е и табу за мене...въпреки ,че отскоро го правя.
DevilWish
12-11-2008, 16:38
О ами не е табу опредлено, но за мен е нормално да го правиш само с някой, с който си дълго време заедно и на който имаш доверие.И най-важното е той да не те лашка като за последно, защото все пак болката е голяма ;)