View Full Version : Несподелената любов...
MeTaMoRpHoSiZ
12-05-2008, 19:54
Нека всеки си ирази мнението по тази тема, защото съм далече от мисълта, че всеки път когато сте се влюбвали е било споделено...
Лично мойто мнение е, че това е едно от най-големите проклятия на тоя свят.Преживявал съм го един път и еднинственото лекарство, което намерих беше времето, да ама понякога както се пее в една песничка "дните минават бавно а времето вместо да лекува прави гадно".В интерес на истината една насподелена любов, ако наистина е било любов оставя белег за цял живот, а дълбоките белези не избледняват с времето. И въпреки всичко трябва да намерим сили и да продължим.....
SunFl0w3r
12-05-2008, 20:42
Охх и ти си се отчаял защото веднъж е било така...Ами аз кво да кажа дето ВИНАГИ е така? :(
Не се шашкай,животът продължава все пак си струва да живееш,за да изживееш щастието от споделените чувства
vampirekiss
12-05-2008, 21:33
Несподелената любов е много често явление.Какво да се прави и това се случва.Хораат даже се женят без любов,а после защо имало толкова разводи.Когато любовта е несподелена,то тя не води до нищо хубаво.Аз мисля,че не си заслужава да помним случаите,при който любовта ни е несподелена,защото често се случват такива неща.Важното е един ден всеки да си намери сродна душица и човек,на който може да се довери.
hooliganka89
12-05-2008, 21:39
Когато бях на 14 се влюбих...много несподелено.
Беше наистина кофти,унижавах се доста и на всичкото отгоре продължи доста дълго време.
И до ден днешен като го видя,тръпки ме побиват.Макар че минаха вече 5 години.
Ммм.. несподелена любов.. не съм изпитвала точно любов,защото трудно се влюбвам.. Но иначе несподелени чувства,да това го знам какво е.. И гадно е,но времето лекува.. Просто решавам,че този човек не ме заслужава и го забравям..
А несподелена лбов винаги има.. Не може всичко на този свят да е розово и ако я нямаше тази болка от любовта..човек не би могъл да осъзнае насладата от истинската споделена любов.. Насладата да знаеш,че някое сърце тупти за теб...
led_i_ogyn
12-05-2008, 22:28
Преживяла съм го...И това е болка, която няма как да опишеш...Вътрешно да гориш и да искаш да крещиш...Да искаш да блъскаш,да умираш за това,което никога няма да имаш...Малка смърт е...Но времето лекува...
PePeLePew
12-06-2008, 01:10
това е най-лошото ... случвамо ми се е .... след това се заклех никога повече да не обичам .... сега вече всичко е само за секса :-D
pandelka
12-06-2008, 06:23
Любовта си е любов независимо дали е споделена или не.Друг е въпроса дали тази любов ти носи мъка,когато е несподелена или те прави щастлив и те окриля получавайки същото от другата страна. :-o
MakeMeFeel
12-06-2008, 06:53
Както винаги - съгласна с pandelka :oops: :-)
pandelka
12-06-2008, 07:03
Е как.. ти си мойто второ аз! :-)
MakeMeFeel
12-06-2008, 07:14
Любовта ти е споделена 8-) :-)
Kostadin_682
12-06-2008, 07:24
:razz:
pandelka
12-06-2008, 07:26
Е мерси 8-) .То щото наща е споделена за тва на другите не е ! 8-)
MakeMeFeel
12-06-2008, 07:30
Еми да ... Но нас всички ни обичат , така че ... 8-) Но ние обичаме само себе си 8-) А и една друга също се обичаме ... Така че може да се каже че всички в тоя форум страдат от несподелена любов 8-)
pandelka
12-06-2008, 07:33
Еми да ... Но нас всички ни обичат , така че ... 8-) Но ние обичаме само себе си 8-) А и една друга също се обичаме ... Така че може да се каже че всички в тоя форум страдат от несподелена любов 8-)
Коя е другата ? ;ддд
MakeMeFeel
12-06-2008, 07:35
Коя е другата ? ;ддд
Шматко , убичъм тъ, ама си много бавна понякога 8-) Една друга се обичаме .. демек .. ти обичаш мен аз обичам теб ... раираш ли ? 8-)
pandelka
12-06-2008, 07:41
Коя е другата ? ;ддд
Шматко , убичъм тъ, ама си много бавна понякога 8-) Една друга се обичаме .. демек .. ти обичаш мен аз обичам теб ... раираш ли ? 8-)
Сега вече разбрах! :razz:
MakeMeFeel
12-06-2008, 07:44
Охх .. радвам се 8-) Ти да не си се влюбила ? :grin:
pandelka
12-06-2008, 07:52
Еми за съжеление :-# .Пък ще видим кво ще излeзe 8-) .Сигурно нищо .. ;хх
MakeMeFeel
12-06-2008, 07:54
Айде стига ся .. ще стискам палци и на ръцете, и на краката да излезе нещо :P :-)
Kostadin_682
12-06-2008, 07:56
Лично мойто мнение е, че това е едно от най-големите проклятия на тоя свят
Да така е :(
pandelka
12-06-2008, 07:57
Айде стига ся .. ще стискам палци и на ръцете, и на краката да излезе нещо :P :-)
Мелси 8-) :-) .Въпреки,че знам,че никой не ме заслужава повече от теб ще се опитам да напрая нещо по въпроса..щот момчето е убиец.. ;д .
MakeMeFeel
12-06-2008, 08:14
Мелси 8-) :-) .Въпреки,че знам,че никой не ме заслужава повече от теб ще се опитам да напрая нещо по въпроса..щот момчето е убиец.. ;д .
В буквалния смисъл ли ? :shock: 8-) Я дай да го видя ... :oops: И после и аз щи покажа и мойта любоФ .. освен теб естествено 8-)
pandelka
12-06-2008, 08:16
В буквалния смисъл ли ? :shock: 8-) Я дай да го видя ... :oops: И после и аз щи покажа и мойта любоФ .. освен теб естествено 8-)
Оки..чакай на ЛС ще ти пратя пик :-P .Aма на живо е по-хубав ;)
efektna_1
12-06-2008, 11:26
за истинската любов трябват двама.За мен несподелената любов не е любов, а наказание.Любовта трябва да носи щастие а не нещастие.
sweet_sorcerer
12-06-2008, 14:44
Несподелена не съм имала,ама мн болезнена няколко пъти. И оставя белег -след последния път не вярвам вече на никой.....И за това времето няма да ми помогне,защото вече мина повече от година,а аз още слагам всички под общ знаменател...
gPa3HuTeJl
12-06-2008, 14:52
Нека всеки си ирази мнението по тази тема, защото съм далече от мисълта, че всеки път когато сте се влюбвали е било споделено...
Лично мойто мнение е, че това е едно от най-големите проклятия на тоя свят.Преживявал съм го един път и еднинственото лекарство, което намерих беше времето, да ама понякога както се пее в една песничка "дните минават бавно а времето вместо да лекува прави гадно".В интерес на истината една насподелена любов, ако наистина е било любов оставя белег за цял живот, а дълбоките белези не избледняват с времето. И въпреки всичко трябва да намерим сили и да продължим.....
ооооо yes !!! Колко време ти отне да го измислиш ? :-o
MeTaMoRpHoSiZ
12-06-2008, 17:32
ооооо yes !!! Колко време ти отне да го измислиш ? :-o
Ми не повече от колкото ти да успееш да го прочетеш ....
sentient_
12-06-2008, 17:55
Изпитвала съм несподелена любов, боли много лично мене ми влияеше на самочувствието
linkinpark6666
12-06-2008, 18:01
Повечето тинейджъри (включително и аз) сме имали несподелена любов. Проблема е че в повечето случаи трудно можем да забравим човека, в който сме се влюбили. Обаче животът продължава и ние трябва да продължим напред въпреки разочарованието и болката. Трябва да се научим да бъдем силни и да преодоляваме проблемите и трудностите. :) :) :)
Всяко зло за добро! Радвам се, че моята "голяма любов" беше несподелена. Радвам се, че не отвърнах на един, дето му бях "голяма любов", защото сега нямаше да съм това което съм и нямаше да съм с човека с когото съм!
Оффф много го мразя това чувство... просто... 6 момичета са ме отрязали досега и в момента обичам едно момиче ужасно много, но... тя просто не ме иска. Не е честно - вече съм ужасно самотен и найстина имам нужда да съм с някоя, а за мен никога няма такав тъй като съм грозен и съм идиот. Постоянно мисля за самоубийство и други подобни простотий, но ме е страх да се нарежа. А ако имах пистолет...
И сега знам какво ще стане - ще се мъча още няколко месеца аз това момиче, ще я забравя, ще имам около 1-2 месеца спокоен живот и после пак ще се влюбя в някоя и всичко се повтаря... не издържам вече - искам да умра... ;(
Съгласна съм с това, че несподелената любов е най-голямото проклятие. Това сигурно е най-тежката болка, която може да изпита човек- до обича, а да не му се отвърне на чувствата. Но нали знаете какво казват хората- "това, което не те убива, те прави по-силен". Аз вярвам в това и смятам, че важи и в любовта.
MakeMeFeel
12-08-2008, 12:17
Оффф много го мразя това чувство... просто... 6 момичета са ме отрязали досега и в момента обичам едно момиче ужасно много, но... тя просто не ме иска. Не е честно - вече съм ужасно самотен и найстина имам нужда да съм с някоя, а за мен никога няма такав тъй като съм грозен и съм идиот. Постоянно мисля за самоубийство и други подобни простотий, но ме е страх да се нарежа. А ако имах пистолет...
И сега знам какво ще стане - ще се мъча още няколко месеца аз това момиче, ще я забравя, ще имам около 1-2 месеца спокоен живот и после пак ще се влюбя в някоя и всичко се повтаря... не издържам вече - искам да умра... ;(
Ти ЕМО ли си ? :shock: На някои им трябва цял живот да се влюбят, ти обаче тех профилактично през 1-2 месеца :?
sweet_nothings
12-08-2008, 12:51
Несподелената любов е причинена от тези, които незнаят да обичат!!! Единственият лек за това е както каза и ти - времето ;]
Да, несподелената любов е нещо много тежко..... Веднъж (преди 2 месеца) се влюбих в едно адски чаровно момче от съседния клас и всеки ден с трепет чаках да го срещна по коридора, да говидя... по едно време ясно личеше, че и той цели същото, но когато го заговорих, нещата се промениха драстично... много боля, обаче времето лекува всичко, няма спор, и излекува и мен 8)
Два пъти ми се случва, първия път ми отне над половин година да ми мине, като остави следа в мен ... 3 години по късно ( точно сега ) това ми се случва отново, само че чувствата към нея са още по-силни, и съответно болката е НЕПОНОСИМО ЖЕСТОКА ... не мисля, за самоубийства и такива глупости, само че толкова ме боли, просто не намирам нито сили, нито смисъл да правя каквото и да било - а се бях превърнал в силен човек ;(
PepiDesigns
12-09-2008, 13:45
Тази любов ... при нея се изисква повече труд и старание от твоя страна , за да запазиш човека поне като личност в живота си .. като приятел.
Изпитал съм я , и знам какво е ..
Отчасти хубава ;)
PeopleAlwaysLeave
12-09-2008, 14:18
Дам, определено несподелената любов е много кофти нещо... Дори и в момента я изпитвам. Чувството не може да се опише с думи. Единственото, което чувстваш е болка и празнота... Сякаш на мястото на сърцето ти има някаква дупка, нещо липсва... Не знам при другите как е, но аз се чувствам някак си отритната, недостойна... И от това още повече боли. Не знам и дали времето е единствения лек, но при мен вместо да лекува...както в песничката - прави гадно... Искаш да го потърсиш този човек, искаш да говориш с него, но разумът те спира - казваш си, че така е най-добре... Както се пее в една друга песничка: "Ръцете ми трепереха, не знам за твоите... Сърцето вика "Давай!", мозакът му вика "Стой бе!"... А най-гадно е вечерно време. Щото през деня се разсейваш, правиш разни неща и не мислиш толкова, но вечерно време...като си легнеш и почваш да мислиш само за това, в главата ти нахлуват спомени и те сдухват още повече... То спомените са най-гадното нещо, те носят болката...но няма как да ги изтриеш. Единственото, което ти остава е да чакаш и да се надяваш с времето да се излекуваш поне малко. Защото болката никога не спира - просто спира да ти пука, че те боли ...