View Full Version : Като ходя до тоалетна акам кръв
Преди малко като ходех до тоалетната имаше кръв
Също искам да кажа че от няколко дни като се мия усещам няква пъпчица нито ме боли нищо предполагам не е хеморуиди
Някой има ли идея от какво може да е ?
Може да е накакво разкъсване и може да е вътрешен хемороид.По-страшното е рак на дебелото черво.Отиди на лекар!
ice__kiss
12-07-2008, 20:18
и аз имам г/д същия проблем ама без пъпчици...
само акто акам и се ибърша и и ма малко кръв и малко ме боли .....
Schneeflocke
12-08-2008, 03:00
Може да е накакво разкъсване и може да е вътрешен хемороид.По-страшното е рак на дебелото черво.Отиди на лекар!
Ако имаше рак на дебелото черво, пъпчицата щеше да му е последна грижа. Ходи на доктор, дребосък! Те не хапят.
unknown_lady93
12-08-2008, 12:04
ee naistina trqa da otide6 na lekar po-skoro .. nqma ni6to sramno v tova , no vednaga otidi da proveri6 za da ne se oslojnqt ne6tata
Ако имаше рак на дебелото черво, пъпчицата щеше да му е последна грижа. Ходи на доктор, дребосък! Те не хапят.
Пъпчицата може да не е свързана въобще с кървенето ;)
Schneeflocke
12-08-2008, 19:01
Пъпчицата може да не е свързана въобще с кървенето ;)
Това е така. Но, ако имаше рак на дебелото черво, щеше да се оплаква от много повече неща и изобщо нямаше да се сети за нея.
Az imah na vremetoe din pat takav problem mn se byah upla6ila byah malkod dete i poneje ne peh mlyakoz a da sera mn , mn ryadko srah 1 pat na sedmica i si rpedstavete kvo laino 6te e tova ne se bazikam tvardo golyamos ega ot 3 godini nyamam nikakav problems hhemeroidi , prosto pii mlyako ili nyakakvo razhlabva6toz a da aka6 4esto id a ne tis e nalaga 1 pat na sedmica no da ti probiva stenite na 4ervoto i da vazpalyavat oblasta :o opasno e!
EarthShaker
12-08-2008, 19:59
^ :lol:
Lady_AMG
12-08-2008, 21:12
Ако пъпчицата те боли всъюност е хемороид, има шанс и от прекален напън да се получи кървене. Но ако се повтори иди на лекар, може да е признак на кръвоизлив. Мой личен съвет- поговори с майка си!
batkodoki
12-09-2008, 03:05
Преди малко като ходех до тоалетната имаше кръв
Също искам да кажа че от няколко дни като се мия усещам няква пъпчица нито ме боли нищо предполагам не е хеморуиди
Някой има ли идея от какво може да е ?
ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!