PDA

View Full Version : Какво харесвате в едно момче ?

jus7chy
12-05-2008, 20:14
Момичета какво харесвате в едно момче смисал (очите,косата,носа и т.н)

MakeMeFeel
12-05-2008, 20:15
Хмм ... Мислиш ли , че ако х*я му е голям някой ще гледа очите 8-)

jus7chy
12-05-2008, 20:16
Еми ддз :D

aciko
12-05-2008, 20:16
Разбира се,той трябва и да е "Работещ",а не да си поспива когато му е удобно :razz:

Homunuculus
12-05-2008, 20:31

Ааааа ама вие за хуя ли питатееееее? Ти мислиш ли ,че хуя ако му е голям ,а не знае коя е дупката ша гледаш нещо въобе? Най - много да се събудиш като почне да те чеше по гърба с него ,за да те помоли ти да си го вкараш .

MakeMeFeel
12-05-2008, 20:34

Ааааа ама вие за хуя ли питатееееее? Ти мислиш ли ,че хуя ако му е голям ,а не знае коя е дупката ша гледаш нещо въобе? Най - много да се събудиш като почне да те чеше по гърба с него ,за да те помоли ти да си го вкараш .

Няма значение, нали ще го ВКАРА 8-)

Homunuculus
12-05-2008, 20:42

Няма значение, нали ще го ВКАРА 8-)

Е чакай сега...то филм на ужасите ли ша снимаме или К(с)екс ша прайм.... то вярно ,че де е дупка ,все трябва да се напълни...ама не сме тръгнали да къртим дограмата де.... 8-)

VeSna
12-06-2008, 01:53
Всички момичета АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ без да си признават,гледат дупето на момчето!

Ако имаш дебел "задни части" си отхвърлен!Освен да плащаш кафета за друго няма да ставаш,ако имаш дебел "задни части".Ако не плащаш такситата или сметките значи няма да те извикат да излезе вечер някаде :? ПРАВЕТЕ СТЕГНАТИ ДУПЕТА И ЩЕ ПРАВИТЕ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ

НЕверно! поне за мен (явно не съм баш момиче тогава...), но аз гледам първо горната част на тялото - гърди, рамо и т.н. (все пак трябва да се "облягаш" на мъжкото рамо и трябва да "издържи"...) иначе харесвам нежността като качество...

sladky2009
12-06-2008, 02:02
Харесвам прическата :oops: ако е с малко по дълга коса и бритон отпред ии се възбуждам :oops: :-)
ако има такива да ми пишат :oops: :oops: :-)

Schneeflocke
12-06-2008, 02:26
А аз съм луда по коремчета. Ех, фетиши, фетиши...

pysanka
12-06-2008, 02:57
усмивката :)

GerYy
12-06-2008, 05:23
усмивката :)

me2 :grin:

pandelka
12-06-2008, 06:48
Така..да започваме:
1.Усмивката,очите,косата!
2.Дупето,Корема ... и т.н .
Но най -често се заглеждам в дупето и лицето ;) 8-) .

F_CK_all_I_need_is_U
12-06-2008, 07:22
Попринцип не гледам отделни части,а гледам да ми хареса като цяло.Не може само усмивката му да е сладка или само очите да са хубави. :D Но харесвам САМО много слаби момчета,като клечки :lol: И опредлено трябва да имат стил..
:smt003

6ibanqka
12-06-2008, 09:34
Аз съм момче , но мисля че вече съм им хванал критериите на момичетата...
Гледат първо начин на държание, общуване и акъл...
Гледат да си олегнал, мъжкар, да пускаш лафове на място и да нямаш високо его, също така да ги изслушваш!
След това да си стъпил на краката - работа, сигорност и пари.

Но на първо място преди да се заговорите, гледат как си сложен в тялото - стегнат ли си, избръснат , подържан , с чисти и нови дрехи ли си ... Комплексно е , но като цяло всяка една гледа тези неща .
Няма перфектни хора, но пък за това има химия... което е напълно човешко ;)
Да ме поправи някое женско, ако не е така :-P