Влез

View Full Version : Да действам или .... ами ако ...

xXx_ThePrincess_xXx
12-06-2008, 11:07
Такаа моят проблем е следният.. Харесвам едно момче..Той също има интерес към мен (знам това защото неговият най-добър приятел го е питал стотици пъти а и аз самата виждам интереса му :) ) .. Излизали сме няколко пъти, беше ми мн приятно с него, но винаги сме били с неговия приятел, но това не е кой знае какъв проблем де защото на мен ми е притно с тях.
Таа значии... в последно време се държи малко странно, имам в предвид това че някак си нз и аз .. но имам чувството че е съвсем малко, но е различен.. но може и да си внушавам де...
Искам да ми дадете съвет какво да направя .. да действам ли и да му кажа че го хар. (въпреки че той със сиг. знае) ... да го попитам ли дали иска да отидем на кафе само двамата... нз и аз ...дайте някои съветчета че в посл. време нз и аз какво да правя ..
Мерси предварително :-)
П.П. Аз съм на 15 и момчето е колкото мен :)

JustOneBoy
12-06-2008, 11:11
Не му казвай,че го харесаш (засега). По-добрата идея е да отидете на кафе само двамата.Хайде действай. ;)

Whyniser
12-06-2008, 11:13
Не му казвай,че го харесваш.Някой път като си говорите му намекни или кажи да се видите на кафе ли там какво искате кино или друго.

cinderella_gugutka
12-06-2008, 11:25
на.кафе.го.покани-само-2-та :)

xXx_ThePrincess_xXx
12-06-2008, 14:21
Аа някой ще даде ли съвет как да разбера дали все още има нещо към мен, защото съм нещо0о объркана :neutral: :(

WhenThugzCry
12-06-2008, 14:26
Покани го...не можеш да загубиш нищо,но можеш да спе4елиш нещо !

soul1199
12-06-2008, 14:28
Аа някой ще даде ли съвет как да разбера дали все още има нещо към мен, защото съм нещо0о объркана :neutral: :(emi,kato otidete na kafeto,6e se razbere,moje da go popita6 napravo,spox :) yspeh macka :-)

Mi6inka
12-06-2008, 14:45
абе хораа защо не говорите бее... :? отиваш и му казваш в очите че искаш да се видите само двамата... казваш му кво изпитваш .. питаш квото те интересува... какви са тея неща... най-добрия му приятел нз си какво... и ако не те харесва вече кво? Не е последното момче на света.. не губите нищо когато сте искрени... поне ти се дръж на ниво той като не е истиснки пич да ти каже всичко в очите.... Може би на много няма да се хареса мнението ми.. но не виждам каква е ползата от някакви такива неща... стойш в някакъв форум и се вайкаш,като можеш сама да направиш така че да си отговориш на въпросте.. ама то така е по-интересно да.. извинете...

xXx_ThePrincess_xXx
12-06-2008, 15:06
абе хораа защо не говорите бее... :? отиваш и му казваш в очите че искаш да се видите само двамата... казваш му кво изпитваш .. питаш квото те интересува... какви са тея неща... най-добрия му приятел нз си какво... и ако не те харесва вече кво? Не е последното момче на света..

аМм никой не е казал че той е последния на света.. тфа че сега хар. него и искам по някакъв начин да се сближа с него въобще не значи че е последият :)

zaraaa
12-06-2008, 15:32
Покани го да излезете, но само двамата :)

punkrock
12-06-2008, 16:52
Haresvam te ! Искаш ли да станем гаджета 8-) :D xahxhaxha

Mi6inka
12-06-2008, 19:28
действай мацко ... тва е... и да не се получи поне ще ти е леко че знаеш как стоят нещата и че си опитала... :-) ...

anSsito
12-06-2008, 19:35
Излезте само двамата на кафе.. Така по-добре ще успееш да разбереш как стоят нещата м/у вас понеже няма да сте заобиколени от още хора.. А и може да поговориш с него направо за да знаеш как стоят нещата или му намекни,че го харесваш.. А от неговото държание би могла да разбереш той какви намерения има..
Просто трябва да действаш.. ;)

fire_cat
12-07-2008, 07:22
Кажи му, че го харесваш, защото ако не го направиш, и той няма да го стори. Не е лошо да направиш първата крачка.

xXx_ThePrincess_xXx
12-08-2008, 21:14
добре де ... някои ми казват да му кажа, че го харесвам.. амии и друг път съм правила същото (и е било успешно) ноо нз този път се колебая... Някак си в посл. време май започва да се променя .. дали няма и друга :?
Мисля тази седмица да го попитам за кафе.. ами ако и тогава не стане нищо, но пък има все още някакви признаци ... ?? охх нз .. много съм объркана ... давайте ми съвети, чее нз и аз .. :(
Даже преди 2 дни някъде бил на имен ден и се беше напил ии ми званя и си говорихме мн време (а той беше пиян де) .. и нзз тфаа да го приема ли кат признак, че ми е званял илии кфо ?!

sladurankata90
12-08-2008, 21:21
добре де ... някои ми казват да му кажа, че го харесвам.. амии и друг път съм правила същото (и е било успешно) ноо нз този път се колебая... Някак си в посл. време май започва да се променя .. дали няма и друга :?
Мисля тази седмица да го попитам за кафе.. ами ако и тогава не стане нищо, но пък има все още някакви признаци ... ?? охх нз .. много съм объркана ... давайте ми съвети, чее нз и аз .. :(
Даже преди 2 дни някъде бил на имен ден и се беше напил ии ми званя и си говорихме мн време (а той беше пиян де) .. и нзз тфаа да го приема ли кат признак, че ми е званял илии кфо ?!

Еми мацко то човек като е пиян всичко прави.. т.е няма задръжки..щом се е обадил на теб а не на друг значи има симпатии към теб.. обади му се за кафенце.. поговорете и по държанието му ще разбереш дали те харесва.. Успех :)

xXx_ThePrincess_xXx
12-08-2008, 22:43
Еми мацко то човек като е пиян всичко прави.. т.е няма задръжки..щом се е обадил на теб а не на друг значи има симпатии към теб..

амм точно затова гоо и напитасах тфа за оная вечер.. :)

moon_flower
12-09-2008, 14:55
Според мен е глупаво да му кажеш,че го харесвапш.Като в пети клас.."Ами..аз те харесвам.."Просто действията са по добри от думите в такива случаи.

polichka
12-09-2008, 20:55
Просто му подхвърли небрежна покана за кафе,докато си говорите.Няма да изгубиш нищо ,даже напротив-дори да не спечелиш него ще си спестиш доста часове на чудене и притеснение :)

xXx_ThePrincess_xXx
12-10-2008, 08:50
Незнам дали да го приемам като прогрес или .. нз .. ноо ф последно време той също ми пише първи, нещата са както преди, смисъл по едно време си мислех че страни от мен обаче сега пак се държи както преди, но аз все още не съм му казала за кафето... мисля да го направя тези дни... ноо ако след това пак не стане нищо, но разбера по един или друг начин че има привличане и от негова страна, да му признам ли "чувствата" си илии ... :neutral: :?:

blood_dodo
12-10-2008, 09:02
Колко пъти трябва да ти се повтори едно и също??
Покани го да излезете...
Ние да не сме врачки да ти кажем какво му е в главата.
Плюс това на 15 е нормално да се променя.

xXx_ThePrincess_xXx
12-10-2008, 09:04
Колко пъти трябва да ти се повтори едно и също??
Покани го да излезете...
Ние да не сме врачки да ти кажем какво му е в главата.
Плюс това на 15 е нормално да се променя.

що не прочетеш какво съм написала и след това да ми "говориш" с такъв тон ...
че ще го каня да излезем, ще го направя, ама питам дали ако не стане нищо дали да му кажа че го хар. ии тем подобни .. ;) |(

blood_dodo
12-10-2008, 09:08
Само за протокола - всичко изчетох.
Ти как си представяш да мине срещата ви?
"Знаеш ли, аз много те харесвам."
Не знам за теб, ама на мен не ми звучи много добре.
Може и само с намеци да стане работата, но ако се спече и не направи нищо - действай ти.

xXx_ThePrincess_xXx
12-10-2008, 09:11
Само за протокола - всичко изчетох.
Ти как си представяш да мине срещата ви?
"Знаеш ли, аз много те харесвам."
Не знам за теб, ама на мен не ми звучи много добре.
Може и само с намеци да стане работата, но ако се спече и не направи нищо - действай ти.

ем ей тфа имах предвид.. аа за тфа "знаеш ли, кфо, аз те харесвам.." .. естествено, че няа да му го тресна по тоя начин.. исках да кажа че ако видя намеци от негова страна, дали да си му кажа (по някакъв начин) че го харесвам ;)

blood_dodo
12-10-2008, 09:11
Между кажа и покажа има съществена разлика. Второто е за предпочитане.

xXx_ThePrincess_xXx
12-10-2008, 09:14
еми нз аама май съм имала доста "показвания", които той е забелязвал... същото е имало и от негова страна ....

midle
12-10-2008, 15:06
Ако бяхте над 25 щеше да се получи страхотна тройка ...

xXx_ThePrincess_xXx
12-11-2008, 18:43
e да ам не сме ;]]

MakeMeFeel
12-12-2008, 08:21
Ако цапа и мирише 8-) Недей му мисли толкова ... нали знаеш за патката .. една патка мислила , мислила ... 8-) Или май беше кокошка 8-) Няма значение разбираш ми мисълта надявам се 8-)

pandelka
12-13-2008, 12:24
отидете някъде и си поговорете. : )

jjjjjj6363
12-13-2008, 13:49
zna4i pogledni nesh tata ot strani
toi ima interesi kum tebe no qvno nesmqta da pravi nishto ti go haresvash i si gotova da deistvash emi ti rakovodish parada po dobre mu kaje