Влез

View Full Version : Проблем вкъщи

DaemonBoy
12-06-2008, 12:17
Ами откъде да започна.Котката ми Джена(която е персийка) снощи почина. Аз много трудно бих се преборил със смърта й, но повече се безпокоя за майка ми, която все още не може да го преодолее.Аз лично съм много разстроен, защото беше изключително хубава котка, игрива и с характер. :( :cry: Не искам повече друга котка, куче и т.н. Майка ми също.Тази сутрин баща ми дойде, той също много плака за нея.После отиде да я погребе.Кажете ми какво да направя за да преодолея загубата и да помогна на майка ми.

Madn3s5
12-06-2008, 12:30
Съжалявам за котката ти..успокой майка си като и кажеш че такива неща се случват рано или късно..аз те съветвам да си вземете друго коте,или куче,което макар и да няма да заличи спомена ви за тази ще ви помогне да го преодолеете по лесно и да продължите напред. :)

mynichka
12-06-2008, 12:57
аз имам куче и също знам ,че все някой ден ще настъпи този момент да почине ии :( :( :( :( :( :( та то е вече 8 години навсякъде с нас ..но моя съвет е не си вземайте друго куче, коте ..нищо..защото и за него после ще страдате

DaemonBoy
12-06-2008, 13:32
Аз никога повече не искам друго коте.Просто като знам, че ще преживея отново това и ... Сега като излязох до магазина се обърнах да погледна да не вземе да излезе навън.Сега ми предстои и още много. Да свикна с мисълта, че няма да я има повече.Тя последният ден сякаш предусещаше това.Все стоеше покрай мен и майка ми.Все мъркаше.Просто не мога да го преживея. :cry: :cry:

ANTIHUMAN
12-06-2008, 13:49
,,И да живееш добре, умираш!'' Моя котарак умря, още не съм го преживял, а минаха 5-6 години! Живота е борба човек. Всички умират рано или късно!