Влез

View Full Version : Спане в приятеля...ПРОБЛЕМ!!!

MartiSSima
12-06-2008, 13:54
М както всички така и аз си имам дребни семейни проблеми какъвто е и този ... Та става въпрос че имам сериозен приятел и всичко ни е супер ноооооооооооо той иска да спя в тях...То лошо няма заспиваме и ставаме в 4 сутринта за да ме прибере...Малко кофти и за мен и за него той на работа а аз го дигам през ден така в 4.Проблема ми е РОДИТЕЛСКОТО ТЯЛО.Винаги съм се разбирала с майка ми и по принцип е много разкрепостен човек.Разбира ме и не ме е ограничавала, но тука иде НО-то, пъне се като магаре на мост и се се мръщи като и кажа че оставам в тях и след "разговора" приключваме със сърдити физиономии,кофти реплики и накрая съм пак в 4 часа сутринта удома за да угодя.Дайте някакъв съвет какво да правя, вече ми писна!!!Няма оправия...

xSaShEtOx
12-06-2008, 14:20
На колко си години и той на колко е , защотото от това зависи всичко :(

MartiSSima
12-06-2008, 14:22
Аз съм на 20 той на 21.Абе чесно казано тука не ми пука какво ще ми кажат хората.Просто диря мнения щото аз се изчерпах!

Vilsy
12-06-2008, 14:30
Popitaj majka ti zashto se durji taka.Obqsni i,che mojesh da otgovarqsh za jivota si sama :)

chokolate_girl
12-06-2008, 14:35
Леле какво толкова,ти си голямо момиче и можеш да правиш каквото поискаш.Живота ти е в твои ръце.Защо майкати се опитва да те контролира ,когато можеш и сама да си решиш.
Кажи и ,че искаш да и докажеш,че можеш и сама да се оправяш,че
вече си голяма и можеш сама да определяш какво да правиш...
Попитай я до кога смята да те контролира.. :o
да няма монахиня да те прави :( :?

ThePowerOfLove
12-06-2008, 14:50
Щом си на 20 мисля, че твоето решение трябва да тежи повече от мнението на майка ти ;) Не може цял живот да ти казва какво да правиш...

darla
12-06-2008, 15:03
a za6to puk to4no v 4 trqbva da si si u vas?

Diam0nD
12-06-2008, 15:43
вечерен час хахаха 10 годишен-8 часа ... явно на 20 е 4 :lol: иначе тъпо е бее ... да си представи че си на дискотека хахаха същотото е ... пак не спиш у вас :D

Rofl4e
12-06-2008, 21:01
ти си вече пълнолетна защо се влиаеш на мнението на родителите си?! Просто им казваш тази вечер ще спя у гажето тръшваш вратата и да не ти пука! Аз съм на 15почти 16 и когато им казажа че ще спа у гажето няма никакъв проблем :shock:

MartiSSima
12-07-2008, 10:03
Абе така е спор няма и аз мисля че там съм сбъркала в смисал директно да и го кажа...Надявам се тая седмица да постигна желания успех че ми писна вече ...

Rofl4e
12-07-2008, 20:32
като им го кажеш право в очите сподели какво е станало плс :-)

MartiSSima
12-07-2008, 21:55
като им го кажеш право в очите сподели какво е станало плс :-)

М първо мерси че си се отнесла сериозно към темата ми.
Ами какво да е станало всъщност сме заедно от скоро.Ходим в тях зяпаме тв или някой филм той заспива и аз всеки път или почти всеки път го дигам м/у 3:30-4:00 за да ме прибере вкъщи.Проблема е майка ми с баща ми напоследък не се разбираме и знам че ако и кажа на нея тя ВИНАГИ ще ме покрие пред него.Както и да е винаги ми излиза с репликата не ти ли е неудобно?!От какво да ми е неудобно той си живее в тях в неговата стая сме с майка му се запознах и тя (майка му) все казва: "радвам се че сте тук а не по улиците да се мотате че като го знам как кара като дивак чак се побърквам".Общо взето няма никакъв проблем от тяхна страна ама майка ми се е запънала и аз нз защо.Питам я добре де ти никога ли не си го прайла това ...отговор НЕ не съм...ииииииииииии ми излиза с номера че ще ми се расърди и няма да ми говори а знае че това е удар под кръста и ще ми е кофти...Направо съм с вързани ръце и все и повтарям че знае къде и с кого съм знае че може да ми има доверие обаче...(неведнъж съм и го доказвала)...Питам я ти кво искаш да те лъжа както познати и приятели лъжат родителите си.Радвай се че ти казвам, а тя ме гледа и хем иска да каже окау няма проблем върви хем неще........ Е аз съм на 20 години като стана на 40 пак ли трябва да питам ба* м*муууууу :-x :-) [/i]

Water
12-08-2008, 05:53
е като си на 20 няма проблем а защо не той да спи във вас

DiScOnEcTeD
12-08-2008, 15:35
Щом си на 20 мисля, че твоето решение трябва да тежи повече от мнението на майка ти ;) Не може цял живот да ти казва какво да правиш...
така ее би следвало вече почти сама да взимаш решения .... тя няма никакво право да го прави ...

MartiSSima
12-09-2008, 13:40
В момента имаме и други семейни проблеми т.е между нашите и ако дойде той баща ми ще полудее.В смисъл говоря като характер че се е променил много и стигам до извода че никога не съм го познавала.Просто взех да забелязвам че проблемите между нашите се отразяват върху мен и сестра ми...А това е ЗЛЕ :-x