PDA

View Full Version : Какво използвате за...

girl4eety
12-07-2008, 11:43
Здравейте. Преди докато си четях в форума ми дойде една идея, нека в тази тема всеки да напише
1.Коса
-какви шампоани, балсами, маски и т.н използате за косата си...
2.Тяло
- упражнения, всичко което правите за да имате хубаво тяло...
3.Нокти
-лакирате ли се, ако да как, едноцветно или си правите някакви рисунки, как си подйржате ноктите...
4.Гримове
-какви гримове имате, как най-често се гримирате...
5.Напишете всичко, за което се сетите как се подържате, което не е казано по-горе...

П.С. - На който не му харесва темата да не пише!!! :)
Хайде пишете, дано ви хареса темата :-)

gabi_94
12-07-2008, 11:57
косата - мия си я през два дена с шампоан хед енд шолдърс ментол, балсам не ползвам, защото ми се омазнява по-бързо, имам една маска за цъфтящи краища на шварцкопф, но рядко я ползвам. Като се изкъпя си подсушавам косата с кърпа и я суша като използвам кръгла четка - става мекичка и хубава.
тяло - абсолютно нищо не правя да поддържам форма - тъпча се и пак съм си слаба и с плосък корем.
нокти - поддържам ги чисти и на нормална дължина, мажа ги с масло на икаров, понякога ги лакирвам.
гримове - не ползвам много гримове, имам черен молив, спирала, сенки, няколко гланца и пудра. Всеки ден си слагам гланц, често и черен молив - останалите неща слагам рядко по специален повод - не мисля че трябва да се цапотя с кво ли не.
кожа - против пъпки ползвам почистващ тоник на ейвън и едно лосионче от аптеката до нас - тяхно производство е - нищо особено, но има страшен ефект.
зъби - мия си зъбите по 2,3 на ден, почиствам ги със специални четчици, но този навик си го създадох защото нося брекети.

мисля че това е всичко, което правя за да се поддържам добре, не включвам много подробности - общо казано. :)

gabi_94
12-07-2008, 12:01
косата - мия си я през два дена с шампоан хед енд шолдърс ментол, балсам не ползвам, защото ми се омазнява по-бързо, имам една маска за цъфтящи краища на шварцкопф, но рядко я ползвам. Като се изкъпя си подсушавам косата с кърпа и я суша като използвам кръгла четка - става мекичка и хубава.
тяло - абсолютно нищо не правя да поддържам форма - тъпча се и пак съм си слаба и с плосък корем.
нокти - поддържам ги чисти и на нормална дължина, мажа ги с масло на икаров, понякога ги лакирвам.
гримове - не ползвам много гримове, имам черен молив, спирала, сенки, няколко гланца и пудра. Всеки ден си слагам гланц, често и черен молив - останалите неща слагам рядко по специален повод - не мисля че трябва да се цапотя с кво ли не.
кожа - против пъпки ползвам почистващ тоник на ейвън и едно лосионче от аптеката до нас - тяхно производство е - нищо особено, но има страшен ефект.
зъби - мия си зъбите по 2,3 на ден, почиствам ги със специални четчици, но този навик си го създадох защото нося брекети.

мисля че това е всичко, което правя за да се поддържам добре, не включвам много подробности - общо казано. :)

stasitooooo
12-07-2008, 12:37
kosa-na nivea za normalna kosa,balsama mi e su6to na nivea
tqlo-az sam tanciorka i vs den go natovarvam s vsqkakvi rastq6ki, koremni, licevi i mn mn drugi
nokti-vinagi dulgi estestveni i nalakirani s nai-razli4ni 6arki, imam 43 laka.
grimove-tolko mn 4e nz ot kade da zapo4na.Spirali 3-4, molivi, puddri, vsqkukvi senki, fon du teni 5-6, o4na linia, ruj, i t. n.
za dr ne se se6tam :-)

slim__shadygirl
12-07-2008, 13:49
1.Коса
Мия я с шампоан на Vichy подсушавам първо с кърпа после нанасям кристали на вече влажната коса и доизсушавам.Понякога я изправям понякога я къдря според зависи 8-) (гледам да не я третирам мн мн)
2.Тяло
Най-често го натоварвам с танци и гледам да ходя често.Понякога и на фитнес ходя.Мн обичам да тичам ,правя и упражнения:D
3.Нокти
Обожавам да си лакирам ноктите,да си рисувам най-различни неща на тях (даже тфа ми е нещо като хоби :D )
4.Гримове
Имам мн гримове ма гледам да не си слагам мн мн.Използвам редовно фон дъо тен пак на Vichy,спирала и черен молив на Avon,гланц или балсам :)

GaBiIi__
12-07-2008, 14:20
ima o6te pone 1 takava tema

darla
12-07-2008, 14:52
1.Kosa:miq q 2-3 puti v sedmicata s 6ampoan i maska Elseve za boqdisana kosa,ne izpolzvam kristali,za6toto miq omaznqvat.Boqdisvam q vednuj v meseca s poq Garnier mnogo svetlo pepelqvo ruso.Sled izmivane q podsu6avam,posle ili q izduhvan ili q kudrq.Izpolzvam pqna za kosa Taft-4ernata i lak Taft(redko slagam lak)

2.Tqlo-hodq na aerobika,3 puti v sedmicata,bqh sprqla za nqkolko meseca,no otnovo zapo4nah,sauna su6to,masaji.Ne qm hlqb(za6toto ne obi4am) i sladko(za6toto ne obi4am). Izpolzvam du6-gel Addidas Full Vitality,roll on-Addidas ili Little Black Dress.Losion za tqlo -Yves Rocher,parfum Bulgari Omnia Amethyst ili Sarah Conor.Izpolzvam krem za ruce Garnier s glizerin(4erveniq) za suhi ruce.

3.Nokti:ne obi4am ni6to izkustveno vuv viziqta-kosa,gurdi,no se naloji da si sloja noktoplastika,za6toto moite nokti sa muni4ki i grozni.Ot 3god sum s noktoplastia,hodq na manukir vednuj v sedmicata,ako si skapq laka,koito mi e napravila tq,se lakiram v doma6ni usloviq do sledva6tata sedmica.Maja noktite i koji4kite s olio za nokti na Ikarov i moliv Abalico.

4.NE izpolzvam kozmetika na Avon(osven roll ona Little Black Dress),prez denq slagam mn lek grim-suvsem malko fon diu ten,spirala i 4ervilo sus silikonovo balsam4e.Ve4er estestveno ssi pravq ve4eren grim-fon diu ten,ruj,senki(opu6en grim).o4na liniq,mli i spirala,otnovo 4ervilo i silikonovo balsam4e.Vku6ti NIKOGA ne stoq s grim.

5.imam adski 4ista koja na liceto i tqloto,za tova ne mi se nalagat piling maski,mahane na 4erni to4ni,mazila protiv akne i t.n. Ponqkoga izpolzvam garnier pure 3v1 prosto za pro4istva i osvejavanene na liceto-nai-ve4e sled prekarana no6t v nqkoi bar,kogato kojata na liceto mi se e "nadi6ala"s gadosti.Ostanalite produkti za tqlo izredih po-gore.

Za sega se se6tam za tova.Masajite sa vajna 4ast ot podrujkata na tqloto mi.

LovelyGirl
12-07-2008, 15:25
1.Коса-шампоан на Елсев заздравяващия и вчера си взех на Нивеа също заздравяващия.Балсам и маска 2 в 1 на Гарниер и тоник за коса на Билка.
2.Тяло-не правя упражнения.Преди ходих на аеробика,но я спрях.
Ползвам душ гел на AVON,но не съм доволна от него,много е нетраен и ще го сменям.Лосиона ми за тяло е на Evoluderm и е страхотен :) Крем за ръце на Билка и за лице(и нокти) също на Билка.
3.Нокти-лакирвам ги 1 път седмично,дългички са си,нямам нужда от изкуствени.Винаги им правя декорация.Използвам и лак с/у пожълтяване на ноктите,защото от лаковете много ми пожътяваи,и той помага :)
4.Гримове-фон дьо тен използвам почти всеки ден,на Eveline.Сенки за очи-вечер,спирала и черен молив през деня,и не много често перли.Червило само през деня-вечер не :)

Seducti0n
12-07-2008, 15:35
Шампоана за коса го сменям периодично, но предпочитаните от мен марки са:
-Гарние-плодов
-Пантен
-Елсев

Маска за коса си слагам съвсем малко, и тя е от плодовата серия на Гарние, иначе си пръскам и едно спрейче на Шварцкоп, много вкусно мирише. :smt007 :smt007

Суша я, ако трябва да излизам скоро след като съм излязла от банята, преса рядко използвам. :)

Ноктите, почти не остават без лак.Хубави си, най-вече лакирани в червено, лилаво.Най-различни нюанси на двата цвята. :)

За тялото-Сапунче Джонсън Бейби.Лицето си го мия с едно гелче на финландска фирма, но не съм особено доволна.Понякога слагам и кремче.Колкото до грим-през деня пудра и балсамче, понякога и черен молив, но относително рядко.
Упражнения вкъщи не правя, 3 пъти седмично ходя на тренировки/лека атлетика/.

Това е общо взето.

marilyn
12-07-2008, 15:51
1.Коса --> Къпя си косата 2 пъти седмично с един италиански професионален шампоан, от който съм много доволна. Балсам слагам понякога, общо взето какъвто мама купи.

2.Тяло --> Емии тука с упражненията... имам нужда ама нямам време и ме мързи така че нищо не правя..., май скоро ще почвам фитнес..., иначе се къпя с душ-гел (сега с Палмолив) и се мажа с лосион или бебешко олио на Джонсънс... :)

3.Нокти --> Лакирам се всеки ден без събота и неделя за да ми почиват ноктите. Първо си слагам заздравител 3в1 на Перфект. Най-често съм с черен лак, нося също червен и лилав. Нося ноктите си винаги дълги.

4.Гримове --> Слагам си пудра понякога, винаги гланц (най- често на Нивеа череша или ягода), молив за очи(черен) отдолу на очите и черна спирала, сенки рядко, ако си слагам са графитено сиви или кафяви. (то на моите сини очи не се намират много цветове, които да отиват) :)

5. Да допълня само, че ползвам някакъв почистващ гел за лице на Ейвън и против пъпки ползвам Далацин и съм много доволна! :)

GbSy
12-07-2008, 16:13
1.Коса
Мия си я 3-4 пъти в седмицата... като се омазни. Ползвам един немски шампоан на Pool за възстановяване, или пак на същата марка за обем. Иначе ползвам различни шампоани, много доволна бях от Клиър за мазна коса. Балсам не ползвам - омазнява ми се много. Маски и т.н. - не ползвам.
Суша я със сешоар почти всеки път, но не съм забелязала да ми става по-гадна... дори по-хубава ми става. Самия ми сешоар е 1900w, с йони. Aко я оставя да изсъхне по естествен начин, става на много красиви вълни, но често се развалят. Понякога преди да я изсуша/или да о я оставя да изсъхне/ си слагам пяна за обем - зелената на Тафт. Лак за коса ползвам пак на Тафт - черна и лилава опаковка.
2.Тяло
Не спортувам, не се храня здравословно... лошо е, обаче нито едното нито другото ме влече. Добре изглеждам, малко има да се стегна... но всеки ден си танцувам из нас, а това си е един вид тренировка... :D
3.Нокти
Оставих си ги напоследък, че се изтощиха... бяха дълги и все с лак, обаче се счупи един и ги изрязах. Е, те пак пораснаха и сега мисля да ги огормя квадратно и да се лакирам. Лакирам се в един цвят, не си правя рисунки, защото не мога, пък лепенки не си слагам, защото не ми харесва как стои. Цветовете, които ползвам са бяло, светло розово, металическо лилаво /нещо такова е/ и телесен.
4.Гримове
Ползвам вода за почистване на лицето на Биодерма, много съм доволна; измиващ гел на Лореал Пюр Зоун; една избелваща маска на никому известна марка /в Билла ги има за един лев две, на някаква си Аптека Амингер... въпреки скромната си цена, съм много доволна/; кремове - два - един на Елеа, в синя тубичка, ежедневен, и любимия ми Бочко... майка ми казва, че съм пристрастена към него и е права... :-D ; иначе ползвам антибактериална пудра на Манхатън, кафяв молив за очи, ако се сетя ... и винаги, ама винаги гланц. Пристрастена съм и към това. Имам сигурно 20 гланца... :D. В това се състои "гримът" ми.

И наистина, имаше такава тема, даже помня, че скоро беше актуална, а и беше доста по-богата. А заглавието й беше:"Каталог на личната козметика". ;)

lori
12-07-2008, 16:28
Коса:
Мия я 2 или 3 пъти в седмицата със шампоан хед енд шоулдърс оушън нещо си. Балсам слагам рядко. Използвам още хининова вода и понякога кристали. Суша я със сешоар и кръгла четка, рядко използвам преса. Лакът ми беше на Тафт, сега пак мисля такъв да си купувам.
Тяло:
Обичам тичането и правя различни упражнения вкъщи (коремни преси, клякания и т.н.), а за фитнес нямам време и воля. Уж ям здравословно, не се тъпча като прасе, обаче пак се чувствам дебела....
Нокти:
Слагам лосиона на Икаров, преди ги мазах и с някакви кремове и лакове за заздравяване.Най- често ги лакирам в телесен цвят, по- рядко в червен, зелен, жълт, светло и тъмно син. Обичам да си рисувам разни неща по тях.
Гримове:
Имам ужасно много гримове, но не ги използвам. Слагам си спирала понякога, винаги гланц, почти винаги сенки, рядко молив. ФДТ и пудра мноооооого рядко почти никога.

tonie__
12-07-2008, 17:13
-коса
мия си я през ден с едн шампоан на Дулгон ( с прасковка :D ) задължително с балсам -сега ползвам един на Шаума за обем , като се изкъпя подсушавам малко с кърпа и си слагам хининова вода в корените и евентуално ако ще се изправям с преса и течни кристали
-тяло
ходя на модерен балет и понякога ако имам време правя и упражнения вкъщи ; ям каквото ми падне :D
-нокти
имам дълги , но за съжаление чупливи нокти.по 2-3 пъти на ден си слагам един growth booster и вечерта като се лакирам първо си слагам заздравител ; лакирам се абсолютно всеки ден според тоалета ( приятелките ми ми се подиграват , че по цял ден се лакирам :D :D )
-гримове
имам от всичко по много :D най-вече от спиралите - 8 и всяка е на различна марка за различно нещо 8-) ;най-често слагам фдт , спирала , молив за очи и задължително през зимата едно червилце на нивеа за напукани устни :)
-мия си лицето всеки ден по 2 пъти със сапунче,едно лосионче за пъпки,избелващ гел,салицилов спирт с разтворено вътре лекарство , на което забравих името ии едно испански кремче , че от спирта ми се изсушава кожата ;; благодарение главно на спирта имам пъпки само когато съм неразположена 8-)
-мия си зъбите по 2-3 пъти на ден с избелваща паста за зъби - има ефект

емии тва е май :P

tItEufFf
12-07-2008, 17:31
1.Коса
- Обикновено шампоаните на Нивеа. Правя си понякога маска със зехтин. И имам един спрей, който го ползвам само като съм си горила косата..
2.Тяло
- Нищо не правя, голям мързел съм
3.Нокти
-Режа ги редовно и ги поддържам чисти.
4.Гримове
-Кафява спирала и светъл фон-дьо-тен

Jaffs
12-07-2008, 17:32
1. Коса - Косата си мия през два дни, понякога по-често. Шампоана, маската, балсама и всичко за косата ми е на Mizani. Сега си взех отново маската на L`occitane за блясък и като свърши моята ще започна с нея. След като изляза от банята впръсквам хининова вода и я оставам да поизсъхне сама и тогава я суша. Рядко я изправям, защото е доста права, но като го правя ползвам продукти CHI. Понякога я къдря с едни нагряващи се ролки.
2. Тяло - Не ходя на фитнес, не ми е приятно вътре. Предпочитам да бягам или да играя нещо, но в повечето случаи – ям. Всеки месец ходя на масаж, козметик, кола маска. На сауна ходя по-рядко, все нямам време. Тази година реших да не ходя на солариум. Къпя се два пъти дневно, сутрин преди работа и вечер. Душ геловете ми са на VS и Nivea. Ексфолирам си кожата с утайка от кафе. Лосионите за тяло, които ползавам най-често са на Фармаси или на VS. Понякога си слагам и бебешко олио, ама рядко. Парфюмите, които ползвам най-често са Femme – Boss; Banana Republic – Rosewood; Dupont – Blanc. Стикът ми е на Vichy с една зелена капачка.
3. Лице - Имам чиста кожа и не ми се налага много да се тревожа. Ходя да ми я почистят два или максимум три пъти в годината при козметик, иначе вкъщи. Маските, които ползвам най-често са хидратиращата на Clinique и почистващата на Vichy. Скоро си взех и един гел на L`Oreal, но ми кожата ми стана суха и ще спра да го ползвам. Кремовете ми за лице повечето са на Vichy и Lumene. Ползвам и Бочко. Тоалетното ми мляко е на L`Oreal, а очният грим си трия с Ив Роше.
4. Грим - Гримирам се всеки ден, но леко. Не харесвам прекалените неща. Спиралата и фон дьо тена са на Dior. В момента перлите ми за лице са Seventeen. Сенки имам доста палитри,но за ежедневен грим ползвам две на Bourjois и Аrtdeco, защото са по-малки и така лесно ги взимам в чантата, ако има нужда да си пооправя грима. Като излизам ползвам една палитра с 88 цвята на Artistik. Черният ми молив е Lancome. Постоянно купувам гланцове, но най-често ползвам два на Lancome и Artdeco. Имам чак на ключовете си един на Bourjois :D
5. Нокти - Ноктите са нещото, за което не се грижа кой знае колко. Ходя на маникюрист повече, за да ми ги оформи, от колкото за да ми ги лакират. Лакирам ги предимно в тъмни цветове – лилаво, черно, червено или френски.

o0ps
12-07-2008, 18:30
Коса - Шампоан на Елсев - жълтия, маска за коса на Миосотис, кристали на Сери.
Тяло - Три пъти в седмицата балет, не ям пържени храни (с изключение на чипс де) :-D .
Нокти - Винаги първо основа, по-бледи цветове или сив брокатен лак.
Гримове - Спирала, молив, сенки и гланц. Фон дьо тен само ако ми излезе някоя пъпчица. Три пъти в седмицата си почиствам лицето с измиващ гел, един път в седмицата маска, всеки ден хидратиращ крем.

marilyn
12-07-2008, 19:24
Коса - Шампоан на Елсев - жълтия, маска за коса на Миосотис, кристали на Сери.
Тяло - Три пъти в седмицата балет, не ям пържени храни (с изключение на чипс де) :-D .
Нокти - Винаги първо основа, по-бледи цветове или сив брокатен лак.
Гримове - Спирала, молив, сенки и гланц. Фон дьо тен само ако ми излезе някоя пъпчица. Три пъти в седмицата си почиствам лицето с измиващ гел, един път в седмицата маска, всеки ден хидратиращ крем.

Izvinqvai, kakyv hidratira6t krem polzvash?

o0ps
12-07-2008, 19:58
Кожата ми е адски суха и след използването на купища най-различни кремове се убедих, че обикновената Нивея в синя кутия ми дейста най-добре. Ама ако не ти е толкова суха този (http://www.nivea.bg/products/show/%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%20%D0%BA%D1%8 0%D0%B5%D0%BC%20%D0%B7%D0%B0%20%D1%81%D1%83%D1%85% D0%B0%20%D0%B8%20%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0 %B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0%20%D0%BA%D 0%BE%D0%B6%D0%B0) ще ти свърши работа. Хубаво е кремчето, просто не достатъчно силно за моята кожа. :D

Sigrina
12-07-2008, 20:04
1.Коса - Keranove, хума, тривитаминол, масло от мащерка.
2.Тяло - Танци
3.Нокти - Лакирам се веднъж месечно, обикновено в един цвят с някаква декорация. През останалото време използвам един балсам за нокти Макси
4.Гримове - Имам много хубава маркова козметика, но използвам само почистваши лосиони, една маска на Vichy и тоалетни трици. Гримирам се само за поводи... Иначе всеки ден балсам за устни :Ь
5. Винаги усмихната :)

marilyn
12-07-2008, 20:13
Кожата ми е адски суха и след използването на купища най-различни кремове се убедих, че обикновената Нивея в синя кутия ми дейста най-добре. Ама ако не ти е толкова суха този (http://www.nivea.bg/products/show/%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD%20%D0%BA%D1%8 0%D0%B5%D0%BC%20%D0%B7%D0%B0%20%D1%81%D1%83%D1%85% D0%B0%20%D0%B8%20%D1%87%D1%83%D0%B2%D1%81%D1%82%D0 %B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0%20%D0%BA%D 0%BE%D0%B6%D0%B0) ще ти свърши работа. Хубаво е кремчето, просто не достатъчно силно за моята кожа. :D

Мерси за отговора. Ми не ми е мн суха кожата, а и аз ползвам Нивеа (синята кутия), харесва ми кремчето, освен че хубаво ми действа и не е скъп. А линка който си ми пратила нз защо ама не ми се отваря. Поздрави. :)

Wrathchild
12-07-2008, 20:51
Коса - мия я всеки ден, най-често с жълтия и розовия на Elseve, Garnier Fructis, Nivea... и понякога на Johnson's baby. Рядко си взимам друг шампоан, освен изброените. Пръскам й хининова вода и 2 пъти в седмицата правя маски с нагорещен зехтин.
Тяло - нищо не правя, имам бърз метаболизъм и не ми се налага. Обезкосмяване и лосионите след него не мисля, че са нещо специално. След бръснене на подмишниците и интимните части ползвам бебешко олио на Johnson's. А след епилация на краката - лосион за тяло с кокос на Yves Rocher.
Лице - мия го с Garnier 3 in 1 и слагам крем за лице. Предпочитам на Nivea и Vichy.
Нокти - поддържам ги с йод, масло за нокти на Икаров, зехтин и хининова вода. Когато ги лакирам зависи от настроението как ще бъде, но почти винаги си правя някаква декорация.
Грим - не слагам особено често, но когато слагам гледам да е нещо леко и ненатрапващо се - последния път минах само с фон дьо тен, молив за очи и спирала. Получи се много добре.

bloodyF
12-07-2008, 21:35
1.Коса

шампоан-от фризьорката ми system professional...
балсам-не ползвам
кристали-на Рене Фуртерер

всеки месец ходя на фризьор за връхчетата
след като я измия с кръгла четка и сешоар я изсушавам ;)
2.Тяло
50 коремни преси като стана и 50 преди лягане
3.Нокти
ходя на маникюрист всяка седмица
4.Гримове
всеки ден се гримирам по следния начин :
1,пудра
2.руж/перли
3,сенки в зависимост от дрехите
4.спирала и молив
5.молив за устни и гланц
5.Напишете всичко, за което се сетите как се подържате, което не е казано по-горе...

след къпане един лосион с череши на Fruttini :) лицето си го почиствам с Гарниер 3 в 1

darla
12-08-2008, 08:07
^losionite na Fruttini sa naistina mnogo gotini i sveji-az izpolzvah dosta vreme tozi s menta i limon-taka mi tonizira tqloto,4e nqmam dumi :)

marilyn
12-09-2008, 16:58
^losionite na Fruttini sa naistina mnogo gotini i sveji-az izpolzvah dosta vreme tozi s menta i limon-taka mi tonizira tqloto,4e nqmam dumi :)

Аз си бях харесала преди един на Фрутини, но нз защо не си го купих. Искам да те питам след като се намажеш остава ли ти аромат по кожата, защото една фр ми каза, че не е доволна (а предполагам зависи и от кожата де) :)

darla
12-09-2008, 19:14
da,az...po to4no muja mi mi be6e kupil losion za tqlo i du6-gel na Fruttini-tozi s menta i limon i kojata naistina ima6e aromat dosta dulgo vreme,trqen e spored men i aaadski osvejava-az za tova si haresvam tezi "tonizira6tite" i sovejava6ti aromati.az sum mnogo dovolna,zaslujava si da probva6 :)

shmatka888
05-25-2009, 10:22
1.Коса
-Мия си косата 2-3 пъти седмично. Правя и домашни маски с тривитаминол и др. След къпане на влажна коса си слагам кристали и хининова вода когато имам. Косата ми е къдрева, уж гледам да не я изправям много защото много взе да пада и уредя, тънка е..ноо пак си я изправям :D ...
2.Тяло
- Не правя почти никакви упражнения..ходя на танци.Слаба съм ноо имам малко нужда да се стегна :)
3.Нокти
-Ноктите ми са слаби и се чупят и разслояват...лакирвам ги ама гледам и понякога да ги оставям нелакирани.Лакирвам се едноцветно защото ме мързи да правя нещо др :D
4.Гримове
-Не се гримирам много-малко фон дьо тен (понякога и без ) черен молив и спирала

aguilera
05-25-2009, 11:34
1.Коса- сега използвам шампоан на GLISS (сравнително доволна съм), балсам рядко слагам. И сега ще си купувам кристали.

2.Тяло-предимно с танци, преди правих коремни преси и упражнения с фитнес топка, а след това спрях.Сега мисля отново да почна с тези упражнения, защото наистина имаше ефект (препоръчвам ви ги).

3.Нокти- ноктите ми по принцип за много твърди,но след изпиляване задължително слагам заздравител.освен това ползвам крем за ръце и нокти и антибактериален спрей. Лакирам ги според настроението ми.

4.Гримове-аз съм много начинаеща , ама много. :D Затова имам много малко гримове (един фон дьо тен,молив,балсам за устни и спирала)Много съм зле с гримирането и затова избягвам да рискувам. :D Но главната причина да не се гримирам често е ,че имам чувтвителна кожа, а продуктите за чувствителна кожа по начало са по-скъпички.

5.Лице-почиствам лицето си с лосион на Лореал.Ползвам и кремче на Нивея, но слагам по много малко,защото кожата ми е много млада и не искам да се омазни.

puhi14
05-25-2009, 11:59
ЗА косата си полагам най-много грижи.Ползвам шампоан на Dove,балсам на Wash&Go против накъсване на краищата.За обем се правя с лак и преса в корените.ЗА тялото...мм имам хубаво тяло :oops: но не правя нищо специално.В даскало играя волейбол,всеки ден ходим с втория ми баща да играем федербал и т`ва... Мия се с душ гел на Adidas,използвам дезодорант на Adidas,ролка на Nivea-Pearl beauty,тялото си го мажа с кремче на Евтерпа с каково масло(и ръцете си мажа с него).Ползвам и един спрей за тяло на Avon с черна череша :grin: .Не използвам 50 кремове ,за да нямам пъпки,а вечер си мия лицето със сапунец и после го мажа със Здраве.Кожато ми хубава само от това.Преди да тръгна за даскало си слагам крем за лице на Regal,но не,за да нямамм бръчки,а за да покрие както трябва пудрата,спирала и безцветен гланц.Нищо друго. :wink: ъм..лакирана съм почти винаги.Обикновено в светъл лак с някаква семпла декорацийка...през една-две седмици се лакирам със заздравител за нокти,за да не ми се чупят и...т`ва е...
Повечето ми дрехи са от Теранова. 8)
П.П : ТЕмата е много яка! :)

WildGirl
05-25-2009, 12:12
1.Коса
мия си косат апрез два-три дена с Елсев, балсам не използвам
един път в седмицата си правя маска с тривитаминол
суша я със сешоар като преди това си слагам кристали и термозащитен спрей
2.Тяло
правя коремни преси и още някакви упражнения вкъщи и мисля да почна да бягам сутрин
3.Нокти
-почти постоянно съм лакирана, нямам нерви обаче да си рисувам по ноктите
4.Гримове
-имам бая гримове, но не се гримирам много.пудра, спирала и гланц.сенки почти не ползвам
- за лицето ползвам един гел на лореал и лосион
- от време на време и крем

tonie__
05-25-2009, 12:40
коса-лилав Шаума за права коса,комбиниран с балсам от същата серия;хининова вода :)

тяло-фитнес предимно

нокти-лилавия заздравител на Perfect,който същевременно стимулира растежа

гримове-не ползвам вече ФДТ и кожата ми се изчисти;ползвам червило,молив за очи,спирала(купих си бадемово масло и миглите ми станаха доста дълги и понякога си спестявам спиралата) и сенки

-ползвам един страхотен лосион за тяло,мирише на пудра захар и ванилия,мисля,че беше италиански :?
-автобронзант Johnson-s Baby
-антицелулитен гел на Bilka,комбиниран с един масажор от Oriflame
-розова вода,ексфолиант за тяло,лосион за тяло от розички 8-) ии тва е мисля :)

ии винаги Bvlgari Omnia :smt007

___mimity___
05-25-2009, 12:47
значи за коса използвам шампоан лош анд го балсам не използвам защщото наистина мн бързо се омазява. за тяло нищо не използвам а иначе за упражненията това е почти всеки ден така че.. всеки ден почти си слагам черен молив ели гланц гланца е задължителен. Гриммове и по случаини поводи не слагам

bubinkaa
05-25-2009, 14:13
коса-шампоан Пантен за по-плътна и по-гъста коса...балсам,но само в крайщата,маски от време на време и хининова вода...ии кристали за коса след баня

тяло-до миналата година ходих на спортни танци,но тази ме домързя и се отказах...

нокти-лакирвам ги редовно и им правя формички

гримове-гланцове,балсами,спирала... ече рядко използвам ФДТ и ако имам повече време очна линия

-освежаващ спрей за тяло с кайсия и слънчоглед,маска за лице(през 2-3 седмици),крем даф,розова вода,акне тоник,акне аут

TeenSpirit
05-25-2009, 14:16
1.Използвам билков шампоан за ежедневна употреба,
балсам на Елсев
маска Гарниер Фруктис и Елсев с цимент
Спрей Шварцкопф против "цъфтене"
лак Титан Луук
протектор Треземе
2. в момента използвам само мазила, а от лятото тръгвам на фитнес
3. ноктите просто ги режа и понякога лакирам
4. използвам само пудра, понякога спирала и блясък за устни, но рядко

sexa_na_kompleksa
05-25-2009, 14:41
Коса:
Сега си мия косата с бебешкия шампоан Бочко и след това с Фито за мазна коса. Балсам позлвам някакъв италиански, който майка ми ми го праща. Избягвам да си слагам обаче, защото косата ми се омазнява по-бързо от него. Маски си правя предимно с хума някакви, които са пак за мазна коса. Лак, пяна, преса и маша не използвам.

Тяло:
Напоследък нещо съм се отпуснала и не правя никакви упражнения. Иначе като ми дойде музата, всяка сутрин правя разни упражнения и тичам в близката градинка. xD Рядко използвам душ гел. Имам някакъв с мялко, който пак ми от Италия.

Нокти:
Наскоро започнах да се лакирам. Не си правя декорации. Използвам маслото на Икаров, много съм доволна.

Гримове
Не се гримирам. Само балсам си слагам.

След епилация използвам крема на Бочко. Против изпотяване ползвам стик-а на Нивеа. Имам крем за ръце на Орифлейм и за крака на Ейвън, но рядко ги ползвам. Парфюмирам се с Роберто Кавали и Том Тейлър.