Влез

View Full Version : просто искам да споделя...

bloodyF
12-07-2008, 20:48
искам да си излея душата щото ако кажа това на някоя приятелка ще разкаже на всички...

преди няколко седмици се запознах с едно момче от мойто даскало...и си писахме ,и аз се влюбих... :cry: :cry: пишем си всеки ден почти...знам че няма как да се получи..той е с 3 години по-голям ,а и не е от 'playboy'-те на училището ,ако мога така да се изразя...просто исках да споделя ....

п.с. моля без тъпи коментари ' колко си проста','к'во ме интерсува' и т.н.

Lady_AMG
12-07-2008, 22:18
Защо мислиш, че няма да се получи?! Знам че на вашата възраст репутацията е от голямо значение, но повярвай ми да е плейбой не е предимство, а по-скоро недостатък! Разбирам че той е скромно момче, смятам че е и умен щом си хлътнала от чат- защо просто не му дадеш шанс. Не знам защо си споменала възрастовата разлика- мисля че е добра- 3 години не е много. Проблемът в случая според мен е че си написала че приятелките ти са клюкарки- съсредоточи се върху това и недей му мисли много за хорското мнение, опитай с момчето- не забравяй че само ти можеш да се направиш щастлива, другите просто нямат значение! Успех!

MartiSSima
12-07-2008, 22:28
Защо мислиш, че няма да се получи?! Знам че на вашата възраст репутацията е от голямо значение, но повярвай ми да е плейбой не е предимство, а по-скоро недостатък! Разбирам че той е скромно момче, смятам че е и умен щом си хлътнала от чат- защо просто не му дадеш шанс. Не знам защо си споменала възрастовата разлика- мисля че е добра- 3 години не е много. Проблемът в случая според мен е че си написала че приятелките ти са клюкарки- съсредоточи се върху това и недей му мисли много за хорското мнение, опитай с момчето- не забравяй че само ти можеш да се направиш щастлива, другите просто нямат значение! Успех!

+387465873672546 Горе главата и смело напред.Ако не пробваш няма как да разбереш дали ще се получи!

Sehnsucht88
12-07-2008, 22:30
и що пък да не се получи? 3 години да не е голяма разлика.. мойта приятелка е с 3 години по-малка от мен и кво? да не би да пречи нещо.. ако наистина е свестен ще се получи.. Успех :)

alkobalko
12-08-2008, 05:47
А каква е причината да си мислиш, че няма да се получи?

GregoryHouse
12-08-2008, 10:05
Еми....найс...това е поредното повърхностно мнение във форума...лишено от всякаква информация която би била от полза за нас за да можем да ти помогнем...освен да ти кажем "И кфо ?" незнам...

Rossmary
12-08-2008, 11:46
искам да си излея душата щото ако кажа това на някоя приятелка ще разкаже на всички...

Добри приятелки имаш, че да търсиш непознати, за да споделиш...