PDA

View Full Version : Приятелки на приятелите.

MindTrapper
12-07-2008, 23:39
Да разкажа и аз.

Аз съм на 20 не че има голямо значение но...
Мой приятели трагнаха с едни сестри и след време се указа че те са наложили невероятен контрол в/у тях.Да поясня момчетата попринцип до преди известно време бяха невероятно купонджий - Дискотеки поне 2-пати седмично разходки с колите примерно до Слънчев бряг Добрич шумен ( ние сме от варна) курви алкохол от време на време наркотици ( само кокайн да не си помислите че се бодем).
Обаче от около месец те спряха да званят на приятелите си. Бяха 24/7 със сестри те и продължават така и вече почна да ми писва понеже сме отрасли заедно и бяхме неразделни.Имахме идей да правим Фирма съответно бизнес обаче те ги разубедиха и всякакви такива, се едно ги карат да спрат всякакъв контакт със всеки освен тях...

Имали някой на които му се случвало съсщото и какво е ставало

Мерси за коментарите.Лека вечер

Blab
12-08-2008, 02:36
Не, не ми се е случвало, както явно на теб не ти се е случвало училището.
А, иначе, може би е за добро. КокаЙн, к*рви не са много на хубаво, нали разбираш, някои порастват, улягат, ако щеш. В крайна сметка, всеки сам избира своя път, както и хората, с които да се обгражда.;

Beknex
12-08-2008, 07:40
Не, не ми се е случвало, както явно на теб не ти се е случвало училището.
А, иначе, може би е за добро. КокаЙн, к*рви не са много на хубаво, нали разбираш, някои порастват, улягат, ако щеш. В крайна сметка, всеки сам избира своя път, както и хората, с които да се обгражда.;

Напълно съм съгласен с дамата...Може би е за добро...Намерили са си майстора :D 8) 8-)

beiho
12-08-2008, 11:02
Лол, чума голяма 8-)

Bubbly
12-08-2008, 11:57
Дискотеки поне 2-пати седмично разходки с колите примерно до Слънчев бряг Добрич шумен ( ние сме от варна) к**ви алкохол от време на време наркотици ( само кокайн да не си помислите че се бодем).
Да ти имам представата за забавление. :lol: Иначе не виждам какво може да направиш, освен да поговориш с тях. Хората постоянно се променят.