PDA

View Full Version : ''Ще ти изпълня едно желание''

jeni92_abc
12-08-2008, 06:39
Значи,въпроса ми е към момчетата:ако приятелката ви каже че ще изпълни 1 ваше желание,какво ще е то?

TPAKTOPUCTA
12-08-2008, 06:57
ами например да ми е роб до гроб .... буахахахах

това н а шега ... защо пък приятелката ще ми изпълнява само едно желание :) ... та прави много повече от 1 желание ...

aqweR
12-08-2008, 07:14
хаха... :) може би face fuck... но не съм го направил до сега именно защото не искам да правя такова нещо на приятелката си или на която и да е друга... :) доста грубо е...

Beknex
12-08-2008, 07:37
Колкото момчета толкова и отговори на този въпрос...
Зависи и от това коя е приятелката ми...
Лично аз бих искал ...много неща... :D Но настрани секса..без него..то това ще бъде едно перверзно и некоректно желание... :D
А същия въпрос към жените?

vank03d
12-08-2008, 10:03
хаха... :) може би face fuck... но не съм го направил до сега именно защото не искам да правя такова нещо на приятелката си или на която и да е друга... :) доста грубо е...

АА яко е :)
недей да ти е жал...
и аз мислих,че е грубо...но на бившата ми дори и харесваше... :) 8-) :P

-/-
12-08-2008, 10:31
Значи,въпроса ми е към момчетата:ако приятелката ви каже че ще изпълни 1 ваше желание,какво ще е то?

Да ми изпълне още милион желания.

fr33wajlk3r
12-08-2008, 10:47
да е винаги с мен за да можем да правим секс постоянно :grin: :grin:

ANTIHUMAN
12-08-2008, 11:25
Сегашната ми приятелка да се махне от живота ми! :)

Иначе, не знам. Никакво! За много малко неща ми пука и определено гаджетата ми не са едно от тях! Не ми пука, нито за миналите, нито за сегашната, нито и за бъдещите. Няма и да ми пука!

jambo_bs
12-08-2008, 11:31

Да ми изпълне още милион желания.

Това щях да казвам :D

CeluvaiMe
12-08-2008, 12:49

Shte i kaja che shte i otgovorq malko po-kasno,
a "malko po-kasno", oshte sashtata vecher, shte obqsnq che sam iskal da pomislq i osaznavaiki kolko e vajna za men.. iskam edinstveno da ne spira da me obicha :-) :smt008
Vsichko koeto ne sme izjivqli i ne sme imali - shte go imame !
Vsichko ot koeto ni e bilo hubavo - shte se sluchi otnovo !

Seks eksperimentite ne sa za podcenqvane, no edinstvenoto koeto prostitutkata ne moje da Ti dade kam "parcheto meso" za koeto plashtash, e Liubov i Vseotdainost.
Ako Ti e vajno praveneto - otidi na "masaj", nujdite sa si nujdi, choveshko e..
plashtash si da za gledash kino na 3G ekran s pukakni, zashto tova da e razlichno ?
No ako Ti e vajno useshtaneto, liubi priqtelkata si, imai za cel i Tq da Te liubi

-{@
:smt008 :smt060 :smt113

nistelrooy
12-08-2008, 12:56
ще искам да и го сложа отзад и да я напалня сас сперма!!! :-D :-D

BaTe_Martoo
12-08-2008, 13:57
Нещо на сексуална тематика ще да е :D

aqweR
12-08-2008, 14:45

АА яко е :)
недей да ти е жал...
и аз мислих,че е грубо...но на бившата ми дори и харесваше... :) 8-) :P

пич.. направи ми деня... скоро се връщам в бг... стискай палци :)

Beknex
12-08-2008, 15:33

Shte i kaja che shte i otgovorq malko po-kasno,
a "malko po-kasno", oshte sashtata vecher, shte obqsnq che sam iskal da pomislq i osaznavaiki kolko e vajna za men.. iskam edinstveno da ne spira da me obicha :-) :smt008
Vsichko koeto ne sme izjivqli i ne sme imali - shte go imame !
Vsichko ot koeto ni e bilo hubavo - shte se sluchi otnovo !

Seks eksperimentite ne sa za podcenqvane, no edinstvenoto koeto prostitutkata ne moje da Ti dade kam "parcheto meso" za koeto plashtash, e Liubov i Vseotdainost.
Ako Ti e vajno praveneto - otidi na "masaj", nujdite sa si nujdi, choveshko e..
plashtash si da za gledash kino na 3G ekran s pukakni, zashto tova da e razlichno ?
No ako Ti e vajno useshtaneto, liubi priqtelkata si, imai za cel i Tq da Te liubi

-{@
:smt008 :smt060 :smt113

Това се казвав отговор..другите само секс секс секс секс секс..

GreenFairy
12-08-2008, 17:44
Това се казвав отговор..другите само секс секс секс секс секс..

Темата е в раздел "Секс" все пак

mettalium
12-08-2008, 18:00
Да ми направи шпагат на челна стойка!!!! :D :D :D :D :D

dameger92
12-08-2008, 18:46
С тоя face fuck аз ли нещо не разбирам нещата или говорите за свирки :-o :D :D

hellspawn
12-08-2008, 18:57
да ме уреди със ебати колата да си я карам 1-2 месеца, от сорта на Buggati Veyron/Pagani Zonda/Lamborgini Murcielago или със Кармен Електра :D

jus7chy
12-08-2008, 19:20
jelanieto e da mi lapne huq predi vecherq :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin:

MoHuTo
12-08-2008, 20:49
Щях да го помоля да послуша сърцето си.. :(

Maskata
12-08-2008, 21:37
Е мн ясно,че ако иам 1 желание ще е свързано със секс!!!Нали може да си се "харесваме" и без желания...
А иначе....незнам от къде ще започна....но ако ми се случи...май ще пусна тема тук със 100/200 варианта и да видим... :grin: :lol:

sapa91
12-08-2008, 21:47
анален секс :lol: :smt045 :twisted: 8-)

hforce
12-08-2008, 22:18
никаква идея... общо взето до сега не се е случвало да я помола за нещо и тя да ми откаже, така че ми се вижда излишно, а и желанието се предполага, че тя ще неще ше трябва да го испълни, а аз не искам да я насилвам за нищо

може би би било нещо от типа да ме обича винаги така силно или да не ме забравя никъде... или предпазливо бих го оставил за после и бих го използвал примерно за да се събереме ако скъсаме

MaLyKoLiU
12-08-2008, 23:35
Да се качим на блока и да гледаме цяла вечер звездите... :smt001