PDA

View Full Version : Несподелена любов

sweet_nothings
12-08-2008, 12:47
Здравейте!
Искам просто да разкажа историята си за несподелената ми любов :(
Миналата година харесвах едно момче. Правех всичко възможно за да го опозная и накрая се запознахме и то по много гаден начин :shock: Един приятел му беше казал, че го харесвам и ми даде неговия скайп ... и така. Първите няколко седмици си бяхме само на здравей, здрасти. Доста срамежлив си пада 8-) След време започнахме да се събираме с неговите приятели и моите. Та... през цялото прекарано време той знаеше, че го харесвам и той ме харесваше, все казваше на другите че ще ми предложи, но това не се случи. :shock: Омфг, как може едно момче да знае, че го харесваш и нищо да не направи по въпроса? Всички ли са такива? :x
Но вече спрях да мисля за него, простооо... всичко остана на заден план. И когато му се обадих преди 2 месеца, за да излезем, той не пожела - щял да излиза с авера си :o И от тогава нито аз му правя повици нито пък той ми се е обаждал - пък уж си бяхме приятели :?

т.7
krem4et0

D0ll
12-08-2008, 12:55
може би не е бил достатъчно заинтересован или и аз нз :( или е голям идиот,заебавай го тос давай следващия,така прайм ний момичетата :-P

MakeMeFeel
12-08-2008, 12:57
може би не е бил достатъчно заинтересован или и аз нз :( или е голям идиот,заебавай го тос давай следващия,така прайм ний момичетата :-P

Дам , а някои от момичетата се научават да пишат ;)

D0ll
12-08-2008, 13:02
MakeMeFeel мдам тряа да са пробваш :-D не виждаш ли че нарочно пиша така,ако можеш да го произнесеш ще видиш,или ти изговаряш думите точно тей както ги пишеш Хаха :-x

sweet_nothings
12-08-2008, 13:02
в такъв случаи да беше взела нещата в свои ръце...

Ами нали казах, че опитах всичко възможно бе! :x

sweet_nothings
12-08-2008, 13:11

как си се пробвала , направила ли си така че да останете на саме и без заобикалки да го питаш харесваш ли ме и ще става ли нещо между нас ?

щото жените обичате да пускате разни мухи , никога не деиствате на право а после ревете че сте не разбрани

Аз се опитах, но той кат не искаше да се разделя от приятелите си.......

И точно тогава, когато му се обадих да излезем (само двамата) щях да му кажа всичко, което мисля за него, но... :?

MakeMeFeel
12-08-2008, 13:14

как си се пробвала , направила ли си така че да останете на саме и без заобикалки да го питаш харесваш ли ме и ще става ли нещо между нас ?

щото жените обичате да пускате разни мухи , никога не деиствате на право а после ревете че сте не разбрани

Аз се опитах, но той кат не искаше да се разделя от приятелите си.......

Еми значи момчето просто се е страхувало да остане с тебе насаме 8-)

Crazytu
12-08-2008, 13:15
Пфф да не ти пука ще си харесаш някой друг,забрави го тоя :)

sweet_nothings
12-08-2008, 13:23
Точно :)

EarthShaker
12-08-2008, 13:47
като си толкова ербаб давай ти ве... на тва ли му казваш 'всичко възможно'.. ако някоя пише така за мене в някой форум не знам кво ше ми стане...

sweet_nothings
12-08-2008, 14:01
като си толкова ербаб давай ти ве... на тва ли му казваш 'всичко възможно'.. ако някоя пише така за мене в някой форум не знам кво ше ми стане...

Ае всеки си има собствено мнение, така че 8)