View Full Version : заключете темата,моля!
ElinoOor
12-08-2008, 15:32
тва е странно.. поне за мен
ии много за виси за мен и теб примерно може да е много а за него твърде малко..
извинявай ..нали обаче нещо се стреснах :-o
blackfate
12-08-2008, 15:39
много ли? според мен даже е малко, но това е мое мнение!
Много ще е, ако ти се чувстваш некомфортно "давайки" му да прави нещата ... Но според мен чекия ... или той да те пипа отпред ... за след 2 годишна връзка ... изобщо не е много, а ти дори до там не си стигнала... Явно този човек те обича наистина много, замисли се!
Аз просто искам да разбера как стоят нещата от страни.
Според вас дали е много или не?
:) Бъдете искрени преди всичко...от това няма да се убидя..
искам истината!
angellove
12-08-2008, 15:50
Интересни отношения имате... ми и аз съм на мнение, че даже е малко... така де - 2 години сте заедно...
Всъщност като чета поста ти с това "(сещайте се) :oops: ", не се обиждай, обаче ми звучиш детински.
Така като гледам той не знам как издържа, обаче ти не си дорасла за нещо повече от обикновените целувки с гадже на твоята възраст... Не знам как успява да издържи 20 годишен. Не се засягай, просто казвам нещата, както ги виждам. :)
с моя приятел сме от 7 месеца и съм му давала много повече от това..не те упреквам но за мен това е твърде малко да не кажа нищожно а предполагам и за него все пак момчето е на 20 да не го забравяме..може да се отпуснеш още малко.Вярно е че не си готова за секс сама си го казваш,но поне позволи на момчето малко повече свобода по твоето тяло :) успех ви желая
Ти не бъди толкова сигурна,че той е девствен,според мен си праска редовно,освен ако не е някакъв задръстен.
Това две години да ходиш с някой и да не си го е.б.а.л и да си девствен на 20 е пълна щуротия!
Ти не бъди толкова сигурна,че той е девствен,според мен си праска редовно,освен ако не е някакъв задръстен.
Това две години да ходиш с някой и да не си го е.б.а.л и да си девствен на 20 е пълна щуротия!
пффф апък ти си някакъв секс маняк и за теб всичко се основава на секса,може би си по-голям от мен,но от много неща не разбираш.Първото,че Сигурно сърцето ти не знае какво е любов. И за твое сведение съм напълно сигурна,че той е девствен,а това в никакъв случай не значи,че е задръстен.Ти като си правил секс за какъв се мислиш? за много готин ли?
аз ще ти кажа,че изобщо НЕ СИ! :x
angellove благодаря ти за откровенността! :)
Ssilveto0
12-08-2008, 16:59
Според мен не е малко , достатъчно му е
chokolate_girl
12-08-2008, 17:00
Ти пък на къв се правиш ,бе?
във всяко твое мнение на тема секс забелязвам че в една връзка само това те интересува.Съветвам авторката въобще да не чете какво си и отговорил и без туй гледам ,че много добре те е насолила :D :D
По темата не смятам,че е много,защото има момичета 3 годиини по-малки от теб ,правят далеч по-ГОЛЕМИ НЕЩА!ТАКА,ЧЕ СПОКО!
пффф апък ти си някакъв секс маняк и за теб всичко се основава на секса,може би си по-голям от мен,но от много неща не разбираш.Първото,че Сигурно сърцето ти не знае какво е любов. И за твое сведение съм напълно сигурна,че той е девствен,а това в никакъв случай не значи,че е задръстен.Ти като си правил секс за какъв се мислиш? за много готин ли?
права си :-D амиии и моята ситуация е подобна,а аз даже и тва не съм му давала.Не се притеснявай има време.
И хора тваа че е на 20 и е девствен не е нищо ненормално!
права си :-D амиии и моята ситуация е подобна,а аз даже и тва не съм му давала.Не се притеснявай има време.
И хора тваа че е на 20 и е девствен не е нищо ненормално!
А ти какво точно си му давала,моля те ако те е срам да споделиш тук пиши ми на лично,защото всичко свързано с темата ме интересува...ще чакам да ми пишеш :)
jambo_bs
12-08-2008, 17:36
Щом искаш честно мнение добре!Според мен това е смешно и задръстеняшко.Не ме разбирай погрешно но той е на 20.Може да е девствен има такива.Но я само си представи как изглежда това дето го "му даваш" да го прави.Не е смешно а направо тъжно.Дори не виждам защо е с теб като му "даваш" само това.И освен всичко друго ти си някакво бебе което неможе да каже К.У.Р."Оная работа" би казала ако си 5 6 клас.Замиси се малко за човека. :x
във всяко твое мнение на тема секс забелязвам че в една връзка само това те интересува.Съветвам авторката въобще да не чете какво си и отговорил и без туй гледам ,че много добре те е насолила :D :D
По темата не смятам,че е много,защото има момичета 3 годиини по-малки от теб ,правят далеч по-ГОЛЕМИ НЕЩА!ТАКА,ЧЕ СПОКО!
Насолила ме е хаха,ако иска да ми насоли х.у.я да и е по вкусен като ми го лапне 8-)
Не ме интересува само това ама 2 години кво чакат,бати хората!
Като е малка,къде и е работата да тръгва с 20 годишен?
Щом искаш честно мнение добре!Според мен това е смешно и задръстеняшко.Не ме разбирай погрешно но той е на 20.Може да е девствен има такива.Но я само си представи как изглежда това дето го "му даваш" да го прави.Не е смешно а направо тъжно.Дори не виждам защо е с теб като му "даваш" само това.И освен всичко друго ти си някакво бебе което неможе да каже "мъжки полов орган"."Оная работа" би казала ако си 5 6 клас.Замиси се малко за човека. :x
аз знам че се нарича мъжки полов орган или пенис,може да се каже по много начини,и все пак не мисля че съм бебе,щом съм се изразила по този начин.Както и да е,благодаря ти за честния отговор! :!:
hahavteen
12-08-2008, 17:45
Това всъщност е и моето мнение. Ако и той беше на нейните години тогава може би щеше да е по-нормално да са им такива отношенията все още но той е на 20! Или е с много детски акъл или прави неща зад гърба й колкото и гадно да звучи.
В една връзка между двама възрастни секса е нещо естествено. Защо след като тя се чувства малка за такива неща изобщо има връзка и то с толкова по-голям мъж? :?
chokolate_girl
12-08-2008, 17:47
Насолила ме е хаха,ако иска да ми насоли х.у.я да и е по вкусен като ми го лапне 8-)
Къде и е работата ли? ами обичат се хората...,колко пъти да ти повтарям и потретвам,че една връзка не се гради на секс само.Ако момчето наистина я обича,ще я чака да порасне.Момичето няма да тръгне да се ебе на тая възраст и да стане част от мръсното курвенско поколение.Щом се обичат,нека се взимат и тва е.
Само 3 неща!
#1 Уж нямаше да се обиждаш нз си кво...искала си само истината!Еми ето ти я!И кво...не е хубаво,когато не ти изнася ли :shock: Не те виждам за напред!!!
#2 Извинявай,но на 15 ти ли ще ми говориш за любов...пикла!Ще знаеш какво е любов само и единствено тогава,когато си способна да си отговаряш сама на въпросите от типа,който си задала!!!
"Мн ли му давам" ...Боже!!!
#3 И за мен той не е девствен,а вероятността да ти изневерява се увеличава със всеки момент,в които не му даваш,каквото иска!
-За по-горен коментар ще кажа само,че наистина не е ненормално момче да девствено на 20!Но нормално ли е да излиза с 15 годишна???Да питам аз!Това си е подсъдимо!
И м/у само този,който ненормален може да каже кое е нормално в нашето ежедневие!!! 8)
В думите ми има и мн смисъл и много упреци!!!Но повярвай ми вместо да ми отговаряш с клишетата-любовни...се замисли!!!А ако и мен ще ме солиш...спести си го...повече в тая тема няма да вляза!Ако щеш и на властите се оплачи,че ти казваме не това,което искаш да чуеш!!!!
И все пак по темата:
Дай му всичко,на което си готова!
И сега малко извън темата:
Защо подяволите има все още момичета,които гледайки "Секса и градът" и тем подобни..си мислят,че някви дришльовци,незнаещи още дали им се е*е и какво е това...знаят какво е любов,какво е да обичаш,и още повече на 15 години моляти се :lol: !!!Ще во дойде времето спокойно,защо трябва да си унищожавате живота в измислени любовни истории!!!По-добре сега живейте вместо на 30 да гоните секса по улицата!!!
Я седнете и прочете малко преди да се мятате в бездната наречена чувства!!!Това вашето са някакви тръпки,някакви чувства,със сигурност!Но не любов.2 години са нищо от сега ви казвам,защото знам,че ще го използвате по-надолу като довод!!!
РОМЕО И ЖУЛИЕТА - ТОВА Е ЛЮБОВ!!!
ImmortalForever
12-08-2008, 17:50
Господи! :shock:
Как още е стеб? :shock:
Лигав мухлио,нищо не разбираш! :!:
Повече няма да споря с теб,защото не си заслужава.
До тук с теб :!:
Кой те е карал още от началото да спориш .... малка заблудена овца
Кой те е карал още от началото да спориш .... малка заблудена овца
защото така е трябвало,загоряло селско магаре
ако отговориш още веднъж в темата ,имай предвид че си истински боклук ...
Да ми ядеш магарешкия УЙ 8-)
aciko мн си тъп... 8-)
По-умния винаги отстъпва!
Браво на авторкатаааа
а по темата-няма за какво да се притесняваш
за сега нещата ви са ток
gridlockd
12-08-2008, 18:09
По темата... :) може да му прайш кефа не само с таркане удряй му по една рачна от време на време :smt047
Хаха опитай се да ме изгониш 8-)
И некфи новодошли миндаци не слушам!
angelcheeee_93
12-08-2008, 18:20
aciko мн си тъп... 8-)
По-умния винаги отстъпва!
Браво на авторкатаааа
а по темата-няма за какво да се притесняваш
за сега нещата ви са ток
+ мноого ,мнооого правилно :grin:
nejnaDROGA
12-08-2008, 18:27
Майкоооооооооо :lol: :razz: :lol: На бас,че ти му плащаш сметките в заведенията ... Друга причина не виждам,с която можеш да го задържиш при себе си 2 години :lol: :razz: :lol: ... Давала му да я целува по устните и врата :shock: :lol: :razz: Лелеее ти много му даваш бе :shock: Я се поспри малко,че ще вземат да те помислят за курва :lol: :razz: :lol: ...
Сега сериозно:Мога да се хвана на бас,че нито приятеля ти е девствен,нито си само ти в главата му!!! 100% има сексуална връзка с друго/други момиче/момичета ... НИКОЕ нормално момче на 20 години не би стояло 2 години на сухо заради някаква пикла,която му позволява толкова МАЛКООООО неща!!!
П.П.Вземи си отвори очите и погледни мааалкооо по-далеч от носа си ... някъде там извън розовия свят,в който си мислиш,че живееш!!!Огледай се наоколо ... Сравни себе си с няколко връснички (ако щеш и с 20 момичета на 15 год. се сравни) .. сравни и приятеля си с още 20 момчета на 20 години и може би ще ти светне една лампичка ...
mysterious93
12-08-2008, 18:29
abe kvo vsi4ki se naxvurlqte vurhy aciko??prav e!tq moje da e malka za sex ama toi ne e! i avtorkata nali be6e gotova i iska6e da 4ue6 samo istinata a trugna da go napada6?2 godini?i misli6 4e ne ti izneverqva?pf..i da na 15 kva liubov?a puk avtorkata koe te nakara da se zamisli6 nad tova dali e mnogo sled celi 2 godini?moje bi iska6 da mu dade6 pove4e no ne znae6 pravilno li e??? Za teb tova koeto mu dava6 e dostatu4no,za 4ovek na negovata vuzrast ne e dostatu4no ...2 godini tolkova nerealno mi se struva...sqka6 4eta fantastika :D
Вие не го познавате,като човек,като характер,..той не е такъв.Ако искаше само секс от мен нямаше ли до сега да ме е оставил?Казвате,че живея в мой си измислен свят,някаква си фантастика...дрън ...дрън... е ДА ,ама НЕ!
може би на вас ви се струва нереално,защото не сте го изпитвали до сега,но вие може би не знаете какво е чувството,когато обичта е взаимна и истинска.Вие гледате на нещата,но не се взирате в тях.Обсъждате темата ми повърхностно без да обмисляте точно обстоятелствата.Но колкото и да не ви се вярва той е девствен.
няма да го повтарям повече,защото не това е основната тема
hahavteen
12-08-2008, 18:43
но вие може би не знаете какво е чувството,когато обичта е взаимна и истинска.
Може би знаем и за това ти казваме някои неща... :wink:
но вие може би не знаете какво е чувството,когато обичта е взаимна и истинска.
Може би знаем и за това ти казваме някои неща... :wink:
добре ,благодаря на всички за вниманието.
темата може да бъде заключена
няма нужда от повече мнения
ае я му пусни на момчето стига се излага .. ако момчето иска нещо тр да му го дадеш двойно ! :P
angellove
12-08-2008, 19:18
Виж, светът наистина не е това, което ни се иска да е. Не се засягай от нищо, което ще ти кажа, но в следствие на малкото ми наблюдения над хората, мъжете и това което искат ще ти напиша още няколко изречения.Не ми казвай, че дори веднъж не си се замисляла над това, дали не е бил с друга за 2 години. Погледни реално. Той е вече МЪЖ. Не е момче на твоята възраст. Затова по-рано ти казах, че си готова за връзка с някого на твоите години. Но мъжете ( и мисля, че тук ще ме подкрепят) на неговата възраст си мислят за секс, много повече от колкото явно предполагаш.
Гарантирам ти, че това което му даваш" за него е много малко. Не говори за любовта. Не че не я изпитваш - никой не знае какво ти е, какво му е на него и никой не може да е сигурен. Но понякога има неща, които замрежват погледа ни и притъпяват чувствата ни. Хора, коити са заедно много по-малко и наистина се обичат правят повече неща, всмисъл, че единият знае колко точно да даде на другия. Ако ти не можеш да си сигурна, в това какво му е нужно, защо си мислиш че го познаваш? А щом питаш НАС дали това е достатъчно, значи ти сама не знаеш. Опознай го и виж какво иска той. Ако си готова да му го дадеш, то не се притеснявай да го направиш. Но ако не си - помисли си защо. Може би връзката ви не е това, което ти се иска да е...
Еми може би са влюбени? не ти ли мина това през ума.. че почна да обвиняваш кой е задръстен и кой не?
абе хора к'ва в същност е историята че нещо ..... :?
krem4et0
12-09-2008, 05:49
Заключва се по молба на автора.
Само да вметна, че аз съм наборка с гаджето си, но година и половина не правихме секс, бяхме не около 20 и никой от нас не е изневерявал, нито е умрял от това...3 години вече правим секс и не виждам проблем да изчакаш и да позволиш това, което смяташ за достатъчно!