Влез

View Full Version : Как да скрия че съм бременна.

julinceto
12-08-2008, 17:40
Проблема ми е следния:на 17 и съм бременна в 3 трети месец но понеже съм много слаба вече почва да ми личи как мога да го скрия понеже вече доста мой приятелки се заглеждат в корема ми и ми казват че съм напълняла.

ReBeL
12-08-2008, 17:46
все някога ще разберат, не можеш да се криеш вечно :? родителите ти знаят ли затова? ако не поговори с тях първо

linkinpark6666
12-08-2008, 17:49
проблема ти е наистина сериозен,но щом си задържала детето,(което според мен е най-правилното) трябва да си осъзнала отговорността с която си се натоварила. Рано или късно ще се разбере че си бременна,така че ако приятелите ти те обичат,то те ще те разберат и дори ще ти помогнат. Ако пък мислиш че не са ти толкова близки, сподели с родителите си. Първо може и да не реагират мн одобрително (има различни родители,а аз нз какви са твойте) но предполагам че в крайна сметка ще те разберат. Успех! :)

DiScOnEcTeD
12-08-2008, 18:06
в скоро време нямаш никакъф шанс да г о скриеш особеноо 9 месец

nia711
12-08-2008, 18:16
защо чак сега се чудиш? не помисли ли по рано? не че те съдя де :) там вашите знаят ли ? би трябвали да станеш частна ученичка няма как ,естествено ако не те притесняват упреците и нападките на съученици който не одобряват факта ,че си едва 17 год и си запазила детето.Но ако това не ти пречи,поеми отговорността и кажи на приятели те си.Рано или късно ще разберат. :) успех :wink:

elsy
12-08-2008, 18:18
И да криеш, и да не криеш след 6 месеца ще е факт...

nefchi_bs
12-08-2008, 18:45
Това не можеш да го скриеш...Ващите знаят ли?...А ти помисли ли когато реши да задържиш детедо дали ще можеш да го гледаш?!

Mi6inka
12-08-2008, 19:53
интересна тема,ама добре че авторката се включва :-o така де... като си решила да го задържиш... защо трябва да го криеш,нещо не ми се връзва...

Schneeflocke
12-08-2008, 20:49
интересна тема,ама добре че авторката се включва :-o така де... като си решила да го задържиш... защо трябва да го криеш,нещо не ми се връзва...

Защото някои училища изключват бременни момичета.

По темата: Има един-единствен начин - да надебелееш навсякъде и хората просто да те мислят за прасе. Тогава няма да им прави впечатление, че коремчето ти расте.

MoHuTo
12-08-2008, 20:52
По думите ти оставам с впечатлението, че родителите ти не знаят, което ако е вярно си е чист АБСУРД, та мило момиче не се притеснявай за приятелките си - притеснявай се за родителите си, и по специално за тяхната реакция, когато разберат за глупавата ти постъпка. :?

AFT
12-08-2008, 21:47
На теб ти е проблем как да го скриеш, а мислила ли си как ще се грижиш за бебето?!

Riot
12-09-2008, 08:26
тук си нацелила гредата май... живота ти го начука

Byyyy
12-09-2008, 09:59
Е как ше скриеш корема? След 6 месеца сигурно ше ни питаш как да скриеш бебето.. Да си мислила! Кажи на ваще и тва е! Една моя позната роди съвсем на скоро, а сега е 11 клас, така че няма нито да си първата, нито поселедната, не се вайкай =D :)

sandalki_ot_mola
12-09-2008, 14:57
Аз се чудя дали поне бащата знае...А на приятелките ти им кажи най-добре,няма да сбъркаш!!!

julinceto
12-09-2008, 15:57
Естествено че и родителите ми и бащата на детето знаят просто не искам да ставам обект на клюки толкова рано

lori
12-09-2008, 16:39
Естествено че и родителите ми и бащата на детето знаят просто не искам да ставам обект на клюки толкова рано

Можеш да го скриеш още за около месец, но после...ще си проличи. Затова няма смисъл да го криеш...

sladky2009
12-09-2008, 16:51
Проблема ми е следния:на 17 и съм бременна в 3 трети месец но понеже съм много слаба вече почва да ми личи как мога да го скрия понеже вече доста мой приятелки се заглеждат в корема ми и ми казват че съм напълняла.

Ами понеже вече е късно,роди го и го остави в дом..не вярвам да искаш да гледаш някво бебе от сега :-o ужас..на твое място бих го оставила без да се замислям

julinceto
12-09-2008, 17:28

Ами понеже вече е късно,роди го и го остави в дом..не вярвам да искаш да гледаш някво бебе от сега :-o ужас..на твое място бих го оставила без да се замислям
аз трябва да съм напълно луда да си оставя детето +тва не беше нежелана бременност

Desir3
12-09-2008, 17:47
Ами не разбирам, щом си желаеш детето, родителите ти знаят, бащата на детето знае..какъв ти е проблема? Щом още от сега си личи, няма как да го прикриеш - широките тениски и пуловерчета са до едно време. Щом искаш бебенцето си няма защо да се срамуваш, а хоратя нямат право да ти се подиграват, а само да се върхищават на смелостта ти ;)

ImmortalForever
12-09-2008, 18:06
тук си нацелила гредата май... живота ти го начука

8) +

swords1010
12-09-2008, 19:47
Разбирам, че вероятно се притесняваш да станеш обект на обсъждане. Реално обаче не трябва да те тревожат чуждите приказки. Защо? Ами това е твоят живот, изборът е твой, бебето е желано, по думите ти. Всичко вече е факт, в един момент той ще стане ясен за всички. Просто се успокой и нека хората разберат, пък да говорят каквото си искат. Ти си живееш своя живот, не техния. :)

Infinity
12-09-2008, 19:53

:shock: абе човече ти добре ли си?не вждаш ли какви мизерии стават по домовете тя ще си го остави там...ами мислья,че дори бремеността и да не е била планувана и особено желана :D пак е нямало да си остави детенцето :?
Успех,миличка!Възхищавам ти се,че си си задържала бебенцето и не се притеснявай да не ти пука за клюките и тези простотии...ходи със горда вдигната глава :oops: има защо!

lorchety995
12-10-2008, 05:47
:!: :!: Че направо не си и помисляй да го оставиш!!
И не обръщай внимание на долните клюкарки

blblbl
12-10-2008, 09:27
losho losho...

GeorgeP
12-10-2008, 13:14
Едно голямо евала за решението ти да задържиш бебето , но не разбирам как може да си искала да забременееш на 17... момиче са ти е времето да ходиш по дискотеки , да излизаш с приятели , ДА УЧИШ , а ти си решила да се задомяваш ... някак си не мога да си го обясня ..
Хубаво ваще ще ти помагат до някво време , ами после как ще го издържаш тва бебе като няма да можеш да се образоваш както си трябва от това бебе .

julinceto
12-10-2008, 15:45
Едно голямо евала за решението ти да задържиш бебето , но не разбирам как може да си искала да забременееш на 17... момиче са ти е времето да ходиш по дискотеки , да излизаш с приятели , ДА УЧИШ , а ти си решила да се задомяваш ... някак си не мога да си го обясня ..
Хубаво ваще ще ти помагат до някво време , ами после как ще го издържаш тва бебе като няма да можеш да се образоваш както си трябва от това бебе .
В момента уча за програмист и работя когато имам време а наще имат една фирма и изкарват много пари така че от страна на финансите няма за какво да се притеснявам.След като родя ще си го гледам докато стане на 2-3 годинки после ще го дам на майка ми или на дестка градинка и аз ще продалжа да уча

sm_95
12-10-2008, 17:24
1 бащата на детето как реагира какво каза ще ти помга ли или кво..?
2 щом ваще знаят няма от кво да се притесняваш

LizZz
12-10-2008, 17:52

Ми ти си цървул.. :Д
На приятелките, които прецениш може да им споделиш, а на другите ще им казваш, че си е твоя работа. До едно време може да се скрие, скоро това ще е трудно изпълнимо.
А и всъщност няма кво да го криеш. Изобщо не трябва да ти пука и влияе мнението на останалите. : )

UnaBletoLoVeU
12-10-2008, 17:57
Еми едно момиче от 12 клас в моето училище роди на скоро. Невероятно е какви подигравки отнася от хора, които не може да се каже, че дори я познават. Просто всеки, който го чуе реагира остро. Но все пак нейното е по-друго, защото приятелят й е ром(или поне много прилича) и се говори, че се издържа с крадене и продаване на метал. Клюки всякакви, но сигурно има частица истина. До колкото знам дори класната на момичето е помолила класа да й въздейства по някакъв начин. Ако не можеш да го понесеш по-добре стани частна ученичка. И без това вашите са богати...(нз плаща ли се допълнително, де)...Успех с детето (=

molika
12-10-2008, 18:11
ЪЪЪЪЪЪ :? Извинявай,може да не съм права,но мисля че ни баламосваш нещо.А ако наистина не съм,то тогава приятелките не са кой знае какъв проблем.

julinceto
12-11-2008, 08:51
ЪЪЪЪЪЪ :? Извинявай,може да не съм права,но мисля че ни баламосваш нещо.А ако наистина не съм,то тогава приятелките не са кой знае какъв проблем.
как ще ви баламосвам за нещо сериозно просто не искам да съм обект на клюки и да казват тая е к***а или да гадаят кой е бащата

mitternacht
12-11-2008, 09:39
Aaa стига бе!
Е, поне ще има хепи енд щом всички са известени и са доволни :)
А инак-не мисля, че има начин да се скрие едно голяямо коремче със сладко риткащо бебоче вътре :)
8)

iPurple
12-11-2008, 09:57
хаха не можеш да го скриеш...

ValzZi
12-11-2008, 18:17
Боже,ако не си споделила с вашите биваше поне със приятелите ти или най близките от тях..иначе какви приятели са ти? :?

mArMaLaDkA
12-11-2008, 18:22
Защо ти е да криеш?Нали вашите знаят,че си бременна,гаджето знае и те подкрепя,не те е изоставил,ти се гордееш че ще имаш детенце...То дали сега ще разберат,че ще имаш дете,или след като те видят да буташ количката е все тая.Винаги ще има някой,който да клюкарства.

ThereIsNoWayOut
12-11-2008, 18:43
Боже,ако не си споделила с вашите биваше поне със приятелите ти или най близките от тях..иначе какви приятели са ти? :?направи ли си труда да прочетеш поне малка част от другите коментари или си пишеш просто така като .. .. .. .

Мисля , че няма от какво да се притесняваш .. и на 25 да беше пак щяха да те одумват и да те клюкарат и т.н. .
Успех ти желая с отглеждането на детото и в живота ти като цяло ;)

shokoto91
12-11-2008, 19:45
купи си блузи с талия под гърдите и като цяло не носи прилепнали блузи.. ще свърши работа за още около 2 месеца напред, още повече сега е зима и ще е по-лесно да го прикриеш :)

TriF4o
12-11-2008, 21:15
Евала, едно момиче с ясни цели в живота.
Единственото което мога да направя е да ти пожелая късмет и
да родиш и да отгледаш едно хубаво и здраво дете. :)

psychopath
12-11-2008, 22:29
И да криеш, и да не криеш след 6 месеца ще е факт...по-малко :)

Johny
12-12-2008, 00:30
Избързала си малко, ама пък млада майка си е по-добре от биологична гледна точка. А тук май само това е успокоителното.
Да сте живи и здрави детето, бащата и ти ви желая!

teenems
12-12-2008, 13:19
И да криеш, и да не криеш след 6 месеца ще е факт...

мхм така е
защо не споделиш с родителите си ,не можеш постоянно да криеш :)

само да попитам тази тема не е ли за СЕКС ?

6o6kotooo
12-12-2008, 13:45
омфг щом го искаш тфа бебе значи тфа че в даскалото ще разберат тряа ти е най-малкия проблем ....... хахах и евала никога немога да ти кажа за тфа че си 1 искала бебе на тази възраст 2 че си го задържала
3 още не си се развила достатъчно (т.с. има още да растеж) :shock: ..... а за ''проблема'' ти носи по широки дрехи за сега а за после никфа идея ...

slim__shadygirl
12-12-2008, 16:26
Избързала си малко, ама пък млада майка си е по-добре от биологична гледна точка. А тук май само това е успокоителното.
Да сте живи и здрави детето, бащата и ти ви желая!
+1 :)
По темата: Носи по-широки дрехи и няма да се забелязва толкова :wink:

Sweet_Play_F
12-12-2008, 16:35
Е Б А В К А

Water
12-12-2008, 17:13
малко проблемно ама не го оставяй в детски дом недей
носи широки дрехи или просто кажи ще си имам бебе
и най-важното е че имаш подкрепата на вашите и на гаджето другите :booooomb:
а ако не е проблем моми4е или мом4е 8-) 8-) 8-) 8-)

julinceto
12-12-2008, 19:19
of i az nz mom4e ili momi4e ama kakvoto izlezne takova nqma da go varna obratno :D :D :razz:

dreme_mi_kopelle
12-12-2008, 20:40
В момента уча за програмист и работя когато имам време а наще имат една фирма и изкарват много пари така че от страна на финансите няма за какво да се притеснявам.След като родя ще си го гледам докато стане на 2-3 годинки после ще го дам на майка ми или на дестка градинка и аз ще продалжа да учаЖелая ти успех,а това койще те обсъжда и кой не да не ти пука нали ти ще поемеш отговорността си и ще имаш мислене на възрастен човек а те да си плямпат.Ти ще си тази която ще даде живот на маника и ти ще си щастливата която ще мисли за детето си.Пак да ти пожелая успех и всичко най добро.

Water
12-13-2008, 09:03
of i az nz mom4e ili momi4e ama kakvoto izlezne takova nqma da go varna obratno :D :D :razz:

ще бъде много лошо да го оставиш ама иначе УСПЕХ а и като си родила по рано
1. ще те възприема като приятел
2. ще се изучиш с хубава работа семейство ала-бала още едно ама да е до 5 години ти препоръчвам и на 35 децата ще са на по 13 и сами ще се оправят и ще наваксаш с изпуснатото на 20
3. заради него поне ще се изучиш добре и ще си работиш нещо яко и скъпо платено

УСПЕХ УСПЕХ УСПЕХ :grin: :grin: :grin:

Biskfitka
12-13-2008, 10:12
Щом на 15-годишно момиче,което ще ражда второ не му пука :? :shock: ......Не знам от какво се притесняваш.Живота си е твой :) А и детето е желано...имаш подкрепата на родителите си....не трябва да те интересува кво говорят хората.... :)

Sladyranka14
12-13-2008, 10:16
:!: :!: Че направо не си и помисляй да го оставиш!!
И не обръщай внимание на долните клюкарки
+1

8992LIGHTER
12-13-2008, 12:11
най якото в случая е ... че хората които трябва да знаят за бременността ти го знаят и че няма да си оставиш бебчето тва е супер забременяла си млада ее голяма работа има ги разни случай
какво ще кажат другите не е важно за тва не се влияй от чуждото мнение ти трябва да бъдеш щастлива и да не затормозяваш излишно :grin: пълно е със злобари такаче по добре ги игнорирай и си живей твоя живот а тук вече доста ти помогнаха по въпроса с облеклото
Честито ще си имаш бебчеееее :grin: :-) 8-)

sladur4et0
12-16-2008, 20:02
Първо искам да те поздравя за детето ти. Моето мнение по темата е следното.. Щом като родителите ти и приятелят ти знаят- супер. Мисълта ми е, че ако някой ще те съди за нещо то това трябва да са или ваште или приятелят ти. Но щом те подкрепят- е страхотно. Иначе кво ще кажат другите? Еми може би няма да го одобрят и ще си мислят, че е нежелана бременност (а до колкото четох коментарите- е жалана). Може би наистина няма да кажат нещо кой знае колко хубави неща, но според мен е важното, че ти, семейството ти и приятелят ти знаете всъщност как стоят нещата. Така че много много да не ти пука. Важно е хората, които цениш и които мислиш, че те ценят те да те подкрепят. Примерно има едно момиче от 12 клас и е бременна в 5-тия или 6-тия месец (някъде там) и да ти кажа честно хич не й пука особено кой кво говори. Та лично аз мога наистина да те поздравя и да ти пожелая късмет. :)

LittlePrincess
12-16-2008, 20:23
Родителите ти знаят,приятеля ти знае,ще задържиш детето - еми честито какво по-хубаво от това :) По темата : Няма как да го скриеш,трябва да се примириш.

plmn
12-16-2008, 21:57
Е кво я поздравявате...17 годишна майка?Не сме в циганската махала!И тя казва, че не е било случйано, т.е. го е искала? :shock: Не сте у ред нещо.

agPeHaJluHka
12-17-2008, 06:24
Хаха еми ти не можеш да го криеш тоя корем вечно .. като станеш в по напреднала бременност няма как да не ти личи.И ако вашите не знаят по добре им кажи сега от колкото да научат после ...

beb4yy
12-17-2008, 07:00
ОО по -добре им каже кво ще криеш

krisence
12-17-2008, 13:17
Щом като бащата и вашите знаят тогаве не би трябвало да те тревожи много мнението на другите! Все пак това си е лично твое решение и те не могат да ти се бъркат! :)

Sladyranka14
12-17-2008, 13:34
Щом като бащата и вашите знаят тогаве не би трябвало да те тревожи много мнението на другите! Все пак това си е лично твое решение и те не могат да ти се бъркат! :)+1

mirmark
12-17-2008, 13:50
Много се радвам за решението ти и ти пожелавам здраве и щасти за теб и детето.
Само едно не ми стана ясно - ще се омъжиш ли за бащата?

BoCupycake
12-18-2008, 19:31

Оу,курво проста махни се от тоя форум ма!Ако ти видя още едно подобно мнение направо ще си изповръщам червата!Дано утре ти кажат,че си осиновена бе боклук...как можеш да говориш и мислиш така ве,помяр!Не заслужаваш да живееш! :o

Относно темата:

Да не ти пука,щом вашите знаят и бебето е желано не виждам причина да се срамуваш и да обръщаш внимание на клюкарите!
Да ти е живо и здраво детенцето и ти!Живей си и ги остави злобарите в ъгъла! =;