View Full Version : Искам бившия отново
днес се разхождахме с приятелката ми и осъзнах че искам бившия си отново ;( късахме 2 пъти и...просто искам да ми дадете съвети как да опитам да го върна отново :? :? :(
т.7
krem4et0
moon_flower
12-08-2008, 19:22
Еми обаждаш му се,виждате се,изливаш си душата и кво ти тежи и ако още те обича се връща при теб.Нищо не губиш така или иначе.
chokolate_girl
12-08-2008, 19:25
ако бившия ти искаше все още да е с теб,щеше сам да те потърси.Няма смисъл да си правиш труда,като се унижаваш!
ако бившия ти искаше все още да е с теб,щеше сам да те потърси.Няма смисъл да си правиш труда,като се унижаваш!
Абсолютно съм съгласна!!!! Няма смисъл да се самоунижаваш
М да ако искаше отново да сте заедно щеше да те потърси... ноо уви...
по-добре си намери нову :P
chokolate_girl
12-08-2008, 19:48
да ама и той може да си каже така , че ако тя все още искаше щеше да го потърси и той да не си прави труда.....имам предвид , че него може да го е срам или нещо подобно.....
той е момче и пръв трябва да се сети за момичето.
Ако го било срам,,, :? няма такива екстри...ама не ги е срам да лъжат нали? :? ако я обича,нека сам я намери!
М да ако искаше отново да сте заедно щеше да те потърси... ноо уви...
по-добре си намери нову :P
+1 :)
aka6a_vamp
12-08-2008, 19:53
Пууууууу,навсякъде объркани изчадия...на къде отива тоя свят,Божее,Божеее......
kuklichka_bg
12-08-2008, 20:33
как може да наричаш някой изчадие :? :?
да ама и той може да си каже така , че ако тя все още искаше щеше да го потърси и той да не си прави труда.....имам предвид , че него може да го е срам или нещо подобно.....
той е момче и пръв трябва да се сети за момичето.
Ако го било срам,,, :? няма такива екстри...ама не ги е срам да лъжат нали? :? ако я обича,нека сам я намери!
Зависи от момчето. Някои сме доста инати, а и зависи от причината поради която са се разделили, ако не е негова вината ще е инат до дупка ;) ( Поне аз така бих направил)
alkobalko
12-09-2008, 05:51
А защо не се замислиш, че той може би не иска?
lesno e da se kaje ''nameri si drug'' zashtoto tq si iska tochno nego..no naistina toi e tozi koito trqbva da te potursi
MakeMeFeel
12-12-2008, 08:24
Ай ве хора , имайте поне малко самоуважение .. не се унизявайте толкова ... Точно той е този , който трябва да те потърси . Истината боли, но е така . Ако е искал до сега да го е направил . Съжалявам , че трябваше да съм толкова директна , но си е точно така ... :?
dimitar_ak
12-12-2008, 08:25
Пълни глупости
MakeMeFeel
12-12-2008, 08:30
Пълни глупости
Напротив , точно така е ! Ако искаше - щеше . Все пак не е минало малко време откакто са скъсали. А за унижението си е точно така .. Защото има някои момчета, които веднага като им се обади момичето , за да се съберат после им се качват на главата ... :?
miloto_girl_4e
12-12-2008, 08:44
Какви са тези надменни мнения ?
Ами ако някой негов приятел така му говори същото за нея?
И какво се получава и двамата се искат, но и двамата са прекалено горделиви, за да си го кажат ?
Стига глупости :!: Ако наистина го искаш, предложи му да излезете, дръж се мило и естествено, разбира се направи се готина, за да се сети какво е изпуснал и почнете да си говорите за преди и така.. Нека разговорът върви в тази посока и му признай, че ти липсва, няма нищо срамно и унизително в това :!:
Wrathchild
12-12-2008, 09:02
Ебати простотиите изчетох. Той трябвало да я потърси... а ако тя го е скъсала? Ако той в момента разсъждава така? Ехо, не сме в 19ти век, където мъжа е правил винаги първата крачка!
scoobydors
12-12-2008, 09:06
Тъпа си.
"Никога не се връщай при бивш!" :booooomb:
blood_dodo
12-12-2008, 09:48
Ебати простотиите изчетох. Той трябвало да я потърси... а ако тя го е скъсала? Ако той в момента разсъждава така? Ехо, не сме в 19ти век, където мъжа е правил винаги първата крачка!Смятах да напиша почти същото :D
Той е момче -> той трябва да направи първата крачка.
И после ми говори за равноправие с мъжете, а за извращението феминизам не искам изобщо да заговарям.
Щом като има достатъчно много жени, които да отстояват правата си, защо почти всички тук смятате такова нещо за "унижение"?
Като иска да е с някого, а той не се сеща - поне може да се пробва, нали? Унижение било. ХАХ
sexa_na_kompleksa
12-12-2008, 12:56
Според мен не е унижение да кажеш на любимия си човек какво изпитваш към него... Но и ти много оскъдна информация си ни дала. Сподели защо сте се разделили и кога се е случило това. Аз съм на мнение, че трябва да се видите - уж като приятели xD, но ако вървят нещата, може да му кажеш, че искаш пак да пробвате.
Звънкаш му и му казваш че искаш да поговорите!И му казваш че го искаш пак
GabisiTa
12-12-2008, 14:20
Ебати простотиите изчетох. Той трябвало да я потърси... а ако тя го е скъсала? Ако той в момента разсъждава така? Ехо, не сме в 19ти век, където мъжа е правил винаги първата крачка!
NaNa_SladuRana
12-12-2008, 14:54
и аз го искам,но мисълта да продължа напред май е по-важна.Моя съвет е НЕДЕЙ нищо добро не те чака :)
MissBianka
12-12-2008, 15:19
леле че сте интересни... абе хора аз да ви попитам как можете да давате такива прогнози и оценки като си нямете абсолютно никаква престава за някои неща:
1-во: не знаете колко време са ходили
2-ро:не знаете какво е момчето(от къде сте сигурни че нищо добро не я чака??? защо пък да съжелява?) дори не знаете КОГА са скъсали и ЗАЩО той не я потърсил
3-то:не знаете защо са скъсали и кой кого е отрязал! пък и щом това е ставало 2 пъти явно искат да са заедно , но си имат някакви пречки!
случват се такива неща (аз също съм изпадала в такава ситуация)
понякога стават недоразумения и точно заради това се разпада истинската любов!
така че моля не бързайте с вашите "феминистки" изказвания за да се покажете като много горди личности... тези неща си ги доказвайте на себе си ..
и към създателката на темата: помисли сама върху това колко е стойностно момчето и дали наистина си по добре когато си с него. и ако все пак желанието ти да си него е толкова силно , звънни му и излезте, дръж се весело и ПРИЯТЕЛСКИ и виж как се развиват нещата. така ще разбереш какво да правиш
aka6a_vamp
12-12-2008, 15:44
как може да наричаш някой изчадие :? :?
Мммм тва е най-подходящият епитет,за който се сетих.
Извинявай, ама звучи смешно - "и както си вървях и си се разхождах и хоооооп изведнъж се сетих, че си искам бившия..." И сега като ти е вече бивш ли се сети? По-рано не можа ли?
Ако имаш чувства (истински, не нещо, което утре ще ти мине и ще размислиш), тогава съм мнение, че човек трябва да се бори, нищо не е даром и си иска своето...
Абсолютно съм съгласна!!!! Няма смисъл да се самоунижаваш
+200
mynichka
12-12-2008, 17:24
аз пък съм на мнение ..да му се обадиш и да си поговорите ..няма смисъл да страдаш само
oбади му се и говорете всичко си кажете най добре накарай го да ти каже какво чуства към теб