PDA

View Full Version : Ужасна ситуация - моля помогнете, не мога така повече ;(

maaster
12-09-2008, 05:47
Та нека да разкажа за какво става въпрос първо, и после ще питам.

Преди около месец и половина се запознах с момиче, чрез сайт за запознанства(имащо си приятел) - писахме си горе долу толкова време почти всеки ден. Аз още преди да сме се видели вече я харесвах. Когато дойде момента да излезем ... още щом я зърнах осъзнах, че съм се влюбил в нея толкова силно колкото никога през живота си. Излизахме точно 3 пъти, като не бяхме заедно за по-малко от 6-7 часа всеки път.... тук идва първият ми въпрос към вас. Още на 2рата среща ( тъй като знаех, че има приятел не исках да правя прибързани неща), тя ме хвана за ръка толкова нежно, и започна да ме гали - найстина не беше обикновено ... така беше почти по време на цялата среща с такова държание. На 3тата среща вече бяхме за р1ка почти през цялото време, галеше ме ... допускаше и аз да я прегръщам и постоянно ми вмяташе дребни ласкателства ... даже на края на тази среща едвам не се целунахме. - според вас при тези положения - това не е игра нали, не знам момиче, което да няма поне малко симпатий към някого да се държи така с момче, и не знам какво да мисля. До тук беше добре, обаче почти веднага след като се прибрах, тя ми каза да не задълбочавам чувствата си към нея и ... най-внимателно ме отряза. Според нея всичко ми е наред, обаче обича приятеля си ... тогава защо се държа така с мен :(. В момента вече 3ти ден се чувствам ужасно, не намирам смисъл в абсолютно нищо ... дори други момичета не ми правят впечатление по външност само дори. Ужасно е и не знам какво да правя, а в същото време ако мога да съдя по това което ми пише и тя страда, защото аз страдам .... не знам какво да направя, как да постъпя, какво ще ме посъветвате от това което прочитате, ако имате въпроси, ще отговоря. Казва , че не съм и безразличен, а в същото време обича приятеля си(или поне така изглежда) ... какво да правя :( :-k

Само да допълня ... тя е съвсем наясно вече с дълбоките ми чувства към нея :(

arfraidofmyself
12-09-2008, 06:20
Zareji q ... Ot tova koeto kazvash ne si zaslujava da i obru6ta6 vnimanie.. haresvala priqtelq si, puk izliza s tebe, durji se milo(daje pove4e ot milo) i te oburkva.. ako ti e trudno da q zabravish, prosto izvestno vreme se opitvai da se zanimavash s dr ne6ta, i postepenno 6te ti otmine.. :)

MaRiQnKa
12-09-2008, 06:41
Хм.. според мен ти си просто увлечение за нея, просто иска малко разнообразие чрез теб. Така, че моят съвет е - не се занимавай с нея, или поговори с нея много сериозно, така че да разбереш какво иска.
Успех :-o

soul1199
12-09-2008, 06:51
ostavi vremeto 6e pokaje,kakvo 6e pravi6,za sega,ostavi ne6tata,kakto sa

mynichka
12-09-2008, 07:10
за нея си само играчка

maaster
12-09-2008, 07:31
Опитвам да правя други неща ... тренирам, работя, уча, но честно, в момента в нищо не намирам смисъл, и нищо не правя като хората, само тя ми е в главата, просто не мога да разбера защо така постъпва ... беше найстина ужасно нежна с мен - точно това не мога да разбера, как можеш да проявиш такава нежност, само за да си поиграеш с някого :(

zapi
12-09-2008, 07:32
Според мен трябва да се направиш на инат. Т.е. колкото и да те боли и да ти е гадно да не и пишеш 2-3 дена. Само времето ще покаже дали тя иска да е с теб или с приятеля си, ако те търси значи е да, ако ли не зарежи я. Успех !

maaster
12-09-2008, 07:41
Много ми е трудно, но и аз си мислех, дали да не пробвам с това ... ще опитам - мерси за съвета.

maaster
12-09-2008, 22:02
Опитах да не се свързвам с нея по никакъв начин, но тя накрая започва да ми пише, та трябваше да и отвърна. Тук като изключа огромната болка която изпитвам, идва и ново объркване - аз я питах защо тя тъгува след като и аз съм тъжен, и в същото време не ме харесва ... а тя каза, че ме харесва, само че по-различен начин. Иска пак да излезем да се видим, щяло да бъде по-добре лице в лице да ми говори ( предполагам, че сигурно е по-добре) ... и в същото време 4 пъти за 1 час ми каза как искала да ме гушне - какво да направя, какво да мисля, объркан съм вече тотално :(

hooliganka89
12-09-2008, 22:10
Поставям се на нейни място и си правя извода,че просто си е запълнила времето с теб.Искала е малко да разнообрази,но все пак не може да се задържи с теб,защото си обича приятелят,а с теб просто се е позабавлявала.
Надявам се да разбираш,какво искам да ти обесня...

maaster
12-10-2008, 05:48
Разбирам, но тя въобще не изглежда такъв човек ... или всички момичета, независимо колко са добри обичат да постъпват така ? ... аз лично ако знам, че някой страда някъде за мен, по моя вина би ми било ужасно и не бих искал да причинявам такова нещо, само за да се позабавлявам ...

Victorya
12-10-2008, 07:36
Щом така мами сегашния си приятел,така би мамила и теб,ако имате връзка.По-добре не се вкарвай във филми,защото май нищо добро няма да излезе.

hooliganka89
12-10-2008, 07:39
Разбирам, но тя въобще не изглежда такъв човек ... или всички момичета, независимо колко са добри обичат да постъпват така ? ... аз лично ако знам, че някой страда някъде за мен, по моя вина би ми било ужасно и не бих искал да причинявам такова нещо, само за да се позабавлявам ...

Няма значение как изглежда,тя е жена.
И аз изглеждам много добра,но наистина понякога флиртувам ей така,без особена причина.Не защото вече не обичам приятелят си,просто го правя.Не мога да го обесня,но се случва.
Според мен,няма смисъл.

kris4en
12-10-2008, 07:57
честно да ти кажа по това което каза-до някаква степен разбирам това момиче.Има два варианта може би поради които прави така...Единия е това което стана с мен-запознах се с едно момче от нета но той е от моето училище и се разбрахме да ходим заедно на даскало.Не мислех че ще стане нещо между нас защото може да се каже че имах гадже(не точно но е трудно за обяснение) та в момента когато го видях нещо ми трепна-неможех без да го виждам всеки ден.Почнахме да се виждаме доста често-аз се стеснах...незнам защо но ме беше страх...имах друго гадже все пак.Казах на момчето от училище че не мога повече така...спрях да се виждам с него...неможех-на втория или третия ден му казах че искам пак да се виждаме-скъсах с другия и сега вече почти четири месеца сме заедно с това момче с което се запознахме от нета.Та мисълта ми е че тя може да е объркана за това което иска-аз разбрах какво искам и сега съм щастлива и много влюбена :) Другото е че може да те използва което казват другите но нали ти казах-не я познавам че да знам какво е.Важно е и ти да знаеш какво искаш от живота-влюбен си-ясно е.Просто помисли дали искаш да си с нея :) май не помагам много :-D

maaster
12-10-2008, 08:41
Помагаш, като ми разказа твоята история, ми дава надежда, че момичето може найстина да е объркано и да има шанс да иска да е с мен ... а да влюбен съм и много искам да съм с нея, аз въпреки, че тъгувам ужасно много, не мога откакто я видях преди 3 дена за последно нямам мир ... искам пак да я видя и просто не мога без нея.

mickelangelo
12-10-2008, 08:54
Ключът към ситуацията .. е в теб ... ако наистина изпитваш нещо към нея .. бори се .. нима се отказваш толкова лесно ... ( видях снимката .. облечен в кимоно, а хората занимаващи се с бойни изкуства не се отказваме толкова лесно ) ...

ПС: пробвай да и обясниш .. как точно се чувстваш ... в началото ще ти е трудно ... но след .. 2-3 изречения .. всичко ще започне да излиза от вътре ..

Успех ! или може би Късмет !

maaster
12-10-2008, 09:14
Ключът към ситуацията .. е в теб ... ако наистина изпитваш нещо към нея .. бори се .. нима се отказваш толкова лесно ... ( видях снимката .. облечен в кимоно, а хората занимаващи се с бойни изкуства не се отказваме толкова лесно ) ...

ПС: пробвай да и обясниш .. как точно се чувстваш ... в началото ще ти е трудно ... но след .. 2-3 изречения .. всичко ще започне да излиза от вътре ..

Успех ! или може би Късмет !

Прав си найстина, не искам да се отказвам. Аз и обясних, и тя е наясно какво изпитвам към нея, и сега постоянно е тъжна и иска да се видим ... дали това, че иска да се видим може да е знак, че мога да действам напред ?

kris4en
12-10-2008, 09:19
може би всичко ще е по лесно ако и двамата си обясните какво изпитвате-при мен така се получи-обясних му всичко и той на мен :) доста е трудно да почнеш да й обясняваш какво изпитваш но май при теб е по-важно да разбереш тя дали изпитва нещо :)

Bobs
12-10-2008, 09:22
бори се за това което искаш нищо не се получава дарум.Казваш че я обичаш нали че искаш да си с нея?Ми направи всичко възможно да я спечелиш.Нищо не е загубено съветвам те да си поговорите сериозно за това и да я питаш точно и ясно дали има чуства към теб за да знаеш какво да правиш за напред.

dronerat
12-10-2008, 13:28
Моята история се развива по-бързо от твоята , но сценария е почти един и същ пуска ти въдицата и бяга. Не се занимавай пич момичета много тегли и една майна ако това ще те успокои и продължи не е дошъл края на света.

ligggla
12-10-2008, 14:13
Трябва да поговориш с нея.. или поне да ти отговори защо се е държала толкова кокетническо ?! Тогава ще ти се изяснят доста неща според мен ! Успех !!!

sLaDkA_GrEsHkA
12-10-2008, 14:47
сетих се за една реплика : Хакуна Матата !

mickelangelo
12-10-2008, 15:14
сетих се за една реплика : Хакуна Матата !

" до колкото знам означава .. " всичко е наред " Какво му е наред ?

r0nity
12-10-2008, 15:54
Трябва да поговориш с нея.. или поне да ти отговори защо се е държала толкова кокетническо ?! Тогава ще ти се изяснят доста неща според мен ! Успех !!!

=;

maaster
12-10-2008, 19:43
Ще опитам, тя ми намеква, че иска да излезем ... даже направо си го каза, и при първата възможност, ще действам ще и кажа всичко, и се надявам поне да ми обясни ако няма и малка искрица към мен защо е постъпила така.

malka__ligla
12-10-2008, 19:53
mmm vij sega...az sushto sam go pravila tova s momchetata obache za mene e bilo samo za razvlechenie...ili moji bi kogato se skaram s pr mi tyrsq yteha pri dr...za tova ne i obrushtai vnimanie... :P

curka87
12-11-2008, 09:18
Просто излезте и говори с нея очи в очи.Кайи й всичко и поискай от нея и тя да е искрена с теб. От там нататък според нейните думи и цялостния разговор , ще имаш доста по-ясна представа за нещата.
И все пак в момента тя ЛЪЖЕ приятеля си. А дали няма да направи така и после , когато евентуално е с теб....? Помисли над това и сам реши как да постъпиш.

zaraaa
12-11-2008, 17:52
ostavi vremeto 6e pokaje,kakvo 6e pravi6,za sega,ostavi ne6tata,kakto sa

+145

ceballos1990
01-29-2010, 09:07
Бате бих те сритал ако съм на местото на приятеля и.никой не го засяга влюбил се харесал нямаш право да закачаш нечие момиче без значение тя колко е нормална и на моята понеже съм по хитър от някоя група хора имам на моята приятелка име парола скайп софиянци доброволно си ги разменихме и си имаме пълно доверие даже сме щастливи от повечето които пищят скупе няма да го дам лична свобода абе go ahead и ги виждам като вляза в нейния профил и се почва въпреки че е написала обичам еди кой си има ме на главната страница в гадже и нагли типове като теб се опитват 'ама искаш ли да разнообразиш' ама дай да съм ти любовник' ем му казваш 100 пъти абе имам си СЕРИОЗЕН приятел ем нахалниците не спират така че си намери свободно не обвързано момиче без драми интриги и триъгълници успех и нищо лично мое мнение пък и представи си момичето колко е наивно за да се подлъже от 1 сайт и да забравя за приятеля си

Wrathchild
01-29-2010, 09:17
Zareji q ... Ot tova koeto kazvash ne si zaslujava da i obru6ta6 vnimanie.. haresvala priqtelq si, puk izliza s tebe, durji se milo(daje pove4e ot milo) i te oburkva.. ako ti e trudno da q zabravish, prosto izvestno vreme se opitvai da se zanimavash s dr ne6ta, i postepenno 6te ti otmine.. :)Значи, аз ако искам да кажа, че обичам приятеля си, трябва да се закуча вкъщи и да се държа грубо с останалите? Имаш невероятна логика, поздравявам те! От теб би станала идеалната играчка за някого.
Явно се чувства привлечена от теб, което не винаги значи, че не обича приятеля си. Просто не винаги тези неща имат нещо общо.

ceballos1990
01-29-2010, 09:20
Бате бих те сритал ако съм на местото на приятеля и.никой не го засяга влюбил се харесал нямаш право да закачаш нечие момиче без значение тя колко е нормална и на моята понеже съм по хитър от някоя група хора имам на моята приятелка име парола скайп софиянци доброволно си ги разменихме и си имаме пълно доверие даже сме щастливи от повечето които пищят скупе няма да го дам лична свобода абе go ahead и ги виждам като вляза в нейния профил и се почва въпреки че е написала обичам еди кой си има ме на главната страница в гадже и нагли типове като теб се опитват 'ама искаш ли да разнообразиш' ама дай да съм ти любовник' ем му казваш 100 пъти абе имам си СЕРИОЗЕН приятел ем нахалниците не спират така че си намери свободно не обвързано момиче без драми интриги и триъгълници успех и нищо лично мое мнение пък и представи си момичето колко е наивно за да се подлъже от 1 сайт и да забравя за приятеля си

Wrathchild и ти си мното права за мен

misslowe
01-29-2010, 09:30
мхмм .. как му се викашее .. ?? КУРВА . :?

Приятелчее така или иначе едва ли ще се оженитее .. :-D

такачее хвани се стегнии и я зарежии .. :) :?

balu4ka
01-29-2010, 10:15
Помагаш, като ми разказа твоята история, ми дава надежда, че момичето може найстина да е объркано и да има шанс да иска да е с мен ... а да влюбен съм и много искам да съм с нея, аз въпреки, че тъгувам ужасно много, не мога откакто я видях преди 3 дена за последно нямам мир ... искам пак да я видя и просто не мога без нея.

Да ,ама не си .Тя е доста ... да не казвам какво (хем ти дава надежди ,излиза с теб дори когато има приятел,който най вероятно лъже,помисли си дали си струва,и дали не би направила нещо подобно с теб ) ;) .Може да си играе просто,не и помагай в играта или и казваш "Или с мен или с него ,решавай",ако съответно те обича ще избере теб ,но според мен едва ли и това за нея е просто едно увлечение ;)

soul1199
01-29-2010, 10:37
Пуснато на: Вто Дек 09, 2008 9:47 am :lol: :lol: :lol: :lol:

aniie
01-29-2010, 10:50

+

GossipGirl89
01-29-2010, 10:56

И ти му викаш на това "имаме си доверие" ? :shock: Че то момичето няма абсолютно никаква лична свобода от теб, ти я следиш нон-стоп и навсъкъде... това не е доверие. Доверие и точно обратното - когато даваш лична свобода на човека до тебе и вярваш и знаеш, че той няма да злоупотреби с нея! Горката ти приятелка... чак се чудя как търпи... Аз такова нещо няма да изтрая и 2 дни някой да ме следи и да има пълен контрол над всичко, което правя...

По темата: Не е хубаво да се занимаваш с обвързани хора - има си връзка, пирятел не е хубаво така да им се намесваш, но в случая и тя има вина понеже ти е дала някакви надежди... Най-добре я помоли да се видите и поговорете - попитай я защо се държи по специален начин с теб, а след това ти казва да не задълбочавате...

loliii
01-29-2010, 10:59
Запознавате се в сайт. Тя се рови из сайтовете и се запознава с момчета и излиза на срещи с тях, въпреки че си има приятел. :?
Гали те по ръката, прегръщате се .. и това на втората-третата среща. :? А после ти казва да не се задълбочаваш в чувствата си към нея. :-o
Защо едно момиче, което обича приятеля си ще влиза в сайт и ще се запознава с други момчета. Дори да те харесва първо се замисли защо изобщо е тръгнала да търси друг.
Явно си търси някаква авантюра. Не се занимавай с нея. Щом тя обича него и МОЖЕ БИ харесва теб е напълно внъзможно да харесва и още 5-има. Не можеш да се довериш на такъм човек.
Винаги съм била на принципа, че предателят на врага ми скоро ще предаде и мен.

Wrathchild
01-29-2010, 11:59
Добре бе, хора, какво й е курвенското?
Имала профил в сайт за запознанства. Хайде стига, на бас, че половината от вас имат! Тези сайтове вече отдавна не са с цел 'искам да си намеря гадже'.
Запознала се с него. Аз да казвам ли колко мои познанства са започнали в интернет (пък макар и не точно в такива сайтове)? Ама 'айде, няма, че току виж и на мен ми се разнесла славата.
Излязла била с него. Е, леле, то момичето се е оляло. Не я е срам, да си подаде носа от вкъщи, че да се запознае лично с някого. Че и с момче. Прави сте, лека е!
Държала го за ръката. Прегръщала го. Е и? И аз се прегръщам с приятелите си, без да влагам нещо кой знае какво в това.
Някой би ли ми обяснил, по каква извратена логика вие смятате това, че тя е излязла с момче, различно от гаджето й, за курвенско? И вие самите, като се хванете с някой/я, отрязвате ли си всички контакти с другия пол? И започвате ли да се запознавате с хора само от вашия?
И тя му е казала още в началото, че си има приятел. А знаете ли какво, половината 14-15 годишни пикльовци (визирам и двата пола) биха се понатискали малко на пейката и чак тогава единият да каже 'ама аз си имам гадже'.

LadyDi
01-29-2010, 12:07
Някой да забеляза, че темата е от 2008?

Инак всички сте супер компетентни.

kalpazanka
01-29-2010, 12:08
Някой да забеляза, че темата е от 2008?

Инак всички сте супер компетентни.
Явно някои проблеми са непреходни.